Theresa

image944
bilder ursprungligen från MIKAs.se
Nu ska vi inte snacka problem längre (jag syftar på inlägget här inunder), men tack så mycket för era råd. Detta är Theresa Arns, hon är helt otroligt snygg tycker jag. Kolla bara in huden och sminket och håret och ögonen och tja, allt. Idag ska jag kanske på museum, men det vill jag nog inte. Så vi får la se hur det blir med den saken.
kramkramkram

I miss you

image940image941image942
foton av mig och Tess

Jag har en helt underbar kompis som heter Tess. Hon är en sån som alltid lyssnar och som säger precis vad hon tycker. Man vet att hon verkligen menar det när hon säger något. Hon ler mycket också den tjejen, skrattar och fnissar. En riktig pingla är hon. Men denna fina pingla är i Indien och blir brun och snygg medan jag är hemma och fryser ihjäl och blir ful. Jag saknar henne helt otroligt mycket. Men på måndag träffas vi igen, då ska jag krama ihjäl henne.
Tess, om du ser detta vill jag att du ska veta att jag älskar dig.

080328

image939

jag har på mig en klänning från utklädningslådan som jag har sytt om, och en svart top från gt.
Snart ska jag in till stan och luncha med Frida, men tills dess roar jag mig med Andra Avenyn.
kramkramkram

my new little bag is lovely

image934image937image935image936
Köpte en stentvättad Jeanskjol som jag ska sy om, en svart kavaj och en underbar och helt fantastisk liten korgväska. Allt är från Stockholms Stadsmission. Tillsammans blev det 240 kronor. Ett kap.
Nu ska jag se American Pie och skratta mycket. Härligt.

Yellow submarine

image922image926image923image924image925image927image929image930image928

Söder är underbart. Men det vet ju alla redan. Det jag skulle säga var att dessa dagar har varit mer än roliga. Igår var jag på Söder och shoppade lite med Esmeralda, och idag var jag också på Söder och shoppade lite med Esmeralda, Clara och Nina. Vi var b.la. på Beyond Retro och provade kläder och peruker. Esmeralda är ju vanligtvis blond och jag har verkligen inte afro, men det hade vart nice. De svarta skorna ovan är de finaste jag någonsin sett. Jag gick runt med dom idag inne på Grandpa, men de är så dyra och jag kan inte gå i dom, men åh vad jag vill ha!

sommaräng

Här står jag i min egensydda kjol. Den är fin tycker jag. Dock blev den aningens stor i midjan men då fick skärpet rycka ut. Idag ska jag in till stan med världens bästa Esmeralda. Vi ska nog bara rikta in oss på billig 2handshopping, för mitt barnbidrag är somsagt slut snart..
Sen sover jag hos henne långt ut på Värmdö, på landet. Okej, på landet kanske är en överdrift men långt bort är det iallafall. Där bodde jag när jag var liten. Det var så jag lärde känna Esmi. Vi gick i samma klass i Kyrkskolan (den heter så för att den ligger nära en kyrka) i fem år, tills jag flyttade till Nacka. Men fortfarande har vi kontakten och vi har kommit närmare varandra på vägen. Härligt tycker jag, för jag tycker så hemskt mycket om den tjejen. Vi ska förresten till Spanien tillsammans i sommar. Kuligt värre.
 image920image921
jag har förövrigt på mig skärp från Second hand, och AA-fodral.

för jag är lycklig, ja jag är lycklig.

image918

image919


Min kära vän Esmeralda berättade för mig häromdagen att hon hade fyndat ett par blå, låga Converse på Stockholms Stadsmission för endast hundralappen. Idag var jag där, och vad hittade jag då? Jo ett par sprillans nya Keds också för hundra kronor. Där sparade jag 250 kronor, nice! Jag och Keddsarna kommer komma bra överens.

when you were young

Idag vankas sykurs med min kära vän Bea. Först blir det nog en fika på String antagligen. Sedan bär det av till Åhlens för att införskaffa dragkjedjor, mönster och tyger. Jag har enormt ont i min vänstra halsmandel. Den är stor som ett körsbär om man känner utanpå halsen. Inte kul. Plus att jag har en knöl i nacken som jag trodde var en tumör. Hjälp tänkte jag, men mamma sa att det bara var en knut på muskeln för att jag hade sträckt mig.

