godmiddag


Skor, Keds
Jeans, Tiger
Klänning, egensydd
Skinnjacka, Hollies

Jag har insett hur fint det är med klänning och jeans tillsammans. Kolla bara här tillexempel. Så idag härmades jag. Något annat som är fint är maskrosor. Folk som tycker det är ogräs är tokiga! Jag tycker dom är superfina.
Idag är det valborgsmässoafton också. Ska ut senare och träffa en massa gott folk.
puss

so heart shaped


Jag har nya solbrillor från Topshop, dom kostade 269 kr. Klänningen och väskan är från H&M, skärpet är second hand och jackan är från UO. Vita strumpisar plus Keds.


Efter skolan var jag med fina flickor och tittade på kläder och åt gratis Ben&Jerry's på plattan. Mys.
Jag glömde berätta att det var min storebror Viggos födelsedag igår. Han fyllde 17 och blev stor kille. Ikväll hade vi middag för honom och nu mår jag illa efter all tårta.

dream

Idag har jag varit i skolan, dansat med Freja, träffat farmor och sytt.
Men åh, ikeamaskinen funkar inge vidare. Jag kämpade med en fin orange kjol som blev fin förutom tråden som hoppar. Uselt.

Himmelen var fin ikväll. Kjolen är second hand, top från H&M och Converse.


hopp


Monki, Forever21, Bonadrag & Topshop.

Om det är något som jag kommer trippa runt i i vår och sommar så är det en jumpsiut, kanske också kallad playsiut. Vet inte skillnaden, iallafall är det något som jag tycker är grymt fint. Helst skulle jag ha den blommiga från Bonadrag.com, som nu har sänkts från 150 dollar till 60. Alltså kostar den 360 kronor. Ska försöka sy en.
Lättast att få tag i är den från Monki som är väldigt fin. Den kommer bli min.
Sov gott!


sovrummet



Det här lär bli säsongens töntigaste inlägg men jag är så stolt över att jag äntligen kan trivas i mitt rum här hos pappa.
Jag var på IKEA idag, och jag gjorde om mitt rum när jag kom hem. Kanske inte världens största skillnad, men mycket fräschare (nu är det ju städat också, vilket det inte var innan) och ljusare. Julsakerna är borta vilket var på tiden och jag flyttade på sängen och bordet.
Nu har jag en symaskin också! Lycka.

Morgan


Det här är Morgan. Morgan är min bästavän Esmeralda's lillebror och han är den charmigaste kille man kan tänka sig.

mellan ett och noll


AAfodral, kofta, blommig gammal blus, mammas gamla klockur och skor från vagabond.

Hej! Idag ska jag åka med pappa och pappas flickvän till IKEA för att köpa en symaskin. Ja, dom har faktiskt symaskiner där. FÖr 500 kr bara, toppen. Sen ska jag köpa en himla massa tyger också, för där är det hur billigt med tyg som helst. Också toppen. Sen ska jag köpa lite grejer till mitt rum, bl.a en anslagstavla där jag kan sätta upp fina foton och inspiration.
kram

three little birds sat on my window


Ser ni vem det är jag har ritat på bilden? förutom fågeln då.
Det ska föreställa mig.
Puss

hej


byxor från Weekday, pappas T-shirt och gammal scarf runt skallen. Fint tycker jag.

Gårdagen i bilder


© Flora

 

Till alla er som var med och letade, Ebba sov hos mig i natt.


suckin' too hard on your lollipop, oh love's gonna get you down


Nya chinos från Weekday, skorna är second hand, väskan och jackan är från H&M, t-shirten är från www.tpost.se 
Jag kan inte gå i högklackat, men någon gång måste man ju lära sig, eller hur?


