let's fall


sebbe och jag visar våra vackraste sidor.

svider och skaver inuti.
klöser och river inifrån.
nej, jag vill inte vara borta ifrån dig så länge.
vill inte.


do it



t-shirt från h&m och brors hatt.

It's just that every time you mess it up like that I see myself in you. I've been there too.



1. Mathilda och Hanna + världens mest svalkande drycker. 2. Jag igår!

Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Men så blir det när man har mycket för sig om dagarna.
Igår var jag på Nacka musikklassers konsert där bl.a. Paulina, My, Tore och Sebbe sjöng. Hur duktiga som helst är dem! Sedan åkte vi vidare till långsjön där det var eld och sånt.
Imorse vaknade jag upp bredvid Sebbe, med en massa ont i halsen. Fast sånt ignorerar vi, nu när det är sommar och allt! Så jag åkte in till stan och träffade Hanna och Mathilda. Så himla fina tjejer! Vi gick runt i sommarhettan och tittade lite på kläder, åt gott och sånt.
Nu ska jag strax iväg på grillfest. Taggad!

fighting with my weak hand



Idag fyller min älskade farmor 85 år. Vi firade henne genom att åka till hennes lägenhet imorse med ljuvligt doftande syrener, bakelser, födelsedagssång och kramar.
Min tjusiga låtsasbror Oscar tog även studenten idag! Oj vad jag ogillar ordet låtsasbror. Men å andra sidan, plastbror är ju ännu värre så vad ska man då kalla det? Halvbror är han ju inte så.. extrabror? Bonusbror såklart!
Grattis grattis till er! (och till mig eftersom jag har namnsdag idag. Ingeborg som jag heter i mellannamn)
Nåja, jag var iallafall på hans studentmottagning och nu längtar jag mest bara till helgen.
puss

until you face the ground






Bilderna