alla nätter


güstaf och mat-ilda

just nu städar jag och matilda (och gustav har väl städat bort en strumpa eller två) hennes garderob. Det är helt sjukt, den är fortfarande proppfull och ändå har vi sorterat bort allt som ligger på golvet och mer.
nu ska vi spela barbiespelet. känns fett.

ha en grym tisdagskväll folx!

leo



Ny kofta från Vila, 150 kr på rean. Tights från Weekday som kostade 125 kr på rean.

Snart flyttar jag från hedliga gamla blogg.se till spotlife.se. Tidigare i höst ansökte jag för att få blogga hos dom (vilket kommer innebära bättre förutsättningar för mig), och dom tackade ja! Det kanske blir redan i morgon eller i övermorgon som ni kommer märka att när ni går in på floras.se så skickas ni direkt över till florasblogg.se som kommer bli min nya domän. Anledningen till att jag inte får ha kvar adressen floras.se är för att företaget som äger min domän inte går att få tag på (vilket är väldigt skumt).
Iallafall behöver ni inte byta bloglovin för det sker automatiskt.

Som sagt lär ni ju märka när bytet träder in men innan dess vill jag bara säga att jag tror att det här kommer bli riktigt bra. Designen kommer inte se ut som vanligt vilket kanske kommer kännas ovant men jag hoppas att ni ska gilla min blivande nya blogg.

och en liten video från ikväll för att avsluta denna tisdag:

HAHA jag vet att vår skönsång får håret på era armar att resa sig (jag sjunger inte bra men det är inte meningen med andra ord).

off we go

Ny tröja från Carin Wester.

all the people that I love



Denna kyliga decemberkväll befann jag mig med fina vänner runt ett matbord där det bjöds på en för sen födelsedagsmiddag för mig. Vissa människor får mig så löjligt lycklig. Avslutningsvis satt vi uppkrupna i en bäddsoffa och såg på kluriga Da Vinci-koden som gick på tv.
Igår var jag, storebror och Sebastian på Avatar. Den visades utan AC och hela biosalongen var som en tre timmars bastuvistelse men ändå var filmen den bästa jag sett i år. Herregud, får inte missas.

Idag sprang jag, Sebastian och Elias på stan bland alla andra shoppingsugna (och galna!) människor. Jag fick med mig ett par fina tights och en Carin Wester-tröja hem. Vilket gillas.

i'm not sleepy


jag har på mig mina nya byxor som jag fick av pojkvännen i julklapp. han vet allt vad jag gillar han! dom är från monki. hatt från hattbaren, halsband från modekungen.se.

kiss kiss bang bang

juldagen


första bilden ritad med pro markerpennorna. älskar dom!


förmodligen vankas avatar på bio ikväll med viggo och sebbe, det blir naiz! om tio dagar far jag till växjö och emmy och kajsa. längtar så himla mycket!

Hoppas ni haft en strålande jul


Vi kom till mina kusiner vid tvåtiden. Här är min ivriga lillkusin Silja!

Taggade bröder.

Kusin Veste.

Kusin och bästavän Paulina och jag.

Vi drack glögg hos mormor (hon har ett hus på deras tomt). Här är hon och Veste.

Sedan vankades Kalle Anka. Såg ni förresten hur nervös hon julvärden var när hon skulle tända ljuset? Stackarn.

Haha älskar allas smickrande ansiktsuttryck!


Middagen serverades.

Sen skymtade en lykta i mörkret utanför! Tomten!


Barnen var inte ett dugg rädda för honom (kan det bero på hans moderna utstyrsel?)!  När jag var liten storgrät jag när tomten kom, han var ju så läskig!

Pakethögen som tog över tre timmar att få undanstökad..

Fin julafton med underbar släkt och mycket mat! Jag fick mina älskade Pro Markerpennor och papper, ett stort gammalt fotografi att sätta på väggen, kläder, pengar, biopresentkort och en bok. Kan visa imorgon! Nöjd tjej.

God jul!



Imorse vaknade jag av att ett paket hamnade på min sänggavel. En hemskt fin bok som heter "Skriv om och om igen". Något jag verkligen kan rekommendera för alla er som gillar att skriva men som tycker att det är svårt att komma igång. En riktig inspirationsbok (provläs här).

Snart ska vi krafsa ihop julklapparna som ligger vilandes under granen och bege oss mot en stor och underbar släkt där julafton ska firas på bästa vis. Snön ska pulsas, maten ska slinka ner i magarna, Kalle Anka ska ses på och julklapparna ska öppnas.

God jul ni där ute. Jag tycker så mycket om er.

dan före dopparedan


Min nya älskling (hemsk spegelbild jag vet) Nikon Speedlight SB-600.

i.d.smink! Det är ett startpaket men lyckligtvis nog passade färgerna mig estupendo!
Lite andra random saker. i.d.läppglans, necessär/clutch från make up store, en bok som förklarar min kärlek till en viss människa, en Omni-Bounce (gör att det blir softare ljus när man fotar med blixten) och ett litet frågespel.

