I'M NOT AFRAID



Imorgon 09.50 befinner jag mig hos tandläkaren. En tandregleringsspecialist ska se om jag kommer få tandställning.
(har typ 1cm överbett, SKITSNYGGT!)

who shall wear the starry crown



Jeansväst med nitar från Topshop, kofta och Cornelias t-shirt från H&M, armaband från lindex, docs och halsduk köpt second hand. Tyvärr väldigt suddiga bilder idag..

Nu måste jag fråga er efter som det har bivit väldigt mycket av detta på sistone; tycker ni att det är bra med mycket kläder eller gör det er bara illamående?
Min mamma tillexempel, hon tycker inte alls om när jag lägger upp klädval, men hon blir glad av noveller och fotografier (på annat än mig själv)!

California rolls


Jag i fredags. Cornelia har fotat, jag har redigerat.

Jag har precis godnatt-skypat med Sebastian och nu ska jag sova. Froste, min 21 åriga storebror kom just hem. Han går på äventyrsguideutbildning i Dalarna och jag har inte träffat honom på en månad, så det var efterlängtat.
Imorgon kl 07.45 landar ett plan från Kalifornien. På det planet kommer Dana stiga av. Frostes flickvän, som han träffade när han var i Amerika i vinter/våras/somras.
Dom har inte träffats på två månader.
Två månader.
Jag kan inte förstå hur olidligt och hemskt det måste vara att vara ifrån sin älskade så länge - jag tycker ju att det är jobbigt att vara ifrån Sebbe i några dagar. Men jag vet hur pirrig och förväntansfull Froste är nu.
Jag vet någon som kommer ha svårt att sova i natt..

I have seen trouble on my way



Missa inte Cornelias sprillans nya blogg! Lätt en av mina kompisar med snyggast kläder. Shit, hennes garderob är inte att leka med.

Förresten, ni som budade hem kläder av er. Jag kommer inte kunna maila ikväll heller, måste få hjälp av mamma med kontonumret och hon är inte hemma. Tyvärr!

oh shit call 911


Tittade på film idag i skolan, det var den enda lektionen. Eller, en poängjakt också men jag kan ju inte springa runt och samla poäng när jag precis har haft körtelfeber.. typ. Stannade kvar en stund i skolan och tog igen en del matte dock..
Eller okej, SÅ mycket matte blev det inte. Jag och Cornelia var ganska (läs: väldigt) okoncentrerade.


Snygga människa!

John och William kom. Vänta lite, är det där min mobil?! Hmpf...


Jag och Cornelis har något till er sen! Eller kanske inte idag.. Men snart.
Film.. Videoblogg.. kalla det vad ni vill.

Att vakna bredvid dig



Jag har på mig myskläder, har precis ätit majskolv och fick just ett sms från Sebastian. Han älskar mig, påstår han.
Det är väl tur det, för jag älskar honom också.
Jättejättejättemycket.
Minns ni häromdagen då jag skrev att jag saknade att sova med pojken?
Samma natt ringde jag honom och bad honom komma, då var klockan två. En timme senare dök han upp, och det var helt underbart att få ligga och lyssna på hans lugna andetag igen. Trängas om plats i en alldeles för liten säng.

Ordet älskar. Ni kanske tänker - ska hon inte tjata ut det ordet ännu mer?
Men jag vill att ni ska veta, att för mig är det ordet så otroligt stort. Djupt. Något man bara säger till sina närmaste.
Och varför inte låta dom veta vad man känner för dom?

Just det. Ni som budade en massa kläder av mig för några veckor sen, nu är jag frisk och kan ju pallra mig till posten! Så jag mailar er om era adresser/mitt kontonummer imorgon!

TÄVLING.

Ojoj, jag är verkligen på tävlingshumör märker jag! Men denna gång är det NI som ska tävla, inte jag!


Ni tävlar om den här finfina totebagen från Modekungen.se!
Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg med er mailadress och sedan skriva upp er på modekungens nyhetsbrev (startsidan, ute till vänster "nyheter och rabatter").
Shoot baby!

All of the things that you've said

Oj oj oj, jag som aldrig brukar vara med i tävlingar. Men nu råkar det vara så att jag vann en årsförbrukning av Garniers hudvårdsserie idag (grrrrymt!!)  så då tänkte jag - varför inte? Jag tävlar med den här bilden på min fina kusin Silja. Vet inte varför jag valde just den egentligen, men jag gillar känslan på något sätt.
http://floras.se/images/2009/silja_41034904.png

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!


I don't know where you came from


Idag var jag på utställning, det var något jag behövde för att skriva en engelskauppsats.

Fina Johanna var med.

Och Cornelia och Sebbe.

Vi åt lunch på en grekisk restaurang.

Cornelia stylade Sebbes hår.

Det kallas kärlek (och förbjudna kyssar).

Innan vi gick på utställningen gick jag och Sebastian på stan. Jag köpte mig den finaste pälsen jag någonsin sett på H&M (Vet att det inte var så snyggt matchat nu, men jag hade ju en annan jacka innan!) den var så dyr att jag får rysningar. 999 kr.

Glada gänget.

Du är brabrabra.
Sen åkte vi tjejer hem till Cornelia och sa hejdå till pojken.