Jag kom inte hem föränn nu. Solen sken i dag i skolan och vi låg ute i gräset hela lunchrasten och lyssnade på Mika. Efter skolan var jag med E och J och vi köpte glass, kakor och iste och åkte hem till J för att sola, svulla och hoppa studsmatta. Det var superhärligt och dom tjejerna är verkligen toppen. Vi sorterade ut J's garderob och fick ut fyra påsar fulla med kläder. Jag fick en superfin kjol som ni får se imorgon. Nu på kvällen träffade jag A som jag inte har träffat på länge för hon har tyvärr fått lunginflammation. Hon tog med sin hund ut och vi satt vid lekplatsen och snackade i en till två timmar. Fin tjej det med.
Godnatt!

Yes, it really would be nice.


The Beach Boys - Wouldn't it be nice
världens finaste låt. Man blir så lycklig, men ändå ledsen på något sätt. blandade känslor.

what will I do


Egensydd klänning och tshirt, Wayfarers & Keds. Plus jeansjackan.
Idag var det sommar. Jag sprang runt och lekte paparazzi med kameran i skolan och vi fick sitta ute på svenskalektionen. Det var så varmt att det gick toppenbra att bara ha på sig T-shirt. Nu ska jag ut på altanen och sola, äta majs och senare plugga.
Ha det bäst!

smells like teen spirit


Pappas gamla T-shirt, kofta, linne, vita strumpbyxor och klocka från frankrike.

Efter skolan idag åkte jag in till stan och mötte Bea och Esmeralda. Först följde dom med mig på jakt efter ett par chinos på Götgatan, och tillslut hittade jag ett par på Weekday. Hur fina som helst! Ni får se i övermorgon. På Monki kom en tjej fram och frågade Bea om hon ville vara hårmodell för Toni&Guy, och självklart sa hon ja. Vi hittade en otrolig butik på Söder som hette godislandet där godiset var väldigt billigt, så trots jag var mätt köpte jag en hel påse full. Munkar hade vi också, vaniljmunkar. Vi satte oss i gräset i en park, minns nu inte vad den heter men den är nära Tjärhovsplan. Det var mycket mysigt och jag ångrade att jag inte tog med mig kameran. Sen sa jag och Bea hejsvejs till Esmi och vi åkte till sykursen. De små damerna satt redan och sydde sina små jeanskjolar och blusar när vi kom in. Jag sydde en jättefin klänning som ni får se imorgon. Synd att det var sista gången, men jag kommer garanterat att fortsätta sy hemma. Jag kom just hem och då gjorde jag en sallad, eftersom jag kände mig så otroligt onyttig.
Ha det bäst, och tack för era underbart fina kommentarer. Jag tycker så mycket om er!

kolsyra


Idag har jag bara haft en lektion, sen drog klassen till Colafabriken. Det var riktigt kul faktiskt.
På bild ett syns Josefin, världens sötaste tjej. Sista bilden är på Galib, Alex, Josefin och jag. Vi hade vunnit en tävling och priset var varsin fanta som just har kommit ut i Sverige.
Jag är en så dålig modebloggerska, men jag lovar er att imorgon blir det en klädsel. Kramkalas.


Update! Men åh era dumsnutar, Coca Cola gör också Fanta, Sprite, MER, Burn osv.

jag älskar min nya kamera.



I lördags hämtade vi ut kameran, och hela helgen har i stort sett bestått av sol och foton. På lördagen åkte jag in till stan med Esmeralda. Vi åt pannkakor och bullar på Nytorget i solen, shoppade litegrann och sen åkte vi hemmåt. Vi hoppade av vid våran gamla skola som vi gick i från ettan till femman. Den såg likadan ut, och så mycket minnen blommade upp. Sen drog vi hem till henne och tittade på film och lekte med hennes lillebror. Båda två är väldigt fina människor. Idag när vi vaknade tittade vi på ännu en film, sen gick vi ut i solen. Det var så varmt att vi kunde ta av oss strumpbyxorna! På eftermiddagen träffade jag Paulina och vi låg vid trollsjön och solade och åt persikohalvor. Eller jag åt persikohalvor och hon solade. Fast jag solade också. Eller ja, skitsamma.
Ha det bäst!

sun was shining


Fin dag idag. Härligt väder, ändå frös jag i min tunna lilla jeansjacka.

