hejdå för ett tag!

Gårdagen spenderades med bl.a. Sebastian. Träffade hans släkt för första gången som var där på födelsedagslunch, lite läskigt sådär, men också kul. Fram emot kvällen trodde Sebbe att alla hans kompisar glömt bort hans födelsedag, men vips var dem där, sjungandes utanför dörren och hur glad blev han inte? En mycket trevlig kväll med mycket trevliga människor. Och inte gömde vi bort earth hour heller! Det var tända ljus i hela huset.

Men vet ni? Idag far jag till Idre på klassresa! Jag kommer vara borta tills på tordag, så det blir ingen bloggning förrän dess. Glöm inte bort mig! Wihoo jag kommer ha det bäst!

stor kille


Grattis på världens finaste pojkvän som fyller sexton idag! Du är bäst.

plåstriga ben

konsten att vara barnvakt.

Take a chance on me

Foto på min morbror som liten pojke, tagen av morfar.

Jag är barnvakt åt mina söta kusiner för tillfället. Vi sitter och tittar på Mamma Mia och äter ostbågar och Niki sjunger med. "Mamma Mia, hera go agän, maj maj, how can aj resischja" Fin tjej.
Idag lyckades jag ramla på den grusiga asfaltsvägen och skrapa upp både knä, hand och lår. Mina byxor gick sönder och jag blev alldeles dammig. Jag hade glömt bort känslan av skrubbsår. Man fick ju dem så ofta när man var liten! Men jag sydde ihop brallorna och sedan åkte jag till stan och träffade Paulina, och sen Tore. Nice nice!
pusshaj

how sweet it is to be loved by you


Jag och världens finaste pojkvän var i stan idag. Kollade på kläder, fikade och pussades.

Jag och Dennis satt nästan hela lunchrasten utomhus på en bänk, i bara T-shirt - utan att frysa! Vår! (trots snön)

shine on you



Och så var jag tillbaka på den somriga kak-headern igen. Den bilden togs en solig dag i Vitan med bland annat fina Clara och Esmeralda. Snälla, snälla, snälla kan sommaren komma nu?

I didn't see it coming


Idag hade jag på mig Josefins svarta klänning, Odd Mollykofta, roströda strumpbyxor, klackar från dinsko och sammetsdiadem.

Jag har spenderat eftermiddagen i kära Tess säng, tittandes på en hemskt tjejig tjejfilm. Nu har jag 60 inlägg att läsa på Bloglovin, hoppas ni har det bra där framför datorskärmarna! Tjoflöjt!

The 70's


Gräsligt fina fotografier tagna av morfar på mamma och några av hennes syskon när de var små.

Igår satt jag och pratade med Sebastian i min säng när pappa knackar på dörren med en telefon i handen och säger "Ja, här kommer Flora då" till personen i luren. Han räcker mig telefonen och när jag hör vem det är börjar mitt hjärta dunka snabbt, snabbt. Det är min storebror Froste, vars röst jag inte har hört på över två månader. Jag får andas djupt för att inte börja gråta. Ni förstår, jag är ju så nära min storebror. Jag kan nog prata med allt om honom och för tillfället befinner han sig i Honduras, men reser runt lite i Centralamerika i några månader. Några på tok för långa månader. 
Ni anar inte hur mycket jag saknar honom! Och för att inte tala om hur mycket jag saknar min andra storebror Viggo som bor i Lysekil numera. Hjälp vad jag saknar att ha syskon. Här är en bild på oss alla tre.

Morgonen spenderade jag med världens finaste Sebastian (tack för parfymduschen på min kudde, det doftar ljuvligt när man ligger på den!). Jag hade bara en lektion för efter lunch åkte jag och lämnade in mina bildprover till Kulturama/Södra Latin. Sedan begav jag mig till farmor där hon bjöd på nyponsoppa med biskvier, och därefter dansade jag med Freja vilket var lika kul som alltid! Träffade bästa My en stund också!

coola katter



Esmeralda, Jaana och jag tog en lång kvällsfika igår på Cafe 60.

På hemvägen kom det förbi en katt.

Fina fina fina tjejer!

igår



Josefin och jag köpte vaniljmunkar igår efter skolan.

Såhär kan jag se ut när jag pratar i telefon med Sebbe.

Och såhär kan Josie se ut när hon säger till Sebbe att nu vill hon faktiskt prata med mig.

Sen sa jag hejdå till Josefin och träffade Tore, Paulina och Sebbe. Utsikten från Tores lägenhet är fin.

Tore är också fin för den delen.

Paulina och Tore

Sen avslutades allt på McDonald's. Hur kan någon vara så söt när man äter svullomat?

she's on fire



Paulina är den finaste vän man kan tänka sig. Jag är så vänskapskär i henne!

