och jag väntar på gryningen




idag såg det ut lite såhär.

30/07/09



1. weekday 2. gina tricot

the sweet smell of summer rain

här sitter jag och har hemskt ont i örat. "simöra" påstod den mysiga tomteliknande läkaren. så kan det gå när man badar för mycket!
apropå vatten så har det regnat helt galet mycket idag. ena sekunden regnar det så mycket att man blir genomblöt bara man går ut och tar in handdukarna och andra sekunden skiner solen.
såhär såg det ut nyss:


båda bilderna togs ut genom fönstret med typ en minuts mellanrum. sjukt!

Seagulls sing your hearts away


Igår övernattade ju jag, Mimmi och Lova som bekant i Lovas sjöbod. Såhär fin är utsikten från loftet.

På loftet hade vi uppgraderat oss en aning detta fjärde år och släpat dit en madrass istället för att sova på knöliga badankor och båtmadrasser. Lova hade fina sockor.

Här är Mimmis såkallade "tossar" enligt henne själv. Storlek 35 och alldeles för söta!
Mot kvällen tittade vi på Breakfast at Tiffany's och Patrik 1,5. Den förstnämnda var under förväntan medan den sistnämnda var över!

Och såhär fin var utiskten mot kvällen.

Imorse var jag såhär glad. Åhh vilken pudding va!?

Frukost i boden!

why are we so scared of getting lonely?


Mimmi, Lovas och jag bestämde oss för att spela en omgång minigolf! Trots solen har inte den här dagen bjudit på något vidare badväder. Här står Mimmi och svingar för fullt!
En galet snygg Lova!
Precision krävs..
Och det slutade oavgjort mellan mig och Lova!

Sen köpte vi glass. Jag vet inte hur många B&J's Witch jag har köpt den här sommaren, så underbart gott!

Och det här måste ha varit när jag berättade om de stackars barnen som cyklade in i varandra, och jag sprang fort som vinden (som på bilden) för att se hur det hade gått för dom..

Nu ska jag packa ryggsäcken för ikväll vankas nämligen den årliga övernattningen i Lovas sjöbod (fjärde året) med henne och Mimmi! Vi har varit och köpt proviant och snart ska jag cykla dit och göra iordning med tösabitarna.

Hey there you people who doesn't understand Swedish! To the left in my menu, you can find something called Google Translate. Just choose your language and my blog will be translated automatically. The text sometimes (mostly) gets quite screwed up with the grammar and such, but that's better than nothing, right?
Actaully, when i wrote "ditt tunga ben över mina i natt. tungt, men så värt det." wich means "Yor heavy leg over my legs tonight, heavy but so worth it." Google Translate translated it like this "your tongue over my legs last night. heavy, but so worth it." And as you can see, that's really not what I meant!

that's a secret I'll never tell


jag igår förmiddag..
.. och gårdagens frisyr

Det första jag gjorde när jag anlände hit till Koster var att sätta mig och försöka skrubba bort leran på mina favoritskor. Det gick väl sisådär och jag upptäckte en massa blåbärsfläckar på dom också. Igårkväll gick jag nämligen hem genom skogen när jag missade sista bussen (läskigaste jag någonsin gjort, det var kolsvart!).

Jag just nu. Ligger i sängen och tittar på Gossip Girl!

vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö


Foto av Tess och redigering av utav mig.
Lägg märke till regnet, hur fint? (snyggt blåmärke på armbågen också..)

Jag och pappa sitter på tåget någonstans mellan Stockholm och Strömstad och i hörlurarna hörs Bo Kaspers Orkester. Vi åker förbi gula rapsåkrar och himlen är sådär blå som den bara är på sommaren med vita, fluffiga sockervaddsmoln. Nu väntas vackert väder på Koster vilket innebär sol och bad. Den årliga övernattningen i sjöboden med Lova och mimmi står sjävklart också på schemat.

Dålig uppdatering på senaste tiden, jag vet. Men det är ju trots allt sommarlov!


mjau!


Det hände en liten olycka här..
Sebbe slog ut en del av Tores tand!