Jag var hos tandläkaren, skulle inte få tandställning vilket är både bra och dåligt. SOprovet gick grymt bra. Efter skolan åkte jag, Ellika och Wilma till stan, tog en glass i Gamlastan och satte oss vid kajen. Mangosorbet, kokos och choklad föralltid. Sen åkte Ellika och då gick jag och Wilma och tittade på lte kläder och satte oss på Tully's coffie. Vi gjorde fina konstverk av plastmuggarna. Efter det mötte jag mamma på mariatorget, och på vägen dit märkte jag att jag hade tapat mina fina runda brillor. Synd som bara den! Jag och mamma gick och käkade Sushi, det var himlans gott. Vi bestämde att vi skulle se bion Klassen, men den gick inte förrän efter två timmar så vi åkte hem till min morbor och mina kusiner. Dom är så söta dom små tjejerna.
Se inte Klassen, jag grät under halva filmen och en och en halv timme efterråt. Den handlar om mobbning, grpptryck och skottlossning. Det var de mobbade som sköt jättemånga elever. Hemskt som bara den, ville bara ut från salongen under hela filmen. Grät i floder och vågade knappt titta. Jag har haft en klump i magen hela kvällen, det kändes som att jag var med i matsalen under skottlossningen. Hemskt. Tänk inte såhär nu, mina kära läsare att "den måste vi se den verkar ju gripande" men jag lovar er, jag har aldrig sett något så hemskt. Jag mår verkligen uselt efter att ha sett den.

so what

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/204255/images/2008/stp62240_85370.jpg
blå jeans, nördbrillor, kofta, magtröja, linne

näSolen skiner, men jag måste sitta inne och plugga till Islamprovet. Det suger. Jag vill ut och framkalla sobrända kinder och fräknar på näsan, förra sommaren fick jag tre fräknar. Då blev jag lite glad.  jag har druckit Mango och äpple juice med sugrör i vackert glas, där var gott. Okej där ljög jag, jag hade inget sugrör. Förlåt. Fyskäms.
Ha det bäst!

happy

http://www.beststuff.com/images/articles/032207a.jpg
Gissa vad?
Den här kommer hem till mig om 2-9 arbetsdagar.
Är du avis? Kunde väl tänka mig det.

hundpromenad

image1018image1019image1020image1021image1022image1023image1024image1025

En liten promenad med hunden det blir kallt, tänkte jag.  Så jag drog på mig ett par extra strumpbyxor, en varm tröja och jacka och en mössa. Men sen när jag väl var ute på udden sken solen upp. naturen log mot mig och jag blev sådär rysligt glad.  Min kamera var snäll och tog fina bilder, och nu känner jag att jag verkligen måste plugga.
ps. vattnet var iskallt.

directions

image1014image1015
ärvd jeansjacka, skjorta från UO, väskan är second hand och skorna är keds.

Jag kom precis hem, fick skjuts på Wilmas moppe. Idag har det varit en hyfsat lugn dag i skolan. Min kompis Ebba var ledsen, och då blir man själv ledsen. Ebba om du läser detta, Hoppas du mår bättre nu, jag tänker på dig!
Sista lektionen blev det strömavbrott, det var jättemörkt i hela skolan och alla sprang runt och skrämde varandra. Jättekul!
Nu ska jag ta en promenix med hundjäkeln och sen ska jag plugga. ciao!