Det är så skönt med lov. Man kan sova ut ordentligt. Ändå sover jag bara till ungefär nio eller tio, men det är bra det för då har man mycket av dagen kvar. Jag hoppas att jag blir riktigt frisk till imorgon, då det bär av till staden än en gång för andrahandsshopping med min fina underbara bästavän Esmeralda.

image917
image915image914image916
halvtransparent blus hittad i uklädningslådan, skärpet är mammas gamla, jeans från CM, kängor från Monki och pälsmössa från H&M.

snowwwwww

Herregud vad det snöar, rena rama vinterlandet! Snart ligger vårt hus kanske under ett tjockt snötäcke såsom krokusarna och snödropparna får genomlida. Jag som ville kunna springa runt i sandaler och bara ben tills skolan börjar på måndag igen, men nejnej, så blev det inte.
image910image911image912image913
Ja, jag har färgat håret och nej jag vet att det inte blev så lyckat. Mina försök till att bli blond och snygg igen är ganska förgäves, tvi. Nu ser jag ut som en morot. Menmen, carrots have more fun! Jag har förresten kommit på hur preppy och fin man ser ut med kragen utanför tröjan. Fint tycker jag! Mycket fint.

call on me

Hej hallå,
blev ingen vidare bloggning igår, och dte kommer inte bli någon vidare bloggning idag. Jag har lagt lite pärlplattor, sånt är kul. Dom ska nog bli halsband, sen har jag gått på promenad i solskenet också. Snart ska jag sticka och träffa lite människor. Ebba Viktor Holmis och Dennis tror jag mig bestämt. Trevligt! Men ni får ha en fortsatt härlig Söndag!
image902image908image909image906image904image907

hejsvejs!

påskägg på påskafton

image895image896image897image901image899image900

Glad Påsk!
tack fina farmor för fint påskägg (med übergott godis). På bilden syns också en otroligt fin virkad baddräkt som är min mammas gamla. Den, kan jag lova, kommer användas flitigt i sommar! Både under shortsen och på stranden. Ryggurringning har den också, fint. Jag sitter här och lyssnar på grym musik. Tacktack för alla tips, de är verkligen otroligt bra låtar. Fortsätt ge mig tips om ni kommer på något mer!

I need some music

image118
bildkälla
jag har sånnadär brillor. tufft.

Jag vill veta era favoritlåtar! Sitter här och skaffar mig musik men nu har jag stopp på idéer.
Jag vill ha mångamånga tips, så sätt igång! Jag gillar allt förutom fjortisdunk, techno och metal.

PS. HÄR kan ni se en kärlekshälsning till en av mina bästa vänner Paulina. Typ så pratar jag.

my bag with flowers on.

Jag har blivitbäst på att uppdatera, fast jag har fullt upp denna kväll. Har lekt med mina gamla Barbiedockor med småkussarna i säkert två timmar nu, det var kul att se alla fina klänningar, hästar, möbler och djur igen.
Den här bilden ritade jag idag också. inspiration härifrån.image894

easter beaster

image882 image884image883image887image888image889image886

image890image891image892image893

Mamma och jag har gjort fina äg. Först sticker man ett hål på vardera sida på ägget ("kortsidan"). Sen tar man tar lökskal från rödlök och gullök och binder fast på äggen med hjälp av gummisnoddar. Sen kokar man äggen i tio minuter, plockar bort skalen och gummisnoddarna och vips är dom såhär fina! Vi har en björk i vårt kök. Den är fin. Mamma och extrapappa Calle har lagat mat hela dagen. Middag ikväll, många kommer. Jag själv har dansat runt i min klänning från H&M och ritat en del också.
Nu är det påsk!

sommarregn

204255-881

Monki, Urban Outfitters, Paraplyfabriken, Gareth Pugh

lite musik på kvällskvisten

En favorit för mig har länge varit Josh Rouse, killen med den lenaste rösten och härligaste låtarna. Nu kräver jag er att lyssna på denna låt. En favorit hos mig. Lyssnalyssnalyssna



Han är fin. Och ni är fina mina kära läsare.
Glad påsk förresten, påskkärringar och påskgubbar är söta.

gamla stan

image865image866
jag tog med Anna till string idag. Jag tror hon gillade det. Jag åt chokladkakan med extra vispgrädde som vanligt, Jag mår fortfarande illa.

image867image871image870image872image873image874image877image875
en tripp till gamla stan, jag gillar gamla stan. gamla stan är fint. anna är fin.
godbai

lollipop

image862image863
två bilder på mig som jag vet att ni älskar. Nej ärligt nu, jag ska vara bättre på att lägga upp bilder på andra än på bara mig själv. Detta ska bli en bättre blogg, tack vare era goda råd. Mycket fler uppdateringar (förhoppningsvis), lite musik, lite foton, fler outfits. Ja, ni fattar poängen.