Idag är jag sjuk, vilket suger hårt. Skulle egentligen träffat Tess på dagen och avslutat kvällen med Maja, Rebecca och lite mysiga människar på middag men istället sitter jag hemma med ont i halsen. Vilken tajming va? Julafton i morgon ju.
Nu ska jag släpa mig till julklappshögen och slå in paket vilket i och för sig är hemskt mysigt.

x-mas


Ikväll firade vi lilljul med pappa och hans tjej Aprill, farmor, min låtsasbror Sebastian och hans kompis Chin, mina bröder Viggo och Froste och min pojkvän Sebastian. Bordet var såhär fint dukat.

Aprill kommer från England och lagar alltid ljuvlig julmat. (obs! kalkonköttbullar, kalkonkorv och vildsvinsskinka, ingen gris!)

Vi åt och åt och åt och åt.

Sen kom tomten förbi och shottade lite.

Efter maten var det julklappsöppning! Jag fick bland annat världens underbaraste kamerablixt och i.d-smink. är så himlahimla glad. Visar i morgon!

Sebbe och Viggo lekte i snön som avslut på kvällen.

Supersnabb.

Supercool.

Det här kan vara bland det bästa med att ha skilda föräldrar (jag tycker personligen att det finns många fördelar), att man får fira julafton två gånger om året! På torsdag blir det såklart ett till firande, men då med hela tjocka släkten på mammas sida.
God lilljul på er!

I will be chasing your starlight


Felix, Flora och Cornelia.

Hej bebisar. Gårkvällen bestod av mys hos Maja med henne, Elsa och Rebecca. Fina tjejer. Snart ska jag dra mig vidare till pappa där den vankas lilljul! Jag har ju skilda föräldrar och i år firar vi julafton med mamma. Jag är sjukt taggad på julmat, julmys och julklappar.

Inom några dagar sker det förändringar på bloggen. Flytt närmare bestämt! Jag hoppas att ni följer med.
Puss

Promarkers

Jag har fått en massa frågor angående pro marker pennorna som jag önskar mig i julklapp. Jag köpte dom på Kreatima i tjugo olika färger. Tio stycken fick man i ett färdigt paket och tio valde jag själv. Vilka färger kan ni få se när jag får öppna presenten på julafton!
Iallafall så är promarkers sjukt bra tuschpennor som kostar ca 35 kr styck. Här finns allt du behöver veta om dom!

Och vips när jag sitter och skriver om pennorna säger Kajsa att jag är på blogg.se's startsida! Haha, där ser man!

21/12/09



Hej på er,
Idag har jag absolut ingenting för mig, det känner jag redan. Ikväll ska jag och mina bröder på middag hos farmor men innan dess vet jag inte. Ritar lite kanske. Skriver. Slår in paket. Går promenad. Tittar på Gossip girl.
Ja, vi får se vad denna snöiga decemberdag kommer bjuda på.

mom <3

Min underbara mamma fyllde 49 i fredags, men mina storebröder Froste och Viggo kom hem till Stockholm igår så vi firade henne ikväll!
Jag, Froste och Viggo lagade trerätters till mami. Först ut var smörstekt sparris i chevrécreme med pinjefrön (dom var inte brända, ser bara ut så på fotot konstigt nog).

Till huvudrätt var det färskpasta med kycklingfilé med sås av creme fraiche och soltorkade tomater, toppat med ruccola och körsbärstomater.

Och slutligen till dessert serverades mörk chokladmousse toppad med vit choklad!

Mamma och Sebbe.

Mami blåser ut födelsedagsljuset.

Storebror Froste som numera pluggar i norr.

Viggo och Calle (med halvfärdig julgran i bakgrunden).

Jag är så sjukt nöjd med livet just nu. Sebastian, Viggo och Froste sitter samlade i tvsoffan och gud vad jag tycker om dom. Mina favoritkillar.

Något gör mig dock så otroligt ledsen. Titta på det här. Ingen prinskorv eller julskinka för mig i år.

Kära tomten..


Jag önskar mig:
En extern blixt
Nikon AF 50mm f/1,4 objektiv
Pro markers (mamma och jag valde ut tjugo stycken i underbara färger häromdagen och nu måste jag vänta enda till julafton tills jag får använda dom fantastiska pennorna!)
Id-smink
Fuskpäls

Vad önskar ni er?

er önskan är min lag.


Sebastian a.k.a JibbarN :D :D

Jag har just varit ute och skottat snö i en timme. Vi har en hög utanför dörren som är över en meter. All snö som har legat på taket har fallit ner, nämligen.

