her mind has been made up

Idag hade jag på mig pappas gamla tröja..

..och en massa olika gamla armband..
..velourtights från Lindex och Dr Martens!


Och Sebastian var såhär fin.

I'm still an animal



I morse vakade jag upp bredvid Sebastian och sedan tittade vi på Slumdog millionaire. Fantastisk film.
Sedan fick jag skynda mig hem för jag hade lovat mamma att rensa ur garderoben. Och det tog hela dagen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs imorgon.
Kanske tar med mig kameran till skolan...

Cornelias blogg är så himla fin!

love until we bleed

Popaganda dag 1:

Efter att ha köat ett tag för att få våra band fick vi springa in för att hinna se Johnossi. Grymt.

William (ny classmate!) och Esmeralda.

Esmeralda och Ellika och den vibrerande godispåsen!

Längst till höger ser ni ännu en ny klasskompis, grymma Cornelia!

Utsikt från bajamajan.

Lunch!

Och Lykke Li var bra, som väntat.

Längst fram på Steve Aoki med en annan Cornelia från klassen! Så himla fin tjej.

Steve! (Cornelias gud, så hon dog lite)

MGMT! (Sjukt bra, men min iPod blev stulen under tiden..)

Och shit vad det regnade. Esmeralda, Hanna, Evangelina, Clara och Nina.

Jag och Esmi sov hos henne.

Dag 2:

Rickard under Anna Ternheim.

Sebbe hade visst lärt sig ett nytt tecken att göra med fingrarna..

Jag tror jag blev frälst någonstans under Ingenting. Dom var så läskigt bra.

Och Florence Valentin också, jävlar alltså!
Och sen var det Markus Krunegård (ville njuta till max, därav inga foton), lätt det bästa under hela festivalen! Helt underbart. Jag skrek sönder min röst, dansade och hoppade tills fötterna dånade av smärta och hade det så sjukt kul med bl.a. Ellika och Sebbe. Men fan, Stjärnfallet - världens bästa låt, spelades inte. Besvikelsen var olidlig.

Tack ni läsare som kom fram och sa hej, dansade och pratade med mig, ni anar inte hur sjukt glad jag blev! Ni var så himla snälla och åh vad sånna som ni kan få en att känna sig så uppskattad.

Diana och Hedvig, ni förtjänar den här bilden.

I get around


Vildkatt i skogen! AKTA!

Popaganda imorgon! Jag är taggadddd. Vilka ska dit? Lova att komma fram och säga hej om ni ser mig, okej? Vore grymt kul. Nu måste jag ladda med en massa musik. Vi hörs!

I'm diving at the deep


Mitt hus ekar nu, så tomt på möbler är det.
Imorgon är det sista dagen jag någonsin sätter foten i det här huset, vilket känns rätt sjukt - men också skönt.
Spanskan är finito, jag bestämde mig för att välja bort den idag! Vilket betyder att jag börjar tjugo i ett imorgon. Ganska så nice..

Just det! På sommarlovet tappade jag min älskade skinnjacka från H&M på tåget till Västkusten. Jag har ringt runt, och den finns ingenstans. Så är det någon som ska sälja sin MC-jacka i stl 36 så hojta! Jag vet inte om jag har lust att punga ut 500 kr för en ny liksom.
Tjingeling!

any day now


"Gråt" säger jag, "det är bara bra för ögat."
"Det gör bara ondare då." säger du.
"Det gör bara ondare då."

Sebastian har behandlat sitt öga igen. Ja, som här om ni minns. Fast det andra. Det är så otroligt hemskt att se vilken smärta han måste gå igenom, trots morfin och starka värktabletter. Det enda jag kunde göra var att droppa bedövningssalva (som knappt hjälpte) i hans öga och utdela en massa kramar. Jag tror att behandlingen går ut på att skrapa bort hornhinnan (man ser förtfarande när skalpellen skrapar i ögat, uhhhh!!!!!) och lägga på ett protein som bygger upp en ny horninna. Eller säger jag helt fel nu Sebbe? Iallafall så gjorde han behandlingen för att hans hornhinna är bucklig. Det betyder att ljuset bryts helt fel så att han ser jättedåligt, plus att det bara blir värre med tiden. 