Nu ska jag fixa headern till Cornelias up coming blogg! Hon ska förresten ha cred till en hel del foton här ovan. Jag har som vanligt redigerat dock.


det är du




1. Hemmagjorda armband, lindexarmband och gammalt armband och berlockarmand jag fått i present. Gammalt korshalsband. 2. Jumpsiut från Indiska köpt på rean i somras.3. Voff 4. Korset köpte jag på panduro.

Jag i går, detta döljde sig under jackan och under den rutiga skjortan.
Oj vad jag har uppdaterat idag. Det tyder ju klart och tydligt på vilken no-life-are jag är som sitter hemma framför datorn en lördagskväll. Men jag är faktiskt inte helt frisk än så jag var tvungen att stanna hemma även denna kväll.
Men det har faktiskt varit mysigt att vara hemma och sitta vid matbordet med tända ljus och planera inför mammas och Calles bröllop som äger rum om exakt en vecka här hemma! Det ska bli så otroligt kul. Sen har jag till och med pluggat lite ikväll. Det trodde jag aldrig.

livet är bara en viskning

Längtar efter att vakna av kyssar över hela ansiktet.
Längtar efter att somna till dina andetag. Till värmen av din kropp.
Längtar efter att ligga och dra mig i sängen med dig för att sedan gå upp och göra en god frukost.

Inte är det kul att ha kyssjukan när kyssar är det man går runt och tänker på.

26/09/09


saknar dig.

I'm going redhead! Bokade just tid på Hårgänget så den 15/10 smäller det, lagom till Blogawards alltså. Jag är faktiskt galet taggad. Tanken är fortfarande den här färgen.



fighting with my weak hand



Jag och min kära vän Ellika som så bekvämt bor granne med mig hade mysfrukost idag. Det är ju trots allt lördag!
Vi bakade scones, drack te och gjorde smoothie. Bra start på dagen med andra ord!
Jag har träningsvärk (!?) efter igår. Det enda jag gjorde var att går runt lite på ett museum och sen hjälpa till att lyfta ned en barnvagn i en trappa.. Jag börjar väl bli gammal antar jag. Eller så är det för att jag har legat still i en säng i två veckor. Man vet ju aldrig.

klappar mothårs i motvind



Medan ni har haft the time of your lifes ikväll har jag haft skittråkigt. Tittat på idol, ätit alldeles för mycket glass med alldeles för mycket varm chokladsås i mammas och Calles säng, och den senaste timmen roat mig med att sy en liten svart pälsväst av ett gammalt tyg mamma köpte en gång när jag skulle vara hund på maskerad.
Den blev ganska bra, tills jag upptäckte att hårstråna går uppåt istället för neråt. Hur klantig får man bli..? Plus att den hårade ner hela mitt rum så att jag fick dammsuga och det var sjukt tråkigt - och jobbigt.
Men, jag lär använda den ändå. Över en skinnjacka tillexempel. Smokin'.

I promised you blue eyes




Cornelia och Matilda by me. Schnyyyyygga tjejer.


Kräks lite på alla bilder på mig själv så här kommer några andra från idag! Ikväll ska jag bara sitta hemma alldeles ensam och dega. Om någon av mina kära vänner vill komma och dega med mig är ni mer än välkomna! Jag kan inte gå ut ikväll, är helt trött i kroppen.
Insåg just att inlägget jag skrev i fredags fanns på blogg.se's startsida! Sjunde gången jag är där, och åh jag blir sådär barnsligt bubblande glad!

autumn fallin' from trees



Jacka från H&M, Dr Martens, gammal fuskpälshalsduk, pappas skjorta, väska från New Yorker.

Höst!
Cornelia har fotat och jag har som vanligt redigerat. Det var helt underbrt att komma ut till hösten när jag bara har fått ta tel av den inifrån i två veckor. Idag var jag på Moderna museet med delar av bildklassen. Fler bilder kommer senare!
Musiktips: Jaymay! Hittade henne på spotify när jag sökte på autumn, och hennes musik är verkligen höstmysig.

jag famlar omkring utan koll.



we could be walking around the zoo



1. Jag saknar min skola. Min klass. Jag gjorde det innan, men tusen gånger mer när jag såg det här inlägget.
2. Jag borde rita i min skissbok. Kolla bara hur långt Cornelia har kommit i sin. Jäklarns alltså, duktig tjej det där.
3. Jag borde räkna matte, men insåg hur dålig jag är på bråkräkning så då blev det tråkigt.
4. Borde läsa litteraturhistoria.
5. Borde svara på historiafrågorna.
6. Och läsa alla sidor i samhällskunskapsböckerna (vilken dum människa kom på att man skulle ha samhällskunskap och historia på engelska? det gör det dubbelt så svårt.)
5. Imorgon ska min bildklass till Moderna Museet. Och jag får följa med! WIHOOO JAG ÄR SÅ GLAD!
6. Jag missade insparksfesten igår. Det suger.
7. Två veckor hemma leder till otroligt shoppingbehov. Men fatta vad jag sparar pengar! (Och fatta vad jag kommer spendera när jag kommer ur min säng!)

Nu kan du få mig så lätt



Jag sitter och småskrattar av lycka och håller mig helt ärligt för tårar när jag läser era kommentarer i inlägget här under. Det är helt otroligt att man kan ha en sån stor hejarklack.  Herregud,  jag finner inga ord. Det är ett rent luckorus som befinner sig i min kropp just nu.