Ni ville ha mer:
skisser
photoshoptips
uppdatering
foton
foton på mig och sebastian
outfits
text
videobloggar
vardagsbilder
åsikter
noveller
variation
egobilder
fototips
foton på fester och vrg
spotifylistafamilj och skola
min bror
mer sebastian
mindre "jag älskar sebbe"

Jag säger: Öh, aight!

a question

Jag har fått en del kritik på bloggen på sistone.
Så nu undrar jag, vad vill ni se mer/mindre av? Vill ju att ni ska tycka om det ni läser.

BIG LOVE

ljuva jullov!


Nu ska jag och min bästa vän ut och rulla i snön. Han är fantastisk, min älskade Sebastian.

yes



Jag och mamma har vandrat igenom snörusket (vilket egentligen var rättså mysigt) och handlat julklappar.
Tänk att det bara är en vecka kvar till julafton! Galet.
I morgon har vi vårt seminarium för att avsluta projektet som pågått i 2,5 veckor. Nervöst, men helt underbart att få det överstökat. Nu måste jag plugga aset av mig. Vi hörs i morgon!

Världens finaste Emmy är artonåring idag!!!!!!!!!!!!!! Grattis gumman, dig tycker jag så hemskt mycket om! Gratta henne här försjutton!
<3 <3 <3 <3 <3

hej


Esmeralda och Jaana by me

Just nu befinner sig min fina fina vän Paulina hemma hos mig. Hon ska sova här! Ikväll har vi varit på Rytmusuppspel, det var grrrrrrrrrymt.
Puwz

drawings from sketchbook


Jag känner att jag varit dålig på det här med rit-julkalender-grejen så nu kör vi!
Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl. Ciao!

snö

pojkväns siluett i vinermörkret i morse.

väldigt fina människor.

Jag fryser fastän det var en timme sedan jag kom in från kylan. Mina fingertoppar är som isbitar trots att jag har tvättat dom med varmt, varmt vatten. Jag älskar egentligen snö men idag har jag fått lite för mycket av den.
Eller kanske snarare, klätt mig för kallt. Annars så är jag är sugen på glögg och pepparkakor. Eller risgrynsgröt och varm choklad.
Eller kanske min favorit - varm mjölk med honung. Inte för att det har så mycket med vintern i sig att göra, men det är ju så fasligt gott.


Btw, Josie vill att jag berättar om YBC:s Snowshow som äger rum nu på lördag i Dieselverkstaden. Jag kan tyvärr inte gå men det verkar bli grymt! Ni Nacka/Stockholmbor kan ju kika in för mer info här.

Babe



Jag och min man firar tio månader idag. Han är världens finaste, jag lovar.

131209

Flora + Sebastian + mandarinklyftor = sant

Jag har precis myst framför en film med mami och Calle och nu vankas hundpromenad ut i mörkret. Idag var jag och Kajsa på vintagemarknaden i Skrapan vilket var naiz men inget plugg har jag åstadkommit ikväll. Döda mig. Eller nä.

stor kille



Igår fyllde min låtsasbror Oscar 19! Det firade vi med en sjukt maffig brunch vilket var naiZ. Grattis!

Det är Lucia! Hoppas att alla har världens mysigaste sådan. Jag har just ätit en god frukost innehållande bland annat lussebullar och fruktdsallad med mamma och Calle och nu tänkte jag lägga mig i sängen och sova lite till! Senare idag ska jag in till stan med lite fina människor och dagen avslutas väl med lite Vikingaplugg.

I'm still an animal


Gårkvällen spenderade jag med glögg, lussebullar, musik och dessa människor + Cornelia.

Kajsa och jag.

Eliza och Kajsa.

Vi åkte på en nostalgitrip när vi satte på Money for nothing med Darin.

Sen var vi djur. Kajsas lägenhet är den finaste av alla lägenheter jag någonsin varit i. Konstnärligare kan det nog inte bli tror jag.

Ikväll är jag hemma lite halvdäckad sådär. Jag tog svinissprutan igår och vaccinet har gjort mig så sjukt trött, har sovit halva dagen. Nu tänker jag mig gossip girltittande under en massa filtar. Om jag har tur kommer Sebbe hem från festligheterna och sover i min säng i natt, men det är somsagt bara om jag har tur.
Hoppashoppashoppas.

Willy


Här är min fina classmate Wilhelm Kugelberg. Han söker stadigt förhållande så ni intresserade tjejer - skicka vänförfrågan på facebook eller ett flirtigt mail!

jag viskar i ditt öra



du är det vackraste jag vet.

hundtand



gamla strumbyxor från topshop och secondhandkofta.

laughing in the rain



Bjuder på en gammal bild och med det säger jag godnatt!

sankta lucia




Världens bästa Emmy och Kajsa! Snart är det ni som står och möter mig på stationen, inte tvärt om (ska till dessa töser på jullovet)! Förlåt för dålig kvalitet men jag har inte PS på den här datorn.
Nu ska jag och Erik traska iväg till kyrkan och se på skolans luciatåg! Underbart.

