du och jag


här är min nya satinjacka från american apparel.
idag träffade jag sebastian efter åtta dagars frånvaro. det var underbart.
det är konstigt, varje ny minut med dig känns som ett äventyr.

translation: every minute with my boyfriend feels like an adventure.

vad vore jag utan dina andetag?


Idag fyller min älskade bror Viggo 18! Grattis!

Translation: Happy birthday to my beloved brother Viggo, who is 18 today!

och som mitt hjärta slår


idag var jag med lova. hon har ett stort hjärta och är väldigt smart. ungefär sådär som jag önskar att jag vore.
kungsträdgårdens rosa atmosfär gjorde oss pirriga från topp till tå. jag gick barbent utan att frysa och köpte något fint.

translation: lova and I spended our day together. I love cherry blossom.

a whisper


såhär såg jag ut någongång förra veckan. converse, american apparelstrumpor och monkitröja med världens bästa luva.

idag var jag och dansade med frejsing. så otroligt kul! snart närmar det sig till föreställning. iiiih! sen träffade jag min fantastiska farmor och nu sitter jag här och pratar med min underbara pojkvän i telefon.

translation: I went dancing with freja today. It's so freakin' funny! after that I went to my fantastic grandmother and now I'm sitting here and talking with my wonderful boyfriend. seeyah!

260409

Nu är jag hemma efter en mysig helg på bästkusten. Jag gav Sebbe tillåtelse att blogga här, och som ni säkert har märkt tycker han att det är hemskt kul. Gullet!


Viggo fyller 18 på tisdag och vi firade det med tårtkalas i solen. Hans söta flickvän Linda var med också!

Jag, Freja och Vilda målade om dasset!

Frutti di mare! Mhhhh....

Vackra Bohuslän.

Fina Freja.

Jag saknar min Sebastian.

Translation: I'm home from the swedish west coast now! It was so beautiful and cosy. Love it! We re-painted the toilet and ate a lot of delicious food.  It was my boyfriend who wrote the last three posts. I miss him a lot!

ROCK N' ROLL BABY YEAH!


The Last Shadow Puppets@Cirkus Sthlm

Idag har jag och mitt stencoola band repat, hehe. Tore (Guitar, singer/songwriter), Jag (Guitar, backgroundsinger/songwriter), David (Bass) och Lövet aka "The Leaf" (On Drrrruuuums). Håll med om att det låter lite väl ballt att säga "Aah yeah, idag repade ja me mitt band vi är ganska coola osv.." - wow liksom. Haha ! Nä, men vi har verkligen oslagbart kul ihop! 

För er som undrar så spelar vi lite subgenrer till HDM (Heavy Death Metal). Lite progressive-, postspeed- och trashmetal.


...


Nej tack och lov, vi spelar faktiskt lite glatt, popigt och ackustiskt med inspiration från Last Shadow Puppets, ett "dotterband" till Arctic Monkeys som jag vart förälskad i när Jag och Riskard såg dom på Cirkus i höstas.

Vidare så ska vi spela bland annat på min mammas 50 årsfest (om tre veckor) och på skolavslutningen. Pinsamt men samtidigt sjukt häftig känsla! Stå där inför typ 600 otåliga ungdomar som bara vill ha sommarlov. Okej, kanske låter som självtortyr men också en skön kick.

Nu ska jag tyvärr lämna över bloggandet till min Flora (som jag för övrigt älskar mest i hela världen). Haha! Hon har säkert tappat en massa läsare på grund av mig (iallafall ni som var trötta på snacket om Sebastian, HAHA).
 
Närå, lova nu att inte sluta läsa bara för att jag slutar skriva! ;) Hon kommer hem imorgon och uppdaterar bloggen med en massa delikata bilder ifrån The West Coast ! Vi träffas förmodligen inte förens på Tisdag dock (snyft..) , eftersom mitt döcoola band ska lira imorgon.

ps. Jag återkommer om min egen blogg! För er som undrar.

ROCK ON!

Vi hörs. ;D
/Sebastian

PINECONE


Rädd Kotte under verandan (vi var tvungna att bryta upp brädan)

Nej, jag försöker inte döda henne. Hon va lite utmattad! :)

Hej kära läsare! (hihi) Eftersom jag fortfarande är hemma och är sjuk så har inget särskilt spännande hänt. Men man får väl försöka förstora de lite mindre spektakulära händelserna.

Idag har jag mestadels legat och mysit med min lilla katt Kotten. Kotten är 3 och ett kvarts år gammal. Vilket betyder.. hmm.. 30 kattår. Tänk vad man lär sig på nationella proven!