my hero

image1009image1010image1011
Han är här! Vi har pussats och kramats mycket. Han har en frän google-bränna och han tog med leendet från Italien! Ursäkta den övre bilden, dels för att mamma posar lite lätt och dels för att den är oskarp och ful. Men där är han iallafall, min förebild, min hjälte, min storebror. Det har gått bra att plugga, men än är jag inte klar! Och ja, jag började skolan ett år tidigare pågrund av att jag kunde läsa helt flytande vid fem års ålder, plus att jag hade äldre kompisar, så då fick jag het enkelt börja samtidigt som dom!
på mig har jag mammas gamla tröja från typ 70-talet, AA-fodral, tygåse från Aino Östergren, skor från vagabond och röda naglar.
Jag är glad, min storebror gör mig glad!

ps. kolla in denna blogg, det är min väns Esmeraldas. Spana bara in headern!

the apple of my eye

image1008
Jag sitter i skolan och borde plugga till religionsprovet vi har på fredag. Men nu säger mitt huvud bara nej. Den vill inte, det går inte. Jag är seriöst gråtfärdig. Shit jag hatar hatar hatar att jag är så höga krav på mig själv. Jag hatar att jag alltid måste ha MVG i allt.
Om fyra timmar träffar jag min storebror.

hoppar du hoppar jag

image1005image1006image1007
Idag hade vi bara två lektioner, det var superskönt. Josie och jag sprang runt i solen och fotade.
Jag åkte till min underbara farmor efter skolan och satt på balkongen i solen, smaskandes på digestivekex med ost på, samt flädersaft. Jag blir så lycklig över detta vackra väder, men mest är jag superduperglad över att min största storebror kommer hem imorgon om ca 22 timmar efter att ha jobbat och åkt skidor i Italien i fyra månader. Åh vad jag har saknat honom, det ska bli mys att kramas med honom igen. Han är förresten en av de snyggast klädda 20-åringarna i stockholm enligt mig, den ni! Även jag fyndar i hans stoooora garderob. Mums.
Ps. Ni har väl också ett tänt ljus för Engla ikväll?

sommarflicka.

image998image1003
Det är något speciellt med stumpor alltså. Tycker om dom väldigt mycket.
Igår när jag och Esmi gick från bussen stötte jag på ett blommigt tyg på gatan. Då tog jag hem det, tvättade och sydde en kjol av det. Nu är vi bästa vänner.
Förövrigt är strumporna från Åhlens, skorna har jag fått av Filippa, hatten är min låtsaspappas och Lammet heter Lambi. Fantasifullt., NAT! Men jag var typ fyra år när jag döpte honom.

blom.

image996image997
Ursäkta mitt osminkade nylle. Kjolen är egentligen en klänning som jag hittade i utklädningslådan och sydde om och knästrumporna är från topshop.

Idag gör jag ingenting. Såg just på Körslaget på TV och kan inte sluta tänka på att Markoolio måste vinna! Jag bor ju i Orminge, eller fem minuter ifrån med buss, så det är klart att man hejar på honom. Mamma tjatar på att jag måste städa mitt rum, så det blir väl ungefär vad jag kommer ha för mig idag. Bakade scones imorse, med hallonmarmelad på. Hur gott som helst! Det regnar ute. Tvi.

Gamla bilder.

image992image993image622image994
Gamla bilder, saknar mitt hår.

Idag har jag varit med Esmeralda. Hon skulle sova hos mig men sen blev hon rysligt sjuk, 39,1 graders feber, ont i huvudet, kallfrossa och illamående. Stackarn. Så hennes pappa fick komma och hämta henne, så det blev ingen övernattning. Vi tittade på Jalla! Jalla!, den är väldans bra. Har jag förresten berättat att jag, Esmi, Clara och Nina var på samma café som Fares Fares? Tufft.
puss