Detta var ialafall vad jag köpte idag. En klänning från H&M som kostar 300 riksdaler och ett paraply, också från H&M för 80 riksdaler. Plus fika och ett par gösnygga wayfarersnördbrillor, denna gån med glas (utan styrka).
Tack Anna för en mysig dag!

halva mitt barnbidrag är redan slut :'(


however

Stringfika idag med fina tjejer. Er tycker jag mycket om. Bild hade jag också, helt underbart.
image859image860image861
aprikosfärgad top från H&M och kjol från MQ.
Men nu vill jag veta vad ni vill se mer av i bloggen, eller kanske mindre. Fler uppdateringar, musik, foto? osv osv. Säg nu vad ni tycker, jag vill höra både ris och ros. Eller som man brukade säga i KP. "Jag tål kritik!"

kramkalas

some

image854 image856

image855

image857
Foto; Jag

Det blev inget bad i havet idag för min del, för jag kunde tyvärr inte följa med. Grattis grattis söta Wilma på femtonårsdagen! Byxmyndig och allt.
Iallafall så saknar jag Anna, för honär sjuk. Det är så tråkigt när folk blir sjuka. Det blir liksom tomt i skolan.
Och snö är det överallt. typiskt, jag som trodde det skulle bli vår.
Imorgon har vi bild, hallelujah säger jag bara!

Just det, jag har gjort om headern, vad tycker ni?

För tolv dagar sedan fyllde förresten Floras.blogg.se ettåring! Glömde fira, men ni kan ju gratta bloggen i efterskott!

'cause maybe, you're gonna be the one that saves me

image848

image849

image850
    

skulle bara visa min rentröja som farmor har stickat..

Jag var hemma hos henne idag efter dansen as usual, fick några tyger som ska bli kjolar. Idag har jag ätit som ett svullo, och imorgon ska jag bada i havet för att fira att det är Wilmas födelsedag. Brr..

wall to wall

Och så var tapetseringen klar. Mamma och jag jobbade med tapeten hela dagen. Pju, skönt att det är över.
Som jag och mamma konstaterade gör sig inte tapeten alls på bild, den är mycket finare i verkligheten. IRL likzom.
image846 image847
image845
ciao!

Ps. Paulina ringde just och sa att Kenza var på bussen, och att hon hade en röd Canada Goose-jacka på sig och sneda tänder. Nu vet ni det ;)

vi håller liksom på att tapetsera.

image841image842image844
mammas gamla brallor, knut på tröjan och ett snäckdraperi..

break free

Idag är jag en duktig bloggare. Och en mindre duktig städare.
Plockade fram mina fina runda solbrillor. På den sista bilden syns kamerastativet, skräp, en lampa, en tidning och en giraff. Hej giraffen.
image837image838image839

rise up

image834

image836
jag håller på att fixa och dona i mitt rum. Det ska göras om och tapetseras med denna tapet.
ciao bellos!

she knows it

image833
foto: tess

Tjejkväll. Det bästa som finns. Mina tjejor är bäst.
Idag vet jag inte vad som händer, men som man säger - livet är fullt av överraskningar.

Ha det bäst!

graphic

image831image824image825image826image828image829image830

blanktecken

image819

image821

image822
jag på första bilden, liften på den andra och Anna Tess & Josefin på den sista.

Kungsberget igår. Sämst skidåkning (slask, regn, is och dimma) men härligt folk.
Idag är jag sjuk, har aningens ont i halsen oh snorar, men framförallt brände jag min tunga förskräckligt på den varma chokladen igår. Sår över hela tungan. Stackars mig.

Senare ska jag iallafall vara barnvakt åt mina söta grannar. ciao!

ta del av mitt badrum


image816

image817

image818

sykurs idag med Bea. Det var roligt. Sydde nästan klart min fina blommiga kjol med fjärilar på och sen sydde jag om två andra kjolar. I morgon bär det av till Kungsberget med skolan, det ska bli urhärligt!
Jag kommer vara snyggo i min bruna pälsmössa. Fast visstja, man måste ju ha hjälm..
men mössan åker på vid lunchen!

Justdet, den transparenta spets-saken är från KIKI och en uråldrig klänning från ginatricot. plus dessa örhängen som tyvärr inte ville synas på bild.

ps. Amalia och jag fick en skymt av varandra idag på café String. Lite kul tycker jag. Men inget prat blev det eftersom jag såg henne när jag gick därifrån.