Det är sånt här som får mig att aldrig, aldrig vilja sluta blogga. Aldrig vilja sluta skriva.

Sebastian ringde i eftermiddags och sa att han skulle vara hos mig om tre minuter. Jag blev så glad! Jag hoppade i min favorittröja, sminkade mig på en minut och drog mössan över mitt ligga-i-sängen-och-vara-sjuk-hår.
Han är helt fantastisk, den killen. Jag får ont i magen efter att ha varit med honom, jag skrattar så mycket.

Röd väska, röda stövlar.

Solen har precis gått upp och när jag andas kommer ett moln från min mun.
Det är tidigt, klockan har inte ens slagit fem.
Jag är inte en pojke. Inte en man. Jag är mittemellan. Och jag är trött.

Och där på andra sidan, där sitter du.
Biter på naglarna. Trampar otåligt med dina fötter.
Du är ju genomblöt.

Ja, det har ju regnat i natt. Varför har du varit utomhus hela natten?

Du har på dig en tröja som räcker dig enda ner till knäna. Och där sticker ett par väldigt bleka ben ut. De fortsätter in i ett par röda gummistövlar. Lika röda som din resväska som står lutad bredvid dig. Lika röda som dina läppar.
Vem är du? Varför sitter du på en perrong såhär tidigt en lördagsmorgon, alldeles dyblöt och huttrandes?

Jag måste över till dig.
Tåget ska inte gå än på ett tag, så jag kan lika gärna hoppa ned på spåret och häva mig upp på andra sidan. Att gå runt tar för lång tid. Jag måste veta nu.
Du ser mig knappt när jag gör det. Du slänger ett ögonkast på mig men sedan tittar du ned i marken igen.

Jag får ta i för att komma upp på perrongen. Det var högre än jag trodde.
Men så står jag där. Går några steg närmare dig.
Dina ben är inte bara bleka, de är blåslagna.
Jag står så nära dig nu. Du stirrar ned i marken och tårar dalar ned längs dina kinder och ned på asfalten.
Du torkar kinderna med ovansidan av handen och tittar upp mot mig. Dina ögon är så tomma.

”Vad vill du?” säger du och rynkar pannan. Håller tillbaka gråten.
Jag tar av mig min nya tröja och räcker den mot dig. ”Här.” säger jag. ”Du ser så frusen ut.”
Du tar den. Kränger av dig din blöta tröja och sätter på dig min. Du försvinner nästan i den. Så liten och späd.
”Var ska du?” frågar jag dig sedan. Jag struntar i din fråga.
”Bort.” din röst är hes. ”Du då?”
”Jag ska till min pappas bröllop. Det var jobbigt att gå upp så tidigt men jag missade tåget igår kväll.” Du tittar dröjande på mig och drar ned tröjärmarna över händerna. ”Jaha.” säger du bara.
”Kan jag sitta här?” frågar jag och tittar menande på bänken. Du rycker på axlarna. ”Mm.” säger du sedan.
Och så sitter vi där. Vi säger inte mycket. I alla fall inte du.
Jag försöker väl till en början, men jag får slut på idéer och sen sitter vi bara där.
Tåget ska ändå komma snart.
”Du har varit ute hela natten, va?” frågar jag tillsist.
”Ja, jag missade också tåget igår kväll.”
”Varför gick du inte hem då?”
”Hem?”
”Ja, hem.”
”Vet inte.”

Så vi sitter tysta igen. Du lutar huvudet bakåt mot ryggstödet och sluter ögonen.
Du är faktiskt vacker. Jag kan inte sluta se på dig.
När du sedan öppnar ögonen igen ser jag tårarna som tränger sig ut och rinner nedför dina bleka kinder. Du lägger huvudet mot min axel.
Det känns bra.
Men så hör vi tåget som kommer. Båda reser sig snabbt. Du fumlar med din väska.
Du darrar.
”Jag ska hitåt.” Säger du och pekar mot främre delen av tåget.
”Okej, jag ska åt andra hållet.”
”Din tröja?” du börjar ta av dig den.
”Nej, behåll den du. Du behöver den mer.” svarar jag.
Du nickar som tack och vänder dig om.
Jag stiger på tåget och letar upp min plats. Sätter mig ned och blundar.
Ditt ansikte dyker upp. Bleka kinder. Röd mun. Tomma ögon.

Nej, fan, Jag glömde min väska på bänken där ute!
Helvete, mina pengar!

Jag tittar på klockan, tåget ska gå om en minut. Jag kan hinna!
Jag kastar mig ut genom dörren och springer mot bänken.  Jag grabbar tag i väskan och skyndar mig tillbaka mot tågdörren som fortfarande står öppen. Men jag hinner inte så långt.
Jag avbryts av det röda som skymtar i ögonvrån. Jag vänder på huvudet och ser dig. Röd väska och röda stövlar.
Dörren stängs framför mig. Men jag reagerar inte.
Du står på perrongen, allra längst fram, vid kanten.
Tåget börjar åka. Snabbare, snabbare.

Du kliver ut framför det.