I will follow you into the dark

image985image986image988image991image989
Foton av mig, förutom den på mig dårå, den har Pawen fotat
Tjaba,
här ser ni min vackra kusin och bästavän Paulina a.ka. Pawen. Jag skulle kunna dö för hennes hår. Vi tog en sväng förbi Kungsan och picknickade i solen. Chips, läsk och bullar av olika slag stod på menyn. Gotteligottgott. På näst sista bilden syns en skön snubbe, en turist. I kväll blir det kanske spelning, det är mina killkompisar från paralellklasserna som spelar, men vi får se hur det blir. Just nu sitter Paulina och spelar "I will follow you into the dark" på gitarr och sjunger till. Hon har den vackraste sångrösten. Ibland spelar hon för min skull, den fina människan.
Ha det bäst!

sov du lilla videung

image980image981image984image982image983
Idag fick jag ett par tygskor av min kära vän Filippa som hon inte kunde ha. De har varit hennes mammas en gång i tiden. Jag är evigt tacksam, tack tack tack! Är dom inte fina?

Efter skolan var jag barnvakt till en underbar liten tjej vid namn Freja, hon sa att hon kunde göra smink av stendamm, jag tvekade. Sen kom tess, hon lånade halva min garderob och vi hittade videung. Tess är en helt fantastisk tjej som jag defenitivt inte skulle kunna klara mig utan.

where are you now?

image977image979image978
T från H&M & stentvättad jeanskjol köpt på second hand som jag sedan sydde om.

Jag har kvar mitt braiga humör idag. Josefin och jag drog hem till hene, åt chokladkaka och försökte soda-streama O'boy. Fast den blev inte bubblig så det var ingen idé. Vi gick över till Forum, och in på JC och H&M, och Josie impulsshoppade på barnavdelningen. Hon är så fin den tjejen, finfinfin.
Nu tjatar mamma så jag måste kila, kramkramkram

survivor

image973image974image975
Killar för omväxlings skull. Snygga killar. Fotade av Camilla Åkrans.

Halloj!
En bra dag idag, allt har varit bra. Lyckliglycklig. Älskar livet idag. Underbart!
Vaknade klockan ett i natt och trodde klockan hade ringt och det var morgon, så jag gick upp och tvättade håret. När jag kom ur duschen upptäckte jag hur mörkt det var utomhus och då förstod jag att jag gjorde samma misstag igen som många gånger förr. Så jag fick gå och lägga mig igen. Då slapp jag iallafall tvätta håret imorse.
Sen fick jag skjuts till skolan av en granne och kom lagom i tid till idrotten, som var himlans kul. Jag är bra på att göra kullerbyttor, iallafall ganska. NO:n var intressant, lunchen var ganska god och spanskan flöt på. Jag och Josie lärde oss ordet rövslickare på spanska, men nu har jag glömt. Sen gick jag på hälsokontroll hos sjuksyster, vilket var kul. Hon är roligt den damen, jag skrattade som bara den åt mina teckningar som jag hade ritat när jag var tre år. Och slutat växa har jag också. 168/169 ska jag bli. Eller är. Men dålig syn har jag, ska få läsglasögon. Sist på skoldagen såg vi på Vinterviken. En fin film. Jag åkte in till stan och mötte upp Esmeralda och Bea, vi åkte till Kafé 44 och åt goda mackor, chailattes och chokladkakor. När klockan slog 18 sa vi adjö till Esmi och stack till Sykursen. Det gick superbra! Jag sydde upp en jättefin jeanskjol och sydde in ett par jeans, duktiga jag! På hemvägen på bussen fanns ett stort leende på mina läppar. Enda från Slussen till Orminge.
Hoppas ni också har haft en toppenbra dag, kramkramkram

fjun

image730
150 kr från Urban Outfitters

Örhängena var på idag, förövrigt såg jag nästan ut såhär, eller tja, den kjolen iallafall. Idag dansade jag och det är hejdundrans kul, men min kära kusin och danskompanjon var tyvärr sjuk. Jag träffade farmor och hon är så farmoraktig, vilket är härligt. Hon bjussar på mig massor av mat så jag går säkert upp ett kilo varje gång jag är där, men det är det värt för maten är inte lite god! Nu ska jag läsa lite bloggar, kramkramkram

träff

Visst längtar man bort från Stockholm och till skåne när man läser det här? Nu tycker jag och Sandra att vi nollåttor borde ses och ta en fika eller något i hemstaden.
Vilka är på? :)

whipped cream or chocolate sauce?