äppelblom

image812image813image814
image815
jag bär brors kavaj från H&M, AAfodral (igen, jag vet att jag bär den för ofta) och ring från Ur&Penn.
Nu vet ni det, liksom.

idag var den dans. Trevligt tycker jag som får hoppa runt som en häst (vi gör en hästdans, hur sjukt det än låter). Annars så har jag gjort två prov idag som gick förvånadsvärt bra. Hemkunskap och Matte.
På onsdag ska skolan till Kungsberget, jag längtar så jag spricker. Men jag längtar ännu mer till den 20:e då jag ska shoppa. Jag känner att jag har klädbrist.

it's not that simple

Esmeralda och Jaana lämnade just huset.
Idag var en sån dag där man springer runt med pyjamas hela dagen och gör ingenting. Vi satt i soffan exakt hela morgonen, tills nu för att vara exakt.
Jag orkade inte göra annat än att slänga på mig ett par byxor, fortfarande iklädd T-shirten som jag sov i och ett hårband fick hänga med.

Nu måste jag packa, ska hem till mor min. Sen så måste jag plugga hemkunskap och Matte också. tvi.
image807

image808

image810image809

image811


tussi, tussi,tussi, tussi, tussilago åh vad fin du är..

image805
image806
När jag gick hem från Tess imorse stötte jag på någonting i diket. Tussilago. De stod där och log mot mig, och jag plockade upp dom, sprang hemmåt och placerade de i ett litet snapsglas och gav blommorna till min pappa. Han log mot mig.
Hejdå solsken!  ropade jag åt honom när han gick ut genom dörren.
Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag. En tripp till stan för att träffa vänninorna som sedan sover här.

Hoppas att ni också mår bra!

always on my mind

image800image801image802image803

för lite inspiration för tillfället för att några intressanta 'klädslar' ska dyka upp på bloggen.
mammas gamla tröja, tigerjeans, frankrikeklocka, la coqskor, holliesjacka, indiskahalsduk, second handväska.

jag är med tess, ännu en fantastisk tjej. det är hon som har fotat förresten.

swing it

image797  image799
gammal kjol, nitskärp och topp från H&M

Paulina sover här, hon är allt bra fin den tjejen!
Mvg fick jag på spanskan, och jag är nöjd som en.. mört..
hejdå, nu ska vi strax basta!

du ska döden dö döskalle!

image795

image796

image793

omgjord t-shirt, AAfodral, second hand scarf, mammas gamla klockhalsband, strumporna vet jag inte.
Snö på altanen?!!

Två inlägg ner ser ni "your choice" där resultatet blev att de flesta garanterat var en blandning mellan den trendriktiga och den ganska casual:a tjejen. Kul att så många gav sin 'röst'.
Idag var det bild, min favoritlektion. Synd att vi bara har bild en gång i veckan, det suger verkligen. Precis när lektionen är klar längtar man tills nästa vecka. Iallafall jag.

kramkalas

watch my watch

image791
ny klocka köpt i frankrike. Fin tycker jag.
träffade Paulina idag, som är min fina kusin och en av mina bästa vänner. Det var mys. Vi slingade faktiskt mitt hår, men som ni kan se på bilden syns det inte. Nu ska jag fortsätta kolla på Andra Avenyn.

puss

your choice

image790

Vem är du? Eller snarare vilken klädstil av dessa sex tjejer är mest du?
Eller ser du ut på ett annat sett? Kanske Lolita, poppare, hiphopare etc. Eller kanske en blanding?
Jag är nyfiken, sätt igång att rösta, så kan vi se hur majoriteten ligger.

ps 1. föressten, ignorera kaninen. Jag blev bara trött på att rita tjejer.
ps 2. jag älskar när ni kommenterar och använder mitt namn i meningarna, då ler jag.
ps 3. Jag hatar min dansvikarie, hon trakasserade mig på dansen och ville att jag skulle gå ut från rummet. Hon skrek på mig, bara för att jag tyckte att det var svårt. Kärring.

Hemma!

image781image782image783image784image785image786image787image788image789
foton av mig
ett utplock av alla 500 bilder. Fler kanske kommer.

Jag trodde att jag skulle till våren, men jag kom till sommaren. Frankrike var underbart om man bortser från att det var lite familjebråk och sånt. Det blev ett par bad i medelhavet och en massa solande. Men jag blev inte brun, attans. En tripp till St Tropez, som bara bestod av lyxbåtar och dyra restauranger och mat, en jäkla massa mat bestod resan av.
Snart ska jag iväg och dansa, det blir skönt.

Bilderna:
det blommade överallt, restaurang, kokos & mangoglass - världens godaste! jag (ursäkta frillan, det blåste), båtarna i St Tropez, Solnedgång i St Tropez, hus i grannbyn x2 och flyget hem.

RSS 2.0