Vi hittade henne när hon låg och pep inkilad under våran veranda. Liten ensam och rädd. Hade väl kommit bort från mamman eller något liknande. Vi har hört senare att våran något galna granne matade en kattfamilj under hans vedbod med alvedonpreparerade köttbullar. Uuh.. Kotten hade med andra ord tur!

Kom på att jag borde fixa en egen blogg när älsklingen kommer hem! Det här är ju ganska roligt faktiskt. Synd bara att man inte har en kamera, då kunde man ju fota lite också! Och förlåt för den dåliga kvaité på bilderna, mobilkamera.

Flora hälsar!

Puss och sånt
/Sebastian

ps. Flora har vid något tillfälle sagt att det tråkigaste som finns är bilder på någon annans husdjur.. Oopsi..

INTRODUKTION


Gitarren


Jag har kommit på det (!) Från och med nu så ska jag blogga varje gång Flora är borta! SPLENDID!

Hoppas hon inte tappar allt för många läsare bara.. ;)

Idag skulle jag egentligen vara med järngänget efter skolan (Tore och Riskard) men eftersom jag är sjuk blir det till att stanna hemma och äta nyponsoppa med grädde och biskvier. Det är i och för sig inte heller helt fel. Nyponsoppa är nog det bästa som finns när man är sjuk.

För övrigt så är det bara bara fyrtioåtta dagar kvar till sommarlovet. Men tyvärr så längtar jag inte så värst. Sommarlovet kommer betyda att jag är ifrån min älskling i 3 oändligt långa veckor, jag ska till England med Riskard de två första veckorna och Flora är borta veckan efter det. Hur ska det fungera, när det gör ont i hjärtat av att bara vara ifrån henne i 5 dagar? Jag liksom saknar henne redan.

Nej nu ska jag gå och spela lite gitarr. Han ser ut att behöva motioneras.

Kärlek och sånt.
/Sebastian

HÄLSNINGAR


Flora är en gris men jag älskar henne ändå!

Sebastian som skriver! Lilla Flora sitter nämligen i bilen på väg till Västkusten (dit jag Flora, Tore&Paulina ska i sommar) så jag tänkte göra ett litet inlägg. Jag har hennes lösenord. Moahahaha! Nej, jag har faktiskt tillåtelse.

Idag gick jag till skolan fast jag var sjuk. Inte så kul faktiskt. Men är det nationella prov så är det och det vill man ju verkligen inte missa, eller hur? Och det gick som det gick.

Flora är min drömflicka!

Kärlek och sånt

walking in the wrong direction



Hallå i lingonskogen!
Idag dansade alla niorna i min skola hela förmiddagen. Så sjukt roligt med bugg! Jiihaa vad vi ägde! Imorgon åker jag som bekant till västkusten, myspys. Men dessförinnan så väntar ett ganska äckligt matteprov.

Translation: Today, the ninegraders in my school were dancing all morning. It's so freakin' funny to dance jive! Well, now I really have to go and study maths.. Yuck.

my twisted heart is yours




Sebastian var här idag. Vi pluggade en massa (eller iallafall så försökte vi, det är ju svårt att koncentrera sig!) och förstod att vi inte skulle träffas förrän nästa vecka. Hjälp, vi har bara varit ifrån varandra så länge en gång förut, och det var J-O-B-B-I-G-T! Jag ska nämligen plugga den här veckan, och på torsdag ska jag åka till stugan på västkusten (bästkusten) över helgen, med lite släkt för att ha en städa-fixa-dona-helg. Men det klarar vi, eller hur?

ps 1. någon skrev förresten att han var för fin för mig, att jag skulle gå ner i vikt och skippa den fula frisyren så att jag skulle kunna behålla honom i en månad till. den människan vet inte vad kärlek är.
ps 2. jag är med på blogg.se's startsida, wihooo! nu blev jag glad!

translation: Sebastian was here today. We tried to study and realised that we're not going to meet again until next week. Help! We have only been away from each other that long once, and that was so hard! I'm going to the Swedish westcoast over the weekend, to our little cottage with my family, you see.

talking about a revolution



såhär såg jag ut någongång i somras och snart kan jag se ut såhär igen. sommarlov om sju veckor! hallelujah!

idag har jag haft prov och segat igenom skoldagen. efter det bar det av till dansen med freja, och sedan traskade jag hem till min fantastiskt fina farmor. vi satt och åt rabarberpaj i hennes kök medan hon berättade om sina resor i yngre dagar. världens bästa och mysigaste farmorn som finns! 

ps. visst var det jag i publiken på herren på täppan! det konstiga är bara att jag inte ens var med på just den inspelningen, utan en tidigare, och dom klippte in mig i denna.. haha!

translation: this is how I looked sometime last summer, and since there's only seven weeks left until summer holidays (hallelujah), there's not very long time left until I can look like this again. after school I went dancing with freja and after that I went to my wonderful and fantastic grandmother. we ate rhubarb pie and she told me about her youth. she's the best granny in the world!

look at the stars, look how they shine for you, and everything you do.


paulina, kusin, bästa vän, själsfrände och syster. tack för att du finns.
alla borde ha en vän som du.

this is my best friend.

pommac


bilden togs innan slingningen om ni undrar.