image966image967image968image969image970
Grädde & kärlek är reglerna till detta spel. Jag är tönten i blå shorts,  Ebba i flätor, Filippa i vit tröja och Tess i svart och grön tröja. Gräddkrig lär bli en ny tradition på de kommande födelsedagarna.

poff

Din absoluta favorit affär?

Svår fråga, tyvärr ska jag komma med ett ganska tråkigt svar - nämligen H&M. Där finns allt helt enkelt. Annars gillar jag bl.a. Monki och Second hand.

  

Hej jag började läsa din blogg för ett år sedan och jag har alltid velat gå till second hand men jag vet inte vart den ligger. Några säger att en ligger i götgatan men jag hittar den inte försöker också hitta American Apparel snälla flora hjälp mig.

Emmaus finns på Götgatsbacken, långt ner mot Slussen. Andra bra Second Handaffärer är bl.a. Stockholms stadsmission, Beyond Retro, Påkläderiet, Myrorna och Judits. Lisa Larsson funkar också men där har jag svårare att fynda. Allt finns på Söder. American Apparel ligger bredvid H&M på Götgatsbacken.


Hej, jag har sett att dom flesta du har länkat till har liknande design som du. Designar du bloggar? Skulle du kunna hjälpa mej att designa min blogg? :)

I vissa fall kan jag hjälpa till med en Header, men jag gör helst ingen hel design för det känner jag inte att jag har tid med. Jag tar heller inte det som en vana att jag gör Headers men visst kan jag göra det ibland.

  

Vilka bloggar läser du?

Alla bloggar som står här till vänster under Länkar läser jag varje dag, plus några andra.


Vad skulle du aldrig sätta på dig?
Man ska aldrig säga aldrig men en lång svart läderkappa tror jag inte att jag skulle vilja ha på mig.


Vad handlar du för i månaden?

1050 kronor (mitt barnbidrag) går åt till kläder, skor, krimskrams, fika och godis.

Vad får du din inspiration ifrån?

Folk jag ser på stan, bloggar, TV och tidningar.

Har du någon stilikon?

Nej.


Tjänar du nåt på din blogg?

Än så länge nej, men jag har någon annons här som jag kanske kommer tjäna på så småningom.


favorit färg?

svart

favorit plagg då du var liten?

Jag har haft perioder. När jag var liten sprang jag gärna runt i mina hängselbyxor. Ett tag på lågstadiet hade jag alltid kjol och matchande halsband och i sexan gick jag inte någonstans utan ett par schyssta jeans.


päron glass eller choklad glass?

Urs för päronglass. Choklad är min favorit tillsammans med kokos och Mangosorbet.

fotboll eller ishockey?

Herregud jag är verkligen ingen sportmänniska, min idrottslärare klagar ofta på mitt dåliga bollsinne. Ishockey ifall jag är den som spelar, annars tittar jag hellre på fotboll på TV. Om Sverige spelar kan jag tycka att det är aningens roligt.

klänning eller kjol?

Kan verkligen inte välja, tycker om båda lika mycket.


Klänning eller jeans?

Klänning.

Hur skulle du beskriva din stil?

Väldigt mycket Flora, ganska mycket trend och hyfsat flickigt.


Hur ser din framtid ut, om du själv får bestämma?

Jag sitter absolut inte på ett kontor, om jag gör det så är jag formgivare eller industridesigner. Men jag skulle nog hellre jobba som kläddesigner, konstnär, illustratör, fotograf, reklam, journalist, skribent, jobba på en modetidning, tidningsredaktör eller liknande. Oj många jobb där.