Min klass känns iallafall riktigt bra nu! Hade första bildlektionen idag vilket var superkul och jag inser verkligen att jag kommer trivas bland de här människorna!

everything's not right




Levi'sskjorta - second hand, strumpor och shorts - American apparel, converse, t-shirt - H&M.

Idag:
1. skrämdes jag av hur dålig jag faktiskt är på spanska i jämförelse med de andra i min klass.
2. pussade jag på sebbe när vi vandrade runt på söder.
3. tog eftermiddagspromenaden med hunden klockan halv åtta.


Förhoppningsvis ska bloggen se ut såhär för er också nu. Gör den det?

why does it always rain on me?


Froste


Som ni kanske ser har jag ändrat designen lite här på bloggen. Jag vet inte alls vad jag tycker. Ska fixa en ny header när jag hinner men tills dess får det se ut såhär. Tack Josie för hjälpen! Nu ska jag vingla ut med min hund och sen blir det bums i säng!

drowning in holy water


Lova på Koster i sommar.

Hey folx!
Idag var familjen och firade storebror Frostes ska-åka-till-dalarna-och-plugga-äventyrsguide-utbildning med lunch på restaurang. Efter det åkte jag in till stan för att träffa min kära vän Lova. Det var stört kul att träffa henne igen! Så himla fin tjej. Vi satt på kajen i solen och pratade om våra nya skolor och om livet och skrattade, sen tittade vi lite i affärer.

Wei! Förmodligen åker jag och Sebbe till London i vår. Min första resa utomlands utan föräldrar så det blir grymt. Shopping, god mat, sightseeing såklart och sällskap av världens finaste människa. Det kan nog inte bli så mycket bättre.

Något annat som är mindre bra är hur sjuk jag känner mig för tillfället. Jag går runt och nyser - och när jag inte gör det så sticker och kliar det något förfärligt i näsan, mår lite illa, kroppen kliar och jag fryser. Hej förkylning, du är så passande. Det blir att överdosera C-vitamin och te. Några andra förslag?
Puss

jag gör det igen, gör det igen.



Just nu:
1. Josie ringde mig från Coldplaykonserten under Cemeteries of london. Jag dog. Längtar tillbaka till förra årets konsert, så otroligt mycket.
2. Jag tänker INTE skolka från skolan första riktiga veckan, och ledighet kommer jag inte få så bye bye Parken på Popaganda!
3. Jag har hittat världshistoriens finaste blogg. Klick. Oj vad min blogg plötsligt blev B.
4. Tjänade 500 spänn ikväll så nu jävlar ska det shoppas. Igen. Second handrunda med Sebbe inbokad på måndag efter skolan.
5. Känner mig allmänt opepp och är ensam hemma i ett alldeles för stort, mörkt och tomt hus.
6. Ser inte fram emot att sova utan Sebbe i samma säng.
7: Varifrån kom vemodigheten?

it's in your hands


En bild från när jag och Sebastian var på hans land.

En bild jag tog när jag var på Rosendals trädgårdar.

En bild på spretande tår och mina nya velourtights från Lindex.

En bild på mig och bästavän tagen på Västkusten.

Hej! Usel uppdatering, jag vet. Men det har varit mycket de senaste dagarna! Gymnasiet verkar bra, och igår träffade jag min riktiga klass för första gången! Det var spännande och roligt. Det här kan bli bra tror jag..
igårkväll var jag med lite trevligt folk på Fåfängan, och ikväll ska jag vara barnvakt. Nu har jag verkligen inget att skriva känns det som, så vi får höras lite senare.
Tjingeling!

Fan! jag missar de tre första banden på Popaganda på fredagen, inklusive parken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska döda någon nu!!!! Måste det börja så sabla tidigt, när man inte ens har hunnit sluta skolan?!?!?!?!??!

nöff


Idag är det Ellikas dag! Den här fantastiska, underbara tjejen fyller nämligen 16 år idag, och det har vi firat med middag ikväll. Grattis min älskade, älskade vän!