åh vilken fin dag! och ändå måste jag sitta inne och plugga. tvi. imorse steg jag upp kvart i sju för att åka till jobbet. jag tvingade upp sebbe som fick skjutsa mig till bussen med moppen också, stackarn. men han fick somna om när jag åkt iväg. jobbet var ganska lugnt och skönt idag. inte för mycket disk att hämta, och inte för lite. men intresseklubben antecknar liksom! egentligen sitter jag bara här och skriver om oväsentligheter bara för att jag ska slippa plugga. men den gubben går inte!

translation: there's a few of you who wants me to translate, so from now, I will write a line or two in english aswell. this morning i've been at work, it was quite nice and calm. but now I really have to study!

you and I both



sebastian och jag picknickade litegrand idag. nu sitter vi och myser i soffan med glass och gott. först robinson och nu film! men nu börjar den igen efter reklamen, ciao!


oh I belive in yesterday


jag imorse. om någon undrar hur mitt hår blev. snäppet ljusare.

idag har jag verkligen lärt mig en läxa. hjälp. bland det värsta som har hänt mig tror jag. vill dock inte gå in djupare på det.
snart kommer iallafall my hit, nice nice!
juste, det ser bra ut på gymnasiefronten, riktigt bra ut faktiskt! ris och ros denna dag!

this is your song



ett av lammen hos mormor på första bilden. det var väldigt sjukt, och behövde sondmatas. han dog samma dag som jag först träffade honom, stackarn.

idag har jag varit med paulina och tore. efter att vi varit och fikat i stan åkte vi hem till mig, åt middag och slingade mitt hår snäppet ljusare. eller ja, det blev ganska mycket ljusare.. låt oss hoppas att det ser bra ut nu! det återstår att se imorgon i dagsljuset. och vet ni? jag älskar paulina och tore så mycket att jag inte kan förklara det, världens finaste vänner!
och sebastian, min sebastian, jag saknade dig idag. dig älskar jag också enormt mycket. och mer ändå.

först kom ingenting




jag har väldigt fina kusiner. här är vilda och freja.

idag har jag pluggat matte i flera timmar. det där jäkla nationella provet i matte ligger framför mig, närmare bestämt nästa vecka, och jag är inte särskilt glad för det. något annat som jag däremot är glad för, är att mina bloglovinprenumeranter bara ökar och ökar. över 500 nu ju! ni är bara för fina allihopa! jag önskar att jag kunde hinna svara på varenda kommentar, men min knappa tid tillåter inte det. men jag skickar en massa virituella pussar till er istället!
men nu måste jag ju fortsätta plugga, tjingeling.

shining through


1. solljus som lyser in genom fönstret i sovrummet i Hälsingland.
2. solljus som lyser in genom fönstret här hemma, på mig.

140409


hemmagjord t-shirt, american apparelkjol, hattbarenkeps

Time is just a melody




Jag vet att några av er är trötta på snack om Sebastian vid det här laget, men det är ju trotsallt våran tvåmånadersdag idag. 
Vi frade dagen med picknick nere i solen på piren. Han spelade lite gitarr och jag låg på en filt och lapade sol.

Han brukar pussa mig på ögonlocken och på näsan, killa mig på ryggen eller krama mig hårt, hårt bara för att visa att han inte ska släppa. Han brukar viska "vad fin du är" i mina öron eller säga "jag är såhär kär i dig" samtidigt som han visar så långt han bara kan med armarna. Han finns där när jag känner mig ledsen och när jag känner mig glad. Han känns både som en bästa kompis, eftersom jag har så kul med honom, och som en pojkvän eftersom det pirrar i magen så fort jag ser på honom.
Finare människa får man leta efter! Jag är kärare i honom än ni kan ana.

hälsingland

Hos mormor i hälsingland såg det lite ur såhär:


På påskafton målade och ritade vi på ägg som vi sedan hängde upp i en björk framför huset.

Lammen var helgens höjdpunkt! De var fem stycken, nästan nyfödda och hur gulliga som helst! Vi kunde hålla i dem och mysa med dem så mycket vi ville. Freja som håller i det minsta lammet Manfred, på bild.

På gården finns en massa fina hus att sticka ut huvudet ur.

Kusin Truls är fräknig och fin.

När man gick på promenad i solskenet kunde det se ut såhär.

Eller såhär.

Glad påsk!


Jag och mina favoritkillar, Sebastian och Tore.