Den röda väskan ligger kvar på perrongen.

stuck in you


Fotad av Josie och redigerad av mig i våras.

Det är så mörkt ute, och jag älskar det. Under middagen ikväll sa jag till mamma och Calle (min låtsaspappa) att varje kväll känns som julafton, nu när man tänder en massa ljus och det är alldeles kolsvart ute under middagarna.
Hösten är underbar. Härifrån sängen där jag bor största delen av dagen syns ett alldeles knallrött träd.
Jag vill färga håret rött! Ärligt talat, tror ni att jag skulle passa i det? Den här färgen. Jag och Paulina kanske ska!

Jag har inte ont i halsen längre! Det är underbart. Så nu äter jag hela tiden, måste ju gå upp dom där fem kilona jag gick ner förra veckan när jag inte kunde äta. Så nyss bakade jag kladdkaka och den smakade ljuvligt. Men jag är fortfarande väldigt, välfigt trött i kroppen. Jag känner mig som en gammal dam, mina knän skakar nästan när jag står upp.
Läs Matildas nya blogg och lägg till den på Bloglovin, den kommer bli bra!

I don't need Edward Cullen!


Jag är så otroligt kär i dig Sebastian.


Igår hade jag besöksrekord här på bloggen. 3444! Hur kommer det sig? Happy happy happy.


Körtelfeber


Fyllde på min skissbok lite.

while recovering

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov, men resten av tiden har jag avverkat i sängen. Tittat på Gossip Girl, tagit fram Samhällskunskapsboken, läst två sidor i den men sen slängt i väg den. Och där på skrivbordet ligger min skissbok.
jag borde faktiskt skissa lite i den.
Fast nä, jag orkar inte.

Nu ska jag pallra mig iväg för att hämta mangosorbet. Mycket bättre.
WHAT! över tusen bloglovinprenumeranter! jag dör!

one step forward

Igår.

Mami har varit i skolan och hämtat böcker så nu har jag inget val. Nu måste jag plugga ikapp så mycket jag kan. Blä.
Halsen känns faktiskt bra nu! Inte sådär felfritt-bra men om man jämför liksom. Vaknade inte en enda gång i natt, och det mina vänner, det är framsteg.

Nu ska jag gå till köket i mina duntofflor och äta fisksoppa.

there you are


Jag iförd födelsedagspresenterna från Sebbe.

Mössa från Indiska, halvtransparent tröja från Zara och armband från H&M. Han vet allt vad jag gillar, han!

Present från föräldrarna! Åh vad fin den är. Begagnad, men fin.

Apropå fin..

Herregud vad många ni är som har grattat mig i inlägget här under. Helt sjukt. Tack så hemskt mycket, ni är så himla fina! Och ni som har skickat små krya på dig-hälsningar, tack tack tack!
Och tjejerna + John som ringde igår och sjöng efter tolvslaget. Kärlek till er. Och alla facebookgratulationer, sms och telefonsamtal - Tack!

Sebbe var här idag. Vi kramades mycket. Hela tiden nästan. Inga pussar (jo kanske en snabb.. med stängd mun och på med alkogel på läpparna efter, hej uttorkning!).
Nu längtar jag tills jag blir frisk, då väntar en riktig födelsedagsfrukost och en önskemiddag. Mums.


hurra hurra hurra!


Idag är det min födelsedag.

you're a full time friend


Paulina, jag, Tore & Sebbe.
Saknar er underbara människor. Ärligt, fan vad vi är bra.


Snart fyller jag år. Om man räknar dygn är det ju faktiskt bara två timmar kvar. Men om man räknar med tidpunkten jag ploppade ut "all covered with blood and guts" (för att citera Juno) så är det femton timmar kvar.

Jag har aldrig i hela mitt snart femtonåriga liv varit så otaggad på min födelsedag. Vid det här laget brukar jag ligga sprattlande på golvet för att jag är så pirrig (eller i många fall gå och lägga mig redan klockan nio för att det snart ska bli morgondag), men just nu sitter jag och inser att det snart är läggdags för min del. Jag ryser. Nätterna är så obehagliga nu när jag är sjuk. Jag drömmer mardrömmar, vaknar mest hela tiden och tycks aldrig hitta ett skönt sätt att ligga på. Lakanen korvas runt mig och flera gånger under nätterna tittar jag på klockan för att se hur många timmar det är kvar tills jag ska gå upp. Nej fy.

Min födelsedag ska ju flyttas fram tills jag kan njuta av all underbar mat man får på sin alldeles egna dag. Men present ska jag få imorgon! Jag vet ju vad det är men det gör inte saken sämre. Okej, lite exited är jag kanske.

jag har en motorsåg i halsen

Inte kyssas på 2 månader alltså.
Jag dör.
Kramas då, får man kramas?

you know I want you

Jag aningens kryare, för ett år sedan.

Jag har körtelfeber. Nu har vi fått provresultaten.
Okej, ni som har haft det - berätta precis hur det var, hur länge ni hade det och vad man kan göra för att känna sig lite bättre. Det vore bra. (snälla inga jätteläskiga saker dock, skräm inte upp mig alltför mycket).

no no no



Morbröder fotade av morfar 1977.