Så hur var första skoldagen på Viktor Rydberg Jarlaplan, bild och form? Bra, måste jag säga. Den innehöll mest information och jag träffade bara bildklassen som jag kommer gå i sex timmar i veckan, men i morgon kommer jag träffa min riktiga klass. Spännande. Det känns som att det här kan bli tre bra år! Jag berättar mer i morgon, för nu måste jag gå ut med hunden och sen dunsa i säng.

confusion


Jag i våras. Foto av Jaana och Redigering av mig. Halsduk från Ginatricot, tröjan är en present.

Popagandabiljetter bokade! Jag är gladgladglad och helt galet nervös inför imorgon.
Välja kläder, packa väskan och måla naglarna var det ja. Nu måste jag fan ta tag i allt.
Vi hörs 2morrow (yeah I know, I'm too cool for school)

the sweetest thing


Jag bor i stort sett i en enda stor flyttkartong just nu. Vi ska vara ute ur huset om nio dagar och tja.. vi har verkligen en hel del saker kvar att packa.
Så vart ska vi flytta? Pappa och hans flickvän vill nämligen flytta ihop i ett nytt hus och tills dom har hittat det huset får jag bo hos mamma och pappa hos flickvännen. Och mitt i allt packande så börjar jag gymnasiet imorgon. Jag dör.
Jag måste välja kläder, måla naglarna, packa väskan, gå och lägga mig tidigt (hej jag har glömt ställa tillbaka dygnet) och ställa klockan (!). Det har jag nog inte behövt göra på hela lovet.

Okej Flora, samla dig nu. Det går bra det går bra det går bra det går bra.

vi går upp på sociala och ner på systemet

Igår åkte ju som bekant jag, Esmeralda, Wilma, Ellika, Matilda, Paulina och Lina till Runmarö över natten.Det var så sjukt mysigt och härligt, lätt topp tre den här sommaren! På dagen så handlade vi, lagade mat, badade, pratade och hängde bara. På kvällen skreksjöng och dansade vi, tog nakenbad mitt i natten efter en promenad och pratade om framtiden.
För nu, nu är framtiden så otroligt nära. För min del börjar den på torsdag, då det är första dagen av gymnasiet.

Såhär kan det se ut när man badar:

Och efter badet såhär:

Paulina var tyvärr sjuk så hon fick agera fotograf och åskådare under badet.


Sen gick vi tillbaka till stugan..

Där hade jag och Wilma tävling om vem som kunde stoppa in flest Cheeze ballz i munnen utan att tugga eller svälja. Jag slog Wilma rejält med mina 30 mot hennes 18!

Dans och skriksång!
På hemvägen idag kastade vi i varsin flaskpost. Lina och Esmi har nämligen en flaskpostorganisation! Jag var nyss inne på den tillhörande bloggen men den verkade inte så klar så jag säger till när den är det så kan ni se vilken fantastiskt bra idé det är!

Och här har vi tösabitarna.

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig



Fina Jaana i början av sommaren.

Jag sitter och lyssnar på Florence Valentin, MGMT och parken och laddar inför Popaganda.
För ja, jag vill så gärna gå. Vill vill vill vill. Men vi får se hur det blir, vet inte om jag har råd riktigt, och jag vill ju inte bara välja en dag..
Bla. Parken, Lykke Li, MGMT och Johnossi på ena dagen och på den andra Anna Therheim, Markus Krunegård och Florence Valentin. Hur ska jag kunna välja? Jag dör. Jag måste gå. På båda dagarna.

Imorgon åker jag, Paulina, Ellika, Wilma, Matilda, Esmeralda och Lina till Runmarö över natten. Det lär bli grymt.


heartache


lilla mamma i stora världen

En moppetur hem i natten.
Stjärnklar himmel med karlavagnen precis framför oss och månskärvan som ett lysande leende.
Krampande armar runt din midja.
Vill vara så nära dig.