Nu far jag iväg till Hälsingland, till min kära mormor och tjocka släkten där det bjuds på påskfirande till fullo. Påskmat påskäggsletande, äggmålning, påskpromenader osv. Jag kommer hem på måndag igen!

sailor



Jag vet inte hur många olika Gina Tricot jag har sprungit runt i och letat efter min kära sjömansklänning som jag provade för någon vecka sen. Men i alla affärer finns den bara i stl 40 eller 44, med foundationfläckar i ringningen eller helt slut över huvudtaget så jag har fått gå hem utan klänning. Men så fick jag en brilliant idé och klickade hem klänningen på hemsidan istället! Nu är den påväg och jag hoppas att jag ska kunna se ut ungefär såhär i den.

there you are, right in front of me


Kvällsfika igår med Ellika, Wilma, Matilda, Sebbe och Alex på Fotöljen. Fina människor! Snubben som jobbade där var hemskt otrevlig utan anledning, så vi gick efter ett tag men hade det mysigt ändå.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till mormor i Hälsingland men eftersom min bonuspappa är sjuk så åker vi imorgon istället.
Förresten, ett par stycken tyckte att jag skulle sluta skriva om Sebastian så mycket, men då måste jag faktiskt säga att 1. Det gick faktiskt fem långa inlägg utan att jag bara snackade om honom och 2. Han är mitt liv nu så då får ni stå ut med det.
puss!

this time I know it's a real thing


Har spenderat de senaste 48 timmarna med pojkvännen. Igår tog vi moppen till Boobadet och satt i solnedgången tills vi blev för kalla och åkte hem igen. Idag har vi varit i stan en stund och senare ikväll ska vi träffa lite kul människor från min klass.
Ni råäger!

and you took my heart


kolla vad snäll jag kan se ut.

going down.


Hannah och Tess igår på Skeppsholmen.


Yes! Dessa töser var jag med igår. Vi åt bullar och frös lite i solen, pågrund av blåsten. Men mysigt var det ändå! Mot kvällen åkte jag och Tess hem till henne och var med Sebastian och Rickard. Trevligt trevligt.
Solen skiner som bara den! Det är vårvårvår, och jag älskar't! Snart ska Sebbe och jag hitta på något roligt ute i solen. Det blir väl att sitta på någon mysig uteservering i stan eller något, vi får se vart vinden för oss.
Min snart artonåriga storebror Viggo som annars bor i Lysekil där han pluggar, är hemma över lovet. Underbart!

did you see that!?


clubmasters - loppis, tröja - acne, mockaväst - bikbok, leopardbikini - ginatricot.

we are family

Här kommer lite mer bilder från Idre, klassresan!
1. vi spelade mycket kort. 2. mys i sängen! 3. Wilma och Ellika, snyggingar! 4. Philip förlorade i poker och fick ett straff. 5. åka på plastpåsar ner för en svart backe var det ja! 6. Killarna åker på rör ned för backen.


Ta mig tillbaka?

And I'm gonna find a way that is right


Jag var med den här hemskt fina filuren idag. My!

Vi bakade kladdkaka!
Jag var glad.
Såhär fin var himlen när jag gick hem från bussen.

vårdag

Josefin fyller 16 år idag (hurra hurra hurra älskling!) och jag, Sebbe och David firade henne med picknick vid vattnet. Vi fick åka på Josies låtsaspappas flak dit ner, sommarkänslor!

Kärleksparet äter kladdkaka (och ser ut som syskon)!

Jordgubbar!

Vi satt på bryggan och roade oss med att äta, rita av varandra, njuta av solen och lyssna på musik. Hur härligt som helst.

Sen åkte jag in till stan, tog Djurgårdsfärjan över till Skeppsholmen och myste i solen med Ellika, Wilma och Matilda. Fina Ellika på bild.
Sjukt söta Wilma!

Och vackra Matilda!

Ps. Jag måste bara säga att jag blir så sjukt glad av era fina kommentarer. Jag älskar er!

think twice


gårdagen såg ut lite såhär.

!dre


Alex hade packat ned sitt bästa humör till resan!

Utsikten såg nästan ut såhär, varje kväll utanför stugan.

Min lilla glada klass i soffan.

Vi sköt ihop en massa sängar i ett sovrum.

Ellika utanför stugan.

En kväll traskade nästan hela klassen upp för en svart backe, när solen gick ned. Vi hade med oss plastpåsar som vi åkte på, och det gick SNABBT! Jag och Matilda åker tåg på denna bild.

Potatissallad och rostbiff i backen!
Sista dagen då vi väntade på bussen. Ellika och Josie.

Här är några bilder från resan, räkna med att det kommer fler! Vi hade det fantastiskt, helt klart.

RSS 2.0