Vi åt sushi som ni kanske ser, satt och pratade och tittade lite på kläder. Mötte också Tore och Sebbe en stund. Fan vilken bra kombo vi fyra är! Jag säger bara: vi på västkusten i sommar! WIHO!
Nu måste jag skriva en ganska så äcklig historiauppsats. Adjöss!

lite frankrike


saknar det.

GRATTIS FINA WILMA 16 ÅR!

this is the year it all will happen


Imorse så var det hemskt grått och trisst utanför mitt vardagsrumsfönster. Jag ville mest av allt bara krypa ner under mitt varma täcke igen och vakna när det blev vår.

Men mot eftermiddagen tittade solen fram. Rejält.

Josie var hemma hos mig en stund. Vi åt mest mellis och tog en promenad med hunden i vårsolen.

Jag såg ut lite såhär.

Sen for jag in till stan för att träffa Sebastian och hämta min plånbok som någon på Vagabond hade hittat (tack gud!). Sebbe hade köpt världens finaste jacka som jag har gått och tänkt att han skulle passa i, i flera veckor!

Det var världens finaste väder och jag var med världens finaste kille. En världsabra eftermiddag helt enkelt!

you're the strawberries in my milk


feel it


Jag idag. Marinblåa strumpbyxor och tröja i samma färg var fint, tycker jag.

Idag var jag på Värmdö gymnasium på intagningsprov! Det var nervöst, läskigt men väldigt roligt. Fick göra en uppgift där, intervjuas av lärarna och visa upp mina bildprover.
Annars idag har jag dansat (extremt roligt), haft infomöte med klassen inför klassresan till Idre om två veckor och ätit ugnspannkaka!
puss

bilder från i somras


våren är påväg. jag lovar.

you better stop


såhär såg jag ut idag för ett år sedan.

Jag har fifflat med mina bildprover hela dagen idag. Om jag är nöjd med dem eller inte, det kan jag inte tala om nu, för jag kan bara tänka på hur skönt det är att de är klara! Ni får se dem om ett tag.
Imorgon ska jag iväg till Värmdö gymnasium och lämna in dem. Den första skolan av fem alltså! Jag är nervös, fast eftersom Värmdö inte är bland mina förstahandsval känns detta som en bra uppvärmning till de kommande skolorna.

Oj vad ointressant inlägg. Ville mest bara visa att jag levde.

nu börjar herren på täppan som jag sitter i publiken på! kanal sex folks!
(jag sitter på lägsta raden, i mitten, för er som vill se mig)

Sebastian


En månad idag. Den bästa månaden i mitt liv.
Tack för att du förstår mig och står ut med mig.
Jag älskar dig.

flawless


1. Sebastian & jag i ett omklädningsrum
2. Ett av mina bildprover till gymnasiet. Tredimensionellt föremål var det ja. Jag skulpterade den i höstas på bilden i skolan, då uppgiften var att göra en surrealistisk kopp.

jag och Sebastian spenderade dagen i stan. vi tittade på kläder och åt sushi bland annat. Ni anar inte hur mycket jag tycker om honom!
Jag lyckades tappa bort min mobiltelefon och min plånbok (med bl.a. busskortet inuti) i stan.. Jag lär inte se de igen, då jag har ringt runt till en del ställen och sprungit och letat efter dem tillsammans med Sebbe utan lycka. Känns ju lite småsurt.. Nåja, det materiella är inte allt, kärlek är ju trots allt det viktigaste!

dudes


ni är ju trots allt bland det bästa jag vet.

Fredag den trettonde, och nationella prov i engelska! Jag tror det gick bra. Sedan skulle jag, Paulina, Sebbe och Tore äta sushi men det var för dyrt så glassigt nog blev det Burgerking istället. Men det är också nice!
Snart kommer Schlebbe hit men tills dess ska jag bara chilla on tha grill liksom.
Adíos!

brr


tröja från acne, fransväst från bikbok och cmjeans


wowowow, märkte just att jag hade över 1000 besökare häromdagen, det är ju rekord!

peaches and cream



josefin och jag lekte i någon timme nyss, innan hon skulle iväg till sin bf. då kan det se ut såhär.

I'll be there for you


Sebastian var här idag. Vi gjorde mest ingenting, men sen bestämde vi oss för att ändå göra våra matteläxor. Det gick sissådär, det finns ju så mycket andra trevligare saker man kan göra. Ungefär som att posera med citroner, äta kladdkaka och pussas.

lite av varje



Jag samlar på svartvita vykort. Dessa är från Spanien och Frankrike.

Jag vill ut och resa. Se hela världen, alla kulturer, alla klimat och miljöer. Ungefär som min storebror som befinner sig i centralamerika i jag vet inte hur länge.

Josefin är verkligen en riktig pingla!

Ser ni hur fint färgerna på Esmeraldas kläder passar till omgivningen?