Sjukdomen -> Någon speciell halsfluss plus antagligen körtelfeber (får svar om det sistnämnda snart)
Födelsedag -> Framskjuten tills jag blir frisk så att jag kan njuta.
Festen som Cornelia skulle ha (delvis för mig) -> Kan inte vara med på. Fan.
Tillstånd -> Kan knappt prata, än mindre äta. Är beroende av listerine då det smakar/luktar förfärligt i min mun av allt. Fyfan. Mår illa.
Saknad -> Det vet ni ju vid det här laget (inlägget här under)
Auktionen -> Avslutas snart, måste bara få svar på ett mail först.

Jag orkar inte.

how they play and play, for a happy day


Jag saknar kramar. Från pojkvän, föräldrar och kompisar.


Jag saknar njutningen av sena middagar med tända ljus med familjen.

Jag saknar att sminka mig och klä mig fint. Inte bara gå runt med mjukiskläder och smutsigt hår.

Jag saknar piggheten och motivationen att vilja göra saker.

Jag saknar att umgås med min pojvän.

Jag saknar att komma ut, träffa människor, vara i skolan eller gå på stan. Inte bara ligga hemma i min säng och meningslöst försöka sova, men istället ligga och stirra upp i taket i timmar.

Jag saknar att sova gott.

Jag saknar att vara hungrig.

Jag saknar mina fina vänner och min härliga klass.

Fem dagar.
Kan tyckas lite men de har varit evighetslånga. Halsen verkar bara bli sämre, imorgon ska jag och mamma till läkaren igen. Förmodligen körtelfeber = hemma från skolan i hundra år.
Helvete. Åh vad det är underbart att vara sjuk.

1. På söndag fyller jag 15 år. Samma dag som Lisa och Mia!
2. I morgon är sista dagen för budgivningen på grejorna här nedan, så skynda fynda!

Is that allright?


CORRAAAN!

Jag kämpade i mig en niobitars sushi nyss, varenda gång jag svalde kändes det som att mina halsmandlar skulle spricka eller nåt, men det var det värt. Himmelskt gott, (trots att täppt näsa innebar bara halva ätupplevelsen).

Idag invisterade jag mig i den där Visibly Clearkrämen som hon från High school musical gör reklam för, dubbat och fint. Jag som tänkte "Det där går jag inte på! Bara för att världens sötaste tjej är med i reklamen så ska jag inte köpa den där skiten!" men så stod den lilla orangea förpackningen där på apoteket och blinkade mot mig.
Jäkla reklamsnubbar. Dom får mig alltid på kroken.

or are we dancers?

Lollo i min bildklass!

Det är Fröken Sjuk som talar. Jag är så trött på att vara hemma från skolan. Missar så mycket.
Min samhällskunskapslärare skrev "Don't let yourself get too worked up over missing this.  This is supposed to be fun." när jag mailade honom.  Jag kan ju försöka.

Jag fick en tid hos läkaren ikväll iallafall. Kanske har halsfluss, det började i söndags och blir bara värre och värre.
Kul, jag som fyller år på söndag. Vill ju inte vara sjuk då!

För ni som undrade hur jag kunde få en egen domän: Ett företag mailade mig, mot att dom får reklamera på bloggen får jag en egen domän. Sure svarade jag!

I am my mother's only hope



gissa vad?
jag är numera floras.se!
jag dansar lite här hemma,
det känns ganska coolt faktiskt. om jag ska vara ärlig.

i made up my mind



Åh vad fina ni är, alla ni som röstat på mig till årets blogg. Jäklar vad jag tycker om er.

Bilden är på Esmi (som jag saknar så himla mycket), sista Popagandakvällen. Det hade spöregnat hela kvällen, vi var dyblöta ända in på skinnet oh frös som bara den. Esmi bor desvärreute i Ängsvik (a.k.a landet), och hon hade tittat fel på bussen så att nästa skulle gå om en timme. Vilket inte var så kul för oss som satt och huttrade med vattenpölar i skorna.
Men! Så kommer en underbar liten kvinnlig taxichaufför som säger okej till att skjutsa oss för 120 kr istället för över 200!
Hon var nog en ängel.

Nu ska jag och mami kura upp oss i sängen och titta på Män som hatar kvinnor.

You fill my half empty cup




Jag saknar mina bild & formare! Jag vill inte vara sjuk! Jag vill sitta och rita med dom andra idag! Idag skulle jag egentligen gått i skolan till halv fem, vilket betyder att jag kommer missa sjukt mycket.
Men jag har fortfarande alldeles för ont i halsen för att röra mig utanför huset. Död åt sjukdom.

Ni kan ju rösta på mig här om ni vill. Eller, årets blogg kanske är lite att ta i, men drömma kan man ju alltid..
(Oj vad Blondinbella, Stina-Lee, Kenza, Katrin Schulman och dom andra skulle vilja döda mig ifall jag vann.)

Nu ska jag bädda ner mig igen! Ciao!

14/09/09

Idag är det våran sjumånadersdag.
Jag är sjuk och Sebbe vill inte bli smittad så han kommer inte hit.
Dumma.

Jag sitter och storbölar till The Notebook, dricker mängder av te och knarkar halstabletter så länge.

Till salu!