240709



väst från bikbok & tröja från acne

fredag. blågråhimmel och blågrå ögon.
ditt tunga ben över mina i natt. tungt, men så värt det.

get up stand up



Tess och jag på Gotland

Jag befinner mig för tillfället på tåget hem till Stockholm! Pappa skulle hem i fem dagar och då följde jag med. Så nu får jag träffa min saknade pojkvän igen och vännerna hemma. Fast på tisdag far jag tillbaka till Koster igen i fem dagar, så då får vi hålla tummarna för fint väder!

Jag har just sett Into the wild som lär vara den vackraste filmen någonsin. Hur den är filmad, historien som är sann och allt vad den har med sig. Pappa gick iväg för ett tag sedan för att snacka med sin gamla flickvän från när han var sjutton och har inte kommit tillbaka på snart två timmar. Min gissning är inte att han är uppe i ett hett hångel med henne (nej för dom har känt varandra ett tag nu, som kompisar) utan snarare att han hittade en skön ledig stol i första klass som han somnade i. Insåg just hur sjukt hungrig jag måste vara. Hela min kropp blev plötsligt väldigt svag och hela jag darrar. Har varken ätit lunch eller middag, bara en macka, så det kan ju vara förklaringen..

du är allt jag någonsin drömt om

"Flora, varje gång du tänker på mig kan du vara säker på att jag tänker på dig."
Så sa du.
"För jag tänker alltid på dig."

Och jag vet att du tänker på mig nu.
För här sitter jag och tänker på dig.

Det är inte svårt att minnas de där hundra kyssarna du gav mig innan jag for. Du räknade dom i huvudet,
och det gjorde jag med. Jag förbluffas fortfarande över att jag kunde förmå mig att räkna, att jag kunde tänka så pass klart trots att du brukar rubba min tillvaro och mina tankar totalt.

En parfymdoftande näsduk under huvudkudden räcker inte.
Jag vill ha dig här, nu.

Jag är trött på att sakna. Trött på den gnagande känslan av tomhet.
Jag är beroende av dig nu, du vet det va?

Det skrämmer mig hur halv jag känner mig när du inte är här.


I am made for you



tell me your story




Kan väl passa på att visa hur jag såg ut häromdagen då jag reste hit till Koster.
Hemmasydd kjol, lite genomskinlig långärmad t-shirt från Acne, ärvd kavaj och halsband från H&M.


high on life?

Datorn som är överbelastad och det mobila bredbandets segehet utgör ingen jättebra kombo när man vill ladda upp bilder snabbt. I morse redigerade jag 66 foton (jag var helt slut efteråt) och under tiden jag laddade upp dessa på facebook hann jag läsa samma gamla Vecko Revyntidning från 2007 tre gånger. Hurray! Nu ska vi iallafall se om jag kan kirra lite fler bilder från förra veckan..



Just nu saknar jag dig på tok för mycket.

Och dig med, såklart.

Ni är så söta.

Sebbe och krabban med.

Fast den jäveln knipsade mig i fingret!!

Jag saknar att trippa runt på klipporna om kvällarna med er,

för ni gör mig så otroligt lycklig.

Och stjöstjärnorna var ett roligt tidsfördriv när de sög sig fast.

Ja, jag vill tillbaka till förra veckan.

Så sjukt gärna.


Bästkusten med bästa vännerna


Vi spelade lite Alfapet och blev såklart oense om reglerna. Men vadå, det hör ju till!
Paulina, Sebbe och Tore står för musikaliteten i gänget. En hel del ukelele blev det!
Sebbe och jag satte upp lakan runt vår säng och det kunde inte ha blivit mysigare.
Om kvällarna satt vi på klipporna i solnedgången. Ett par gånger tog vi kvällsdopp. En gång nakenbad och en gång inte!
Vädergudarna var snälla och vi fick flera stycken pangdagar med strålande sol vilket innebar en massa bad!

Världens finaste vänner.
Paulina och Tore

More to come..

I'm fire and you're the ocean


Hej vänner. det regnar här på Hällorna idag.
Den här veckan har varit grym. Paulina, jag, Sebbe och Tore har legat på klipporna och plaskat i havet i strålande sol när vi inte har suttit på klipporna i solnedgången om kvällarna.
Just nu sitter jag och skriver från min storebrors dator som har anlänt hit idag. Imorgon far jag vidare till Koster, en ö utanför Strömstad här på Västkusten där min låtsasmamma och pappa har sitt sommarställe. Då kan ni få se en massa bilder från den här veckan, om ni vill.
Ciao!