Nej nu ska jag gå och käka lite kladdkaka! (Mitt sockerintag har varit större än någonsin idag, jag kan inte få nog!)
Juste juste, ni MÅSTE lyssna på Tore här. Han är grym.

if that's allright with you


Jag förfrös fötterna av mig när jag gick till bussen imorse, och när jag gick hem igen i eftermiddag. Snön kom i natt, och inte är det lite heller.


Min hund Boris tycker iallafall om den. Den passar hans tjocka päls suveränt och så är det ju superkul för honom när vi går vilse i skogen (man ser ju inte stigarna som är igensnöade) så att han får en 40 minuter lång promenad som innebär en massa snö i kängorna för min del.

Lite såhär såg jag ut idag.

just sing



Idag hade jag på mig min nya mössa från hattbaren. Matilda tyckte att jag såg ut som en typisk "Hej nu ska jag gå ut och mjölka" och de flesta andra tyckte att jag såg ut som antingen en sjöman eller Emil i Lönneberga. Jag blev glad för alltihop.

Det är verkligen roligt att läsa er kommentarer. Speciellt dem om hur ni tycker att min blogg ska vara, eller vad ni vill ha mer av. Vissa är trötta på foton, andra inte. Vissa vill ha mer kläder, andra tycker att det är bäst utan. Vissa vill ha text, andra tycker att det är tråkigt. En sak är iallafall säker, ni kommer få se mina bildprover om ett tag!

Lite frågor jag fått också.. Jag är född 1994 men går i nian i Myrsjöskolan i Nacka. Mina bröder heter Froste och Viggo. Jag har sommarstuga på västkusten, en med mamma och en med pappa (har skilda päron). Brukar även åka till min mormor i Hälsingland. Sebastian och jag träffades genom gemensamma kompisar skulle jag väl vilja säga.. Eller hur träffades vi egentligen Sebbe?

Oj vad jag babblar, ha det fint!

sida vid sida

Ett par bilder på Gamla stan, mig och Esmeralda i höstas.

Jag är äntligen, äntligen, äntligen klar med min målning "djur i främmande miljö". En av de fyra arbetsproverna till bild och formlinjen jag söker. Ni anar inte hur skönt detta är! Nu har jag bara en kvar.. yes yes yes!
Förresten, vad vill ni ha mer respektive mindre av här i bloggen?

andas bara lugnt


Howdy!
Jag är hemskt ledsen för att jag är så dålig på att uppdatera. Orkar liksom inte sitta vid datorn hela tiden, men det är ju bra å andra sidan. Senaste dygnet har jag spenderat tillsammans med Sebastian. Vi gjorde bl.a. egen pizza och tittade på Juno (min favoritfilm av alla favoritfilmer). Kolla min nya keps! Den spräckte min budget totalt men det är den värd. Hattbaren, 350 kr.

Just det, någon tjatar att jag ska ha frågestund igen, men det orkar jag inte så den som vill fråga något kan fråga det här så svarar jag på det sen. Detta är alltså ingen frågestund men det är fritt fram och fråga om du verkligen undrar något! Höhö..

Nu måste jag forsätta måla!
puss

yeah that's some special


jag leker med min tess ikväll. wiho!

Om oss


Det är nästan läskigt hur mycket man kan tycka om någon.
Hur man tänker att här skulle jag kunna ligga föralltid,
intrasslad i dina armar och ben.
Känner ditt hjärta bulta sakta och hårt, precis som mitt.
"För dig" viskar du och ser mig i ögonen. Ler.
Du kramar mig lite hårdare, nosar mig i nacken.
Du viskar de där tre orden som får mig ur balans,
som får mitt blod att pumpa tusen gånger snabbare och mitt hjärta att bulta tusen gånger hårdare.
Jag leker med ditt hår, borrar in mig i din halsgrop.
Halsgropen som är min favoritplats på jorden. Där det luktar gott av dig och där är du len och mjuk.
"Du är det finaste jag vet" säger jag. Du kysser mig.

you're my heaven


Idag har jag bland annat:

haft spanskaprov
brottats med pojkvännen i hans säng (han lät mig inte ens vinna)
saknat Paulina
haft på mig min nya (fina!) paristee från weekday och de här skorna
spelat en massa n*ger och president på lunchrasten med roliga människor (jag vann ingen gång här heller, men flora låter ju trots allt som förlora)
varit glad.

leaders of the free world



1. Vi fikade där det fanns fina kristallkronor.
2. Vi hade färgglada ben. Esmi i rosa och jag i marinblått.
3. Jag gör något konstigt.
4. Esmi är söt.

vad vi önskade


Imorgon träffar jag min fina vän Esmeralda!

both hunter and hunted


Idag har jag haft på mig min allra finaste kjol och nu måste jag verkligen plugga.

move


att höra ett leende i mörkret


Spenderade gårdagen och imorse med Sebastian, sen for jag till pappas födelsedagsfirande. Jag älskar dig pappa.
Såhär ser jag iallafall ut ikväll, Sebbes skjorta och hängselshorts från H&M.

RSS 2.0