Jag fryser. Men du gnuggar handen mot mitt ben, för att värma mig.
Vill stanna här föralltid. Vill åka tusen mil med dig.
Jag älskar dig Sebastian, älskar älskar älskar dig.

för hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig

Jag tror att det är dags för en liten resumé om vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna.


I förrgår var jag och tess och shoppade lite. Tess provade jeans, och såhär kan det se ut då.

Det var så himla kul att träffa henne igen (men tyvärr fick jag inte lägga upp några av bilderna jag tog på henne)! Såhär kan jag se ut när jag blåser bubblor.

Och såhär kan jag gå klädd en regnig torsdag. Jeanskjolen är ett par avklippta Levi'sjeans, koftan är från Weekday, t-shirten och skorna är från H&M,  halsband  är gammalt och väskan är från New Yorker.

På kvällen åkte jag in till stan för att möta upp Matilda och Ellika för att se Harry Potter på bio. Den gjorde mig faktiskt lite besviken. Jag som annars brukar ogilla fight på film saknade det den här gången (!). Var var alla dueller?
Efter bion stötte jag på min fantastiska pojkvän i Slussen, där han talade om för mig att ja, nu är det faktiskt en kvart kvar tills vi har varit tillsammans ett halvår. Så vips bestämde vi att jag skulle sova hos honom, och när klockan slog 00.00 blev det måga kramar och pussar.



Dagen därpå var vi med Viktor en stund på dagen. Tillsammans åkte vi in till Ung 08 på kvällen vilket var hälften usch hälften roligt. Det är ganska mycket tjejer och killar jag helst inte vill beblanda mig med där, om man säger så. Jag tror ni vet vilka jag menar. Om jag säger gummisnoddar längs benen och sjuttioelva inlägg i BHn, förstår ni då? Men senare mot kvällen dansade vi galet. Bokstavligt talat.

Såhär fin var sebbe.

Och jag hade på mig en ny väst från Topshop!

Innan vi åkte in till stan grillade vi marshmallows..

.. och Sebbe gjorde te på svartvinbärsblad.

Idag åt jag och Sebbe världens brakfrukost. Middagen vi egentligen skulle firat med igår blev aldrig av så vi stekte upp oxfilé och potatiskroketter, tillsammans med bearnaisesås. Och till efterrätt, Sebbes påhittade Svartvinbärsvulkan. Mhhhhhh. Jag behövde knappt äta på hela dagen, så mättande var det.
ikväll har jag varit barnvakt till mina söta grannar och nu,
nu orkar jag inte skriva mer.

du är en dröm

Idag har jag och Sebastian varit tillsammans i ett halvår.
Men det här är bara början, eller hur?

Den första bild som togs på oss.

Det här halvåret har varit det bästa i mitt liv. Jag är så otroligt, otroligt glad att jag fått lära känna dig, Sebbe.
Jag visste inte ens att jag kunde känna såhär. Att jag kunde älska någon såhär mycket.

write me a letter


Idag ska jag minsann träffa Tess! Det blir grrrrymt.
Vi ska in till stan och titta på kläder, och jag är otroligt taggad. Detta sabla shoppingsug tar kål på mig.
Cya!

three little birds



Nu är jag med den här otroliga människan. Så himla härligt att träffa henne igen, efter en vecka! Just nu står hon inne på toaletten och sjunger så fint att man får rysningar. Fantastiskt begåvad tjej den där Paulina.

Idag var jag först bara hemma, tittade på Gossip girl och chillade galet. Sedan mötte jag upp Tore för att sedan åka till centralen och möta Paulina. Och nu, ja nu sitter jag här och snart ska vi hitta på något skoj!
Tjaba goddbajj

puss



hemmasydd kjol, t-shirt från H&M, fjäderhalsband från JC och det andra har jag fått av storebror Froste.