Jag bor i Stockholm, men har en lägenhet i Paris och en i London. Min pojkvän har lockigt hår och brukar starta mornarna med frukost på sängen och pussar i pannan. Han är modeskribent på en herrtidning och har dom snyggaste kläderna, samt kan spela gitarr. Han tar med mig på modevisningar och promenader i parken. Våran takvåning med utsikt över hela Stockholm ligger ständigt i sol och där brukar vi sitta och dricka svart kaffe, klappa våran lilla kattunge som ständigt ska vara en kattunge och relaxa. Min pojkvän spelar gitarr för mig, och har den finaste sångrösten. Om somrarna besöker vi min eller hans familj och åker till Paris eller London. Senare ska vi skaffa två eller tre barn, är dom flickor ska dom heta Vega, Solveig och Liv. På helgerna går jag och min pojkvän antingen ut tillsammans och möter upp våra vänner eller så drar jag ut och fikar eller festar med mina väninnor. Jag ska ha kvar alla mina vänner som jag har nu.

Hur många besökare brukar du ha på ett ungefär dagligen?

ca 150 st.


vad har du för kamera?

Samsung Digimax L60, den är världens sämsta. Men om snart, kanske nästa vecka, ska jag köpa en Nikon D40x.


Favorit soppa?

Nudelsoppa

Max eller Mcdonalds?

Burgerking!

Är du kär?

Nej, jag är inte kär. Och det är den tråkigaste känslan i universum. Jag antar att killarna i min skola inte riktigt är min typ. Jag vill vara kär så in i norden mycket.

image962
foto: av mig i frankrike



the one

image961
H&M
Mitt hår fick för sig att leka bröderna fluff idag, men det gör inget för jag är glad ändå. Jag vaknade 14.30 idag (!!!) och kom på att min kära vän Josefin skulle komma och hälsa på då, så jag skyndade mig in i duschen och han inte fixa håret, därav fluffet. Josie och jag  tittade på Robert Gustavsson och käkade tortelini. Och pratade förstås. Jag tycker hemskt mycket om den tjejen, och imorgon fyller hon femton år. Vädret är fint idag också, det gillar jag starkt.
Fortsätt att fråga i inlägget inunder, kramkramkram

you are my sunshine

Jag tycker så mycket om er mina fina läsare. Ni ger mig de finaste kommentarerna man kan tänka sig. Tack för det, det värmer verkligen. Jag tänkte att ni kanske skulle vilja veta lite mer om mig så vi kan ju ha frågestund igen, det var ju ett tag sen sist.
så människor, fråga på helt enkelt.image960
bild jag fotade i frankrike

slickepinne

image959

this is it

Jag har tröttnat på att vara sjuk. Att mina ögon gör ont och att halsen krånglar är inte det jobbiga, nej det jobbiga är att känna sig såhär sunkig. Trots det vackra vädret håller jag mig inne och tittar på svartvita filmer från 40talet, jag kan välja på det eller typ hem till gården. Eller så sover jag, och när jag sover drömmer jag konstiga saker. Som i natt drömde jag en mardröm, det enda jag minns är att jag jagade någon, att min läpp blödde och att jag frågade en gubbe om det fanns någon toalett i närheten, samt att jag sprang fel. Sen vaknade jag och då var jag så innerligt lättad. Annars dricker jag mycket vatten, åtta glas om dagen - vilket är lättare sagt än gjort kan jag tala om! Och är arg för att jag missade bilden idag i skolan. Sköt om er,
kramkramkram
image958

waiting for that special moment

image957image956
kavajen är second hand, teen är pappas från när han var elva bast och hatten är från H&M.
Våren är den bästa årstiden. Tog en liten promenad idag, fast bara en liten eftersom jag fortfarande är sjuk. Dock känns det bättre nu, men bara lite. Tess har kommit hem från Indien äntligen, så det känns skönt. Har saknat henne massvis.
kramkramkram

RSS 2.0