1.
Beskrivning: Liten, jättesöt grå väska med rosett.  Måtten är 16x16.
Nypris: minns ej
Skick: Använd ett fåtal gånger, fint skick!
Budningen startar på:
30 kr (karin budade) 50 kr (Olivia/Vilda budade) 55kr (Karin budade) 60 kr (Olivia budade) 65 kr (Karin budade)
Fraktkostnad: 30 kr

GRATTIS KARIN!




2.
Beskrivning: Fina pumps köpta på second hand, i storlek 40. 8 cm klack. Träimmitation i klack och sula.
Nypris: 200 kr
Skick:
Använda två gånger.
Budningen startar på: 80 kr
Fraktkostnad: 44 kr



3.
Beskrivning: Jättefina svarta wayfarers-lookies med oslipade glas. Köpta på Buttericks.
Nypris: 150 kr tror jag.
Skick:
Använda ett fåtal gånger. Har ett några små repor på glasen som verkligen inte syns om man inte tittar jättenära.
Budningen startar på:
80 kr (Amanda budade) 90 kr/ 9 € (Sarah budade) 95 kr (Andrea budade)
Fraktkostnad: 20 kr


GRATTIS ANDRÉA!

4.
Beskrivning: Glasögon med oslipade glas, hembudade från Tradera.
Nypris: 180 kr
Skick:
Använda en gång, men har små repor på glasen, men det är inget som stör om man inte tittar jättenära.
Budningen startar på: 80 kr (Lisa budade)
Fraktkostnad: 20 kr


GRATTIS LISA!



5.
Beskrivning: Oversize kavaj i okänd storlek, men jag skulle säga 38. Köpt på second hand.
Nypris: 150 kr
Skick:
Använd två gånger
Budningen startar på:
80 kr (Sofie budade) 120 kr (Filippa budade) 200 kr (Andrea budade)
Fraktkostnad: 44 kr


GRATTIS ANDREA!


6.
Beskrivning:
Kort och snygg kavaj med fyra knappar fram från Weekday i storlek small.
Nypris: 300 kr
Skick:
Använd ett fåtal gånger, fint skick!
Budningen startar på:
100 kr (Karin budade) 120 kr (Agnes budade) 130 kr (Vilda/Olivia budade) 135 kr (Karin budade) 140 kr ( Vilda/olivia budade) 150 kr (Karin budade) 200 kr (Denise budade) 220 kr (Matilda budade)
Fraktkostnad: 33 kr


GRATTIS MATILDA!


7.
Beskrivning: Gråmelerad klänning i sweatshirttyg från Urban Outfitters. Söt med tights och en tröja under.
Nypris: Ingen aning, en present.
Skick:
Använd en gång
Budningen startar på: 100 kr
Fraktkostnad: 44 kr




8.
Beskrivning: Jag säljer härmed mitt allra finaste plagg som jag vuxit ur, då jag har blivit för lång. En småblommig jumpsiut från Topshop med dolda knappar, band att knyta i midjan och fin liten resår i ryggen. Storlek 36. Men tänk på att inte vara för lång! När jag var 168 passade den men nu har jag växt ett par centimeter och då är den för liten när jag sitter ned.
Nypris: 700 kr
Skick:
Använd, men i jättefint skick!
Budningen startar på:
300 kr (fredrika budade) 310 kr (Klara budade) 320 kr (Malin budade) 350 kr (Klara budade) 400 kr (Malin budade) 450 kr (Klara budade)
Fraktkostnad: 33 kr


GRATTIS KLARA!




9.
Beskrivning: Världens bästa jeans som jag desvärre har vuxit ur. Märket är Tiger of Sweden och storleken är 27/32 Detta har varit mina absoluta favoritjeans.
Nypris: 1000 kr
Skick:
Använda en hel del, men är bara snyggt slitna enligt mig. Inga hål.
Budningen startar på:
350 kr 400 kr (Henrica budade)
Fraktkostnad: 44 kr


GRATTIS HENRICA!





10.
Beskrivning: Jättefina grå chinos med fina sömmar från Weekday i storlek xs. (ursäkta skrynklorna på bilden)
Nypris: 400 kr
Skick:
Använda några gånger, men är i fint skick!
Budningen startar på: 120 kr
Fraktkostnad: 44 kr




11.
Beskrivning: Jättesöt jeansväst som knyts i midjan. Köpt second hand och är i storlek L men kan användas av vem som helst. Det beror ju bara på hur hårt man knyter.
Nypris: Ingen aning
Skick:
Sparsamt använd.
Budningen startar på: 50 kr (Sofie budade)
Fraktkostnad: 33 kr


GRATTIS SOFIE


Bud är bindande. Buda bara om du är säker på att du vill ha det du budar på! Kommentera numret på klädesplagget och skriv vad det är för något (t.ex. 11, jeansväst) så att det inte blir fel.  5 kronor är det minsta du kan buda åt gången (t.ex. från 70 till 75). Skriv in din mailadress i det fältet, så skickar jag ett mail till dig med kontonummer så fort jag kan! Då sätter du in pengarna på mitt konto och sedan skickar jag det du budat hem till dig! Du betalar även frakten. Auktionen avslutas på fredag den 18!