One night to be confused



Nu är det dags att säga hejdå igen! Jag, Paulina, Sebbe och Tore far nu till Västkusten/Bohuslän/Grebbestad/Tanums hede/Långeby/Tjurpannan/Hällorna.
Yes!
Vi hörs nästa vecka darlings, ta hand om er!

du är allt


mostly you're a mind game in my head




Hej på er! Igår var jag med Esmeralda, Ellika, Wilma, Matilda och Paulina. Vi åt middag (min Big Tasty var oändlig) i Vitabergsparken i det somriga vädret och drog oss senare hem till Wilma. Dom här tjejerna tycker jag om!
När jag sprang till bussen tappade jag min kamera i asfalten så att vissa inställningar numera vägrar att fungera. Allt blir bara svart. Blä. Men lite kan jag fota, fast bara på auto.
Imorgon bär det iallafall av på en sex timmars bilresa till Västkusten med föräldrarna och Sebbe och Tore som sällskap. Paulina är redan där och väntar på oss. Åh vad jag längtar, både efter henne och min favoritplats på jorden!

Göttland


Tess och jag på Gotlandsfärjan

Vi tog moppen från Visby till Ljugarn. Det gick väl.. sådär.

På Fårö mötte vi upp dessa killar. Joel och Adam.

Och Rasmus!

Adams snälla pappa lät oss äta billigt och underbart gott på hans restaurang.


Mjau!


Tess och Adam


Sen började det spöregna och hagla.


Det tyckte iallafall Tess småsyskon om!

that boy was always up to no good






Så här kan det se ut när Flora och Josefin är i skogen.

Såå.. det känns som att jag behöver tala om vad som har hänt i mitt liv de senaste veckorna. Ja, jag och Tess åkte ju som bekant till Gotland. Där spenderade vi dagarna vid havet (och jag flagade i hela mitt ansikte KUL  JUL) och for sedan till Fårö för att träffa våra kära vänner Rasmus, Joel och Adam. Där tältade vi två nätter vilket var roligt.
Jag kände mig ganska konstig till mods hela veckan. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknade Sebbe då, och samtidigt ville jag ju vara på Gotland med kära Tess! Iallafall var det helt fantastiskt att vara I Sebbes famn igen. Jag hade kärleksrus i kroppen i flera dagar när jag bodde hemma hos honom. En kväll var vi och såg Drag me to hell på bio, och jag säger bara OH MY GOD. Den var läskig, men SÅ värd att se! Två dagar var jag med Josie (bilderna ovan) och annars så låg jag mest och sov i soffan medan Sebbe var på bio.
På söndag åker jag, Sebbe, Paulina och Tore till landstället på västkusten. Det kan inte bli annat än bäst.

dry your eyes mate


Jag landade just hemma hos min mammas tomma hus efter att ha bott hos pojkvännen nästan hela veckan. Det är något alldeles speciellt att sitta och äta vid sitt eget köksbord, gå på toaletten på sin egen toalett och ligga i sin egna säng. Ja, ni vet hur det är. Nu går tvättmaskinen på högvarv inför Västkustvistelsen nästa vecka!

Här är iallafall bilder på mig och världens snyggaste Tess från Gotland. She's a babe!

håll mig kär


En snygg bild på Josie som jag hittade på hennes dator.

Förlåt förlåt förlåt.
Usel uppdatering på senare tid, men jag har inte haft tillgång till internet. Det kan till och med vara så att jag inte kommer ha det på hela veckan. Blä.
Jag saknar att blogga, men lite bloggsemester är skönt det med!

Nu är jag hemma igen, ja, från Gotland alltså. I lördags sprang jag in i Sebbes armar efter tre veckors frånvaro i Nynäshamn och det kan ha varit den lyckligaste stunden i mitt liv. Åh vad jag har saknat honom.
Jag ska verkligen försöka blogga i veckan, ifall ni fortfarande läser min blogg alltså!
Puss

sebastian

Vill bara poängtera att det förra inlägget är skrivet och skapat av mig och var oseriöst! Flora hälsar. //Sebastian

SAKNAR DITT SKRATT

Här får ni en exklusiv förhansgranskning av min nya låt till andra EPn. Tillhörande video är skapad av mig och en medhjälpande VJ, Tore Bojsten. Kritik tack! //djBasslover