She sleeps like a girl and she wakes like a woman

vilken är din favoritlåt? stjärnfallet av markus krunegård.
vad är det sjukaste minne du har?
Jag var fortfarande ett litet rultigt dagisbarn när mamma frågade om inte jag kunde gå ner till parkeringen och säga till pappa och mina bröder att det var mat. Visst kunde jag det, och barfota gick jag ner längs stigen vid vårt dåvarande hus och där nere satt killarna och snickrade med något. Jag började trippa fram mellan plankor och verktyg när jag plötsligt fick en spik upp genom foten! Mamma kom nedrusande när hon hörde mitt gallskrik och sprang med mig i famnen för att sedan sätta mig i handfatet i tvättstugan där hon baddade såret. Sjukt vet jag inte om det är, men jag minns det så otroligt väl!
vad är ditt favoritplagg? min fransväst i mocka från bikbok skulle jag tro!
din favorit klädaffär? weekday, H&M, Monki.. kanske.
Om du får endast välja en blogg att läsa varje dag, vilken skulle det vara? Jag är jäkligt insnöad på Lisaplace just nu.
Om du fick välja vilket namn som helst förutom Flora som du skulle vilja heta, vad skulle det vara då?
Rut. (min dotter SKA heta det!).
Har du några komplex, isf vad?
Största komplexet är mina finnar. Har en hel del på rygg, axlar, "bringan" och i pannan.
vad ska du göra de här sista dagarna på sommarlovet?
Fira min och Sebbes halvårsdag, campa med massa fina vänner på någon ö och träffa alla kompisar jag kommer ha svårt att hinna att träffa såhär vid skolstarten!
Tjänar du något på din blogg? I sånna fall: Hur mycket? Inte ett korvöre.
Vilka tidningar läser du? Ingen regelbundet, men jag gillar Solo, Veckorevyn, Vouge, Elle.
Hur många besökare har du per dag?
Det varierar. Innan sommarlovet hade jag över 1500 unika per dag men nu på sommaren ligger det mellan 800-1500.
Hur håller du dig i form? Äter som en häst, så det ligger väl i generna. Men jag går på promenad med hunden varje dag (det lär ju ge lite iallafall) och dansar en gång i veckan. Vet dock inte hur det blir med det nu när jag börjar gymnasiet. Annars så har jag cyklat en massa i sommar!
ser du ofta på tv? I princip aldrig.
favoritprogram?
Gossip girl.
Har någon någon gång varit otrogen mot dig och tvärtom?
Sebbe är min första pojkvän, och vi har verkligen aldrig varit otrogna mot varandra, så nej.
vad använder du för parfym?
Just nu Dior J'adore.
vem kan du prata om allt med? Min kusin/bästa vän Paulina.
har du bra relation med din mamma?
ja, det tycker jag! hon är rättså tjatig och så, men jag kan prata med henne om det behövs. Vi har väldigt roligt tillsammans, samma perversa humor! ha!
har du varit full någon gång?
har väl hänt.
du skulle få chansen att välja en sak som du skulle göra resten av ditt liv varenda dag, då skulle det vara? oj, svårt! kanske ha picknick, parkhäng eller fest med alla mina vänner.
Exakt hur redigerar du dina bilder? Har PS men kan aldrig få till en fin redigering. Skulle vara hur snällt som helst ifall du kunde förklara det i ett inlägg, skulle uppskattas till tusen.. Åh, jag får en hel del kommentarer om det här, men jag känner fortfarande att jag inte riktigt vill dela med mig av min personliga redigering. Det kanske låter jättedumt, men det är ju halva grejen med mitt fotografi, och jag vill helst hålla det för mig själv. Men jag drar i de olika kurvorna/curves på de olika färgerna. Ett tips är att googla på det du vill lära dig. Typ "How to make a rich black and white photo in Photoshop" eller liknande. Ett annat kul program är Photoscape som man kan ladda ner gratis!
Hur länge har du och Sebastian varit tillsammans? På fredag, ett halvår!
hur sorterar du dina bilder på datorn? Helt osorterat i iPhoto på våran mac. Brukar slänga de bilder som jag har redigerat (dumt jag vet) eftersom jag har alla här på bloggen. Oj vad jag borde sluta göra så. På pappas PC däremot sorterar jag bilderna på en extern hårddisk i olika datum och namn.
hur många bilder brukar du ta varje gång du fotar? helt olika. mellan 3-900! Hah!
blir du nervös inför redovisningar? Litegrann, kan darra lite men inte så farligt.
läser din familj och dina vänner din blogg? vad tycker dem om det? Japp! De flesta iallafall. En del kompisar tycker att jag är skitlöjligt och pickar på mig för den, medan andra är sjukt imponerade. familjen däremot är ganska neutral, förutom föräldrarna som brukar dra upp det på middagar och sånt. Dom är ganska stolta, haha..
vad har du för objektiv(har letat i dina frågestunder, men hittar inget svar)? Kitobjektivet till min Nikon d40x.
hur lång är du?
mätte mig senast i höstas men då var jag 168 cm.
vilken skostorlek har du? 39
hur många gånger har du varit kär? hjälp. bara en gång på riktigt, i Sebeb då alltså. men lite småkär har man ju varit ett par gånger, absolut. måste ändå räkna min första kärlek (som även han heter sebastian) på lågstadiet som en kärlek. hmm.
en blogg som du tycker skulle uppmärksammas? Hannas, Lovisas och Ellens. De är ju rätt poppis men de borde bli SÅHÄÄÄÄÄÄR poppis!
vilken linje och gymnasium ska du gå? Bild och form på Viktor Rydberg Jarlaplan!
när börjar du skolan? den 20e. Hjälp bara åtta dagar kvar!!! jag dör.
vad vill du göra efter gymnasiet? RESA! jag vill se hela världen. Men efter det vill jag plugga vidare, men jag vet absolut inte med vad. Jag vill inte direkt bli konstnär, utan jag går bara den linjen för att det är kul. Men man vet ju aldrig!
vilken blir din höstjacka? Åh jag köpte en alldeles underbar blazer med markerade axlar igår på second hand. Kan visa senare!
använder du ofta klackar? Näe inte så ofta alls, har typ fem par men jag orkar aldrig ha på mig dem. Har inte haft på mig klackar sen balen i början på sommaren, nu blir det bara tygskor!
hur ofta? någon gång i månaden kanske, vid skoltider!
äger du ett par converse? yes! har haft tre par men alla är hur utslitna som helst.
favoritskor? mina rosa tygskor. (som min hund förövrigt trampade ner med sina skitiga tassar när vi gick ut och gick sist.)
favoritklänning? En väldigt enkel klänning som inte är ett dugg moderiktig men som jag ändå älskar. Den här:

vad är ditt fullständiga namn? Flora Ethel Teresa Ingeborg Wiström. Ja, jag vet det låter typ som Pippis fullständiga!
är sebastian din första pojkvän? Yes.
har du någon idol? Näe det skulle jag inte vilja påstå. Min mormor kanske?
vad gillar du för musik? Indipop (Håkan Hellström, Timo Räisenen, Markus Krunegård osv..), alternativ rock (typ radiohead) elektropop (typ Den svenska björnstammen och sånt), gitarrpojkar (typ teitur, josh rouse).
vad vill du jobba med i framtiden? något kreativt. formgivare, skribent.. Blä jag vet inte.
när fick du din första kyss? inget glamoröst alls. det var i sjuan.
favoritmat? Jag älskar all sorts pasta.. Mmmm. Annars är färska räkor på baguette med aioli hur gott som helst!
vad är det mest pinsamma du har gjort? hände något ganska pinsamt för ett tag sen. Jag satt gränsle över Sebbe och kysste honom och vips står hans pappa där och blir jättegenerad! Haha fy, jag höll på att dö.
Om du fick välja vilken kamera som helst (nybörjarkamera), vilken skulle du välja framför den du har nu? Nybörjarkamera? Vilka kameror räknas då? Jag skulle iallafall gärna ha en Nikon d90. Men en nybörjarkamera vet jag väl inte om det är.

fade away


En till bild från Gotland! Foto av tess och redigering av mig.
(kjolen är Esmeraldas gamla från England, det brukar var en del frågor på det!)

Jag tänkte att vi skulle kunna ha en liten frågelåda nu. Ja, ifall ni ligger inne på några frågor det vill säga!
STOPP 02.26

Monki, mmm!