Jag låter budgivningen om jumpsiuten som är i full gång fortsätta, så att rätte man får hem den.

kärlek


jag vill vara med dig föralltid.
jag är inte rädd för att säga det.
jag vill leva hela mitt liv med dig,
om du vill leva hela ditt liv med mig.

don't tear me apart



första bilden är i skolan och andra när vi var påväg till fest. åkte aldrig hem emellan så jag hade på mig samma kläder.
converse, chinos från gina tricot, t-shirt från h&m, väst från topshop, halsbandet är hemmagjort, armbanden är presenter/hemmagjorda och kavajen är second hand.

nu skulle jag egentligen varit på dansen men jag har så sabla ont i halsen. fan vad jag är trött på att aldrig vara frisk.
nu väntar tre svenskaläxor, matteläxa, två engelskaläxor, en samhällskunskapläxa, en bildläxa och en historialäxa. mums.

you


Fina lova med fina byxor


I torsdags efter skolan mötte jag upp Lova. Min huvudvärk gjorde mig alldeles seg och konstig men efter en ipren var jag back on track! Vi promenerade till Djurgården och fikade i solen. Därefter gick vi tillbaka hem till Lova och planerade inför kvällen. Ben & Jerry's och En shopaholics bekännelser blev det.
Sen sov jag där, i alldeles frasiga lakan. Nybäddat ger mig rysningar, det är så underbart. Varje gång.
Lova jag tycker så mycket om dig!

time for a cup of coffie

I elevköket hänger vi nästan varje lunchrast. Där dricks det kaffe,  där spelas det gitarr och där pratas det.
Vattnet kokas upp i en väldigt fin kanna.

För det mesta är det Matilda, Johanna, jag, Cornelia, Cornelia och Svea.

Fönsterbläcken är så breda att man inte behöver vara rädd när man sitter på dom, tre våningar upp med öppet fönster.

En skön soffa finns där inne också.

Bildare som jag är går jag alltid runt med färgfläckiga armar, naglar och händer, hur mycket jag än tvättar mig.

birthday girl


1 & 3. Tygpåse jag sydde och sedan ritade/skrev på som present.
2. Paulina fick en synt! Hon och lillbrollan Noa jammar.

Idag är det Paulinas födelsedag! Grattis älskade, älskade, älskade vän!
Hurra vad du är bra!


tamburin


Befinner mig hos Cornelia med henne, Matilda och Sebastian. Grrrrymt.

lemon curd and I


Jag börjar 13.40 idag (!), och har bara en lektion. Så jag har spenderat morgonen med att ligga och dra mig i sängen och äta en långsam sconesfrukost. Underbart.
Idag ska jag träffa Lova, och sen ska jag sova hos henne. Vilket betyder att jag inte kommer blogga förrän imorgon.
Vi hörs då! Puss

det är smällar man får ta

Det var inte bara kämpigt i skolan idag - det var väldigt mysigt också. Under lunchen kokade jag, Cornelia och Cornelia kaffe i elevköket och satte oss i de breda fönsterbläcken med solen som gassade på. Vi hade fönstret öppet och skickade runt gitarren (jag kan bara en låt med två ackord, men vad gör det!). Kunde inte ha varit en bättre rast tror jag. Måste verkligen säga det, ni som går i nian och känner er tveksamma inför gymnasievalet - välj VRG Jarlaplan! Helt underbar stämning. Åh vad jag älskar min skola.

Den 17e oktober ska jag på Blogawards och det ska bli så kul! Mina kära vänner Emmy och Kajsa (OBS! BLOGGTIPS!) från Växjö ska sova hos mig den helgen och det kan inte bli annat än helt underbart roligt. Dom ringde mig häromdagen och hela jag blev alldeles varm inombords!

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.47848/Image/kajsa(6).png

Kajsa och Emmy. Bilder från deras underbara bloggar.

090909



Hej vänner! Vad gör ni denna dag 9? Själv har jag gått i skolan med dånande huvudvärk fram till klockan fyra, för att sedan åka och vara barnvakt (fortfarande med huvudvärk) till två söta små flickor.
Men såklart blandar jag ihop min helande huskur nummer ett - varm mjölk med honung, tänder mysbelysningen, fluffar kuddarna och bara njuter.

Dream on dream on dream on

Idag hade jag på mig keps från Hattbaren och en finstickad shine throughtröja från Zara. Plus håliga jeans och converse. Yes.

Nej jag vet att jag inte är någon höjdare på att svara på kommetarer. Ställer någon av er en fråga, ja då är det klart att jag försöker svara på den men annars så hinner jag inte riktigt skriva tillbaka något till alla er som bara säger hej och skriver något fint. Även fast jag verkligen skulle vilja.
Ni är bäst. Vill verkligen att ni ska veta det.

rubber & soul


1. Cornelia, Matilda och jag på Fiskebodatoaletten.
2. Varm mjölk med honung är det bästa som finns en mörk kväll som denna.

Jag var ju på blogg.se's startsida igår, därav det stigande läsarantalet! För sjätte gången visas jag där, så himla kul. Åh jag blir så otroligt glad och smickrad!