The feared Vikings affected the social fabrics of Europe, leading to the feudalization of the continent and left their mark permanently on Normandy.

Jag kanske inte har berättat att jag har hamnat i världens bästa projektgrupp? Det är jag, Matilda och Erik som skriver om Vikingatiden och det går bra. Ikväll ska jag vara barnvakt til mina fina kusiner. kan behövas, för jag har bara 22,50 på kontot!

Later!


true




Jag saknar pojken som jag älskar mest av allt i hela världen. Hela helgen ska spenderas i hans armar. Can't wait.

strålande stjärna


Bästa Cornelia och Wilma i Frankrike på höstlovet!

Färdigpluggat för idag (eller tja, blir väl att sitta med skiten ikväll också)!

tambourine


Off to school!

sjunde december



Nä godnatt med er!

lussebulle


Mamma, farmor och jag firade andra advent genom att baka lussebullar igår!

Hey you! Nu för tiden jobbar jag, Matilda och Erik med ett projekt som ska pågå fram till jullovet. Det är tufft, men min grupp äger. Ikväll har jag suttit barnvakt och snart ska jag ut i regnrusket med min hund (hujedamig!) och fortsätta skriva om handel och vikingatåg. Hurray!

But she doesn't see

Igår hade vi som var på Runmarö i somras reuinon (minus Wilma som är i Bryssel).

pepparkakor med smör och ost (gott!), pepparkaksdeg, choklad.. ja jag mådde sjukt illa efterråt.




borde.plugga.nu



I lördags var Esmeralda, Jaana och jag  på loppmarknaden på Strand i Hornstull. Det blev inga köp för min del men jag fick träffa mina älskade vänner som jag inte träffat på riktigt sedan i somras. Mmmm vad jag gillar dom.
I fredags kväll mötte jag upp min fina pojkvän och så åkte vi och firade min låtsasmamma. Pappa hade köpt mer sushi än jag någonsin förut sett på samma gång. Jag var i himmelriket.

sjätte december

Hej dudes! Vad mycket teckningar det har blivit här på sistone. Jag som hade hoppats på att kunna blanda ut alla skisser med foton och så, men tiden har inte räckt till. Dessutom är internet fortfarande knaggligt (har snart gått två månader utan att det har funkat normalt, hata bredbandsbolaget!).
Mamma, jag och farmor har bakat lussebullar hela eftermiddagen och nu mår jag så himla illa efter all deg kan jag tala om.
Nåja, så snart internet är tillräckligt snabbt för att ladda upp foton ska jag visa en massa från helgen!

fjärde december


Äh, ta det med en nypa salt!

take me all the way


Fina människor på cafe 60 förra veckan.

tredje december


rimfrost


Mina tre första julklappsinköp!

Jag i morse.

Frosten utomhus nu är helt fantastisk, den här bilden tog jag i morse. Frosten glittrar och lyser upp överallt vilket gör mig alldeles varm i magen. (plus att den får mig att tänka på min storebror Froste som jag tycker så hemskt mycket om!)

Translation?  Just klick at the google translator to the left in the menu and pick you language, and my blog will automatically be translated!

andra december



En bild från min skissbok på en sorgsen lite oproportionerlig man får starta denna lilla julkalender helt enkelt. haha älskar hur mycket fel man hittar på skisser när man har fotograferat av dom, men ja sånt är livet!

dam di dam


Cornelia har gjort en liten video. Den speglar henne, mig och Matilda ganska bra kan jag väl säga.

Just det! Jag tänkte ha någon slags julkalender där jag lägger upp något jag ritat fram till jul! Men det får börja imorgon tyvärr, trots att det är första december idag.

midnight children when you're dancing in the heat of the night



Mars 09. Åh vad jag saknar er Esmeralda och Jaana.


Idag är en bra dag! Igår var en mindre bra dag som många ev er reagerade på men det är löst nu så no worries.

I morse möttes vi ettor av en djungel på en hel våningsplan i skolan. Tvåorna har ett engelskaprojekt och dom var utklädda upp till tänderna till folk från alla engelskatalande länder. När dom inte ryckte och slet i en, spelade bongotrumma eller dansade afrodans iförda turbaner och helt chokladbrun hud runt i korridorerna, stod dom i helt otroligt pimpade montrar och bjöd bl.a. på mat från deras länder. Det var helt otroligt. Min skola är helt flippad men så sjukt underbar.
Annars så träffade jag min fina Tess idag! Jag har saknat henne så läskigt mycket.

RSS 2.0