Slängde ihop ett kollage för att visa hur grym Monkis höstkollektion är. Här är mina favoriter.
Framförallt skorna, åh! Precis sånna som jag velat ha så länge! Enda sedan jag såg ett par i Vouge har jag trånat, och nu finns det ett par liknande för 350 kr. Ska-bli-mina.

tesstesstesstesstesstesstesstess



Bilder jag tog på Tess från Gotland den här sommaren, hur fin?


Oj vilken Tess-abstinens jag fick plötsligt! Saknar dig så mycket hjärtat!

Oho för att satsa det sista på mirakel


Såhär kan man se ut när man badar med My!

Till salu!




Jag har på mig dem t.ex. här och här.

Nu säljer jag mina älskade Levi's 501:or eftersom de är fel storlek på mig.
Tyvärr står det inte vilken storlek det är på dem, eftersom texten är urtvättad.. Men jag skulle uppskatta dem till en stor 36a eller en 38  i vanliga storlekar (alltså inte i jeansstorlekar). I och för sig kan det ju vara snyggt ifall de är lite stora för dem som känner att detta par är för stort.

Startbudet är 200 kr. Amanda budade 260 kr. Wilma budade 300 kr. Sara budade 350 kr.

Frakten ingår inte i priset, den blir nog runt 50 kr ungefär.
För att buda, gör såhär: skriv en kommentar med priset du är villig att lägga. Glöm inte att skriva din mejl!
Budningen slutar om en vecka från och med idag! (17/8)

Jag älskar dig



Tänkte egentligen publicera fler foton på andra saker från de här dagarna, men insåg snabbt att de här fotona är värda ett eget inlägg. Den här människan är det vackraste jag vet. Både insida och utsida.

och det enda man kan göra för att inte smälta bort är att badabadabada


Esmeralda, Jaana och jag idag. Love you love you love you.

squirrels



Igår sov jag, Ellika och Wilma på Wilmas balkong. Vi lade ut madrasser, hängde upp ett lila myggnät och en massa lyktor, bäddade med fluffiga täcken och kuddar och bara satt och pratade. Så himla fina tjejer.
Ikväll ska jag träffa Esmeralda och Jaana! Det kommer bli ett kärt återseende.

Sebastian är världens bästa pojkvän, bara så ni vet.

happy

Idag var en väldigt, väldigt stor dag. Min älskade storebror Froste anlände hem efter sju månaders vistelse i Amerika.  Jag och mamma stod pirriga, förväntansfulla och väntade..

..och väntade.. I 35 minuter hoppade vi till varje gång någon ny kom i gången, men aldrig var det Froste.

Och sen, ut ur myllret kom min solbrända storebror med ett brett Froste-leende!
Jag kan inte beskriva lyckan.

diving too deep for coins


En rufsig Flora igår. Västen är gammal från Monki och jag hittade den i min garderob igår och blev nyförälskad!

hum hum från humlegården



Mami och jag var på Rosendals trädgårdar igår och jag passade på att fota lite.
Vilken bild tycker ni mest om, och varför?

ps. oj vad många det var som blev kära i min låtsasbror oscar.. här kan ni få lite mer av honom. (han har flickvän girls, sorryborry!) ds.

Åh, godmorgon Flora!


what comes around goes around


Jag fick uppgiften att sätta på grillen i blåsten. Efter ett tag gick det!

En snchnögg Lova


Mimmi och jag, chips och choklad!

Vi grillade skumnallar och sockerbitar i brist på marshmallows. GOTT!

Voff!

I'm so lost without you


Fint väder idag lyckligtvis! Här är fina Mimmi.

Insåg hur länge sedan det var jag sist badade.

Lova a.k.a Marilyn!

Vi hällde ut räkskalen på berget efter middagen, och det dröjde inte länge förrän ett tjugotal trutar dök upp!

Fin låtsasbror.

Nu ska jag snart cykla över hela ön och träffa tjejerna. Och just det, 808 prenumeranter! Jäklarns hurrni, tack!
Tjingeling!

RSS 2.0