Mer saker ni vill ha här på bloggen:
- mer kläder/outfits
- videoinlägg
- hur man gör bildspel (kan berätta nu! gickr.com!)
- mer uppdatering
- mer bilder
- mer ritat/målat/tecknat
- spotifylista
- bloggtips
- mer bilder på bara mig

Ja men det där skulle man väl kunna fixa! Videoinlägg, åh fy vad hemskt. Får väl se hur jag tolkar den utmaningen..



love in war


Ellika i plommonparadiset på vår gemensamma gård. Vi bor grannar förstår ni, och har gått i samma klass i fyra år. Hon var den första personen jag lärde känna när jag flyttade till Nacka. Och hon är inte som alla andra ska jag säga er. Hon är så där finurlig, fnissig, glad, uppskattande och alltid intresserad. Ett mänskligt lyckopiller.

Igår hade jag 2363 unika läsare, när jag annars brukar ha ca 1500. Vad beror det på? Så otroligt roligt. Ni önskade förresten mer uppdatering, och jag ska verkligen försöka! Resten av era önskningar ska nog också kunna uppfyllas.

fun fun fun



Sätt på den här låten samtidigt och njut. Tack Svea för låttipset, det känns omöjligt att vara ledsen igen efter att veta att den här låten existerar.
(Någon som vet hur man klistrar in ett youtubeklipp utan att visa hela filmen utan bara den nedre playraden?)

Mamma har ockuperat datorn hela dagen, därav noll bloggning.
Och just det, när jag ändå håller på - vad vill ni ha mer/mindre av här på bloggen?

with the sun shining down on me and you


Jag, Sebbe och Cornelia var på Acneutförsäljningen. Den enda som kom hem med något var Sebbe, ett par gröna jeans för tusen kronor billigare än innan!

Vi åt kycklingkebab i Forum, tittade på kläder och träffade Fredrik och Tore, men sedan traskade vi hem till Cornelia för att lyssna på musik och äta middag.

Sebbe hade på sig sina sprillans nya jeans och jag min älskade nya secondhandtröja som är det glittrigaste plagget jag någonsin ägt!

Hammarby Sjöstad at night.

Vi gick till Vitabergsparken och satt där och pratade ett tag, sedan mötte vi upp lite folk vid medis.

Nu är jag så trött så att jag inte vet vad. Jag var aldrig på Håkan Hellström igår, så jävla tråkigt. Hade både sett fram emot att se honom och att träffa min fina Esmeralda och de andra tjejerna. Men nej, febern sade emot.
Idag mår jag däremot bättre, förutom halsontet som smyger sig på..
Godnatt!

take this broken wings and learn to fly




Jag var påväg till bussen när jag får ett sms av Svea där det står "vi väntar här uppe". "Jaha" tänker jag "är dom redan där, en timme tidigare?". Men så tittar jag på klockan - den är 07:48! Jag börjar ju om tjugo minuter! Och det tar en timme för mig att komma till skolan! Jag hade helt tagit fel på tiderna. Så otroligt typiskt mig.
Men så känner mamma på min panna och säger "Flora, du har ju feber." Så hon sjukanmäler mig från idrotten, och så hamnar jag här istället.

Snart ska jag dock springa till bussen för att hinna till nästa lektion. Bild!



Fall into those small pieces


Mina Dr Martens avtecknade i tusch en eftermiddag i väntan på bussen.

Idag vankas ett helvetes idrottspass (jag är inte en idrottstjej kan jag be om att få tala om), varpå vi har skolfoto (kan inte bli mer än misslyckat) och sedan Håkan på gröna lund med fina människor (Tagggggg!). Kameran får stanna hemma - jag orkar inte hoppa runt och oroa mig för att den ska bli stulen hela kvällen.
Ciao!

Fiskeboda



William och Erik på bussen påväg till Fiskeboda..

Jag och Matilda!

Klass 12B! Här har ni oss! En härlig skara människor av alla dess slag. Vi bildare, musikarna och sammarna.

Mjau!

Matilda och Cornelia blev osams..

"Åh vi åker störtlopp från en fjällstopp, åh vi åker störtlopp ända ner, åh vi åker störtlopp med en snygg kropp, åh vi åker störtlopp med VRG!"

Snygg tjej!

Vissa av oss var bara liiite coolare än andra..

Helt sjukt många team buildinglekar, speed dating, matlagning, pratpratprat, uppträdanden, får, spindlar i sovrummen och fläckiga täcken/kuddar/madrasser och en jäkla massa härliga människor (Andréa!). Hela 1an från VRG Jarlaplan på läger!

chalalalaaa

Ny skjorta köpt 2hand!

Ojojoj nu måste jag springa till bussen! Vi hörs i morgon!

när vi andas


Korset köpte jag igår på Panduro, Levi'sshorts, Converse, farmors kofta, magtröja från Weekday och gammalt halsband.
Bilden tog nog Cornelia på mig idag. Yes.
I morgon bär det av till Fiskeboda på läger över en natt med alla ettor på VRG Jarlaplan. Det bli nog roligt, förhoppningsvis. Så vi hörs inte förrän i övermorgon!
Ta hand om er!

den som dör får se


Cornelia och Svea!

William och John.

Snygga Cornelia!

Johnnyboy

Lollo!

Idag spenderade vi tiden under håltimmen i parken och på stan. Det var sommarväder och jag svettades som bara den i min ulltröja! Nu ska jag faktiskt bege mig till den lilla läxhögen som väntar i skolväskan. Matte, Engelska och Samhällskunskap. Mums..

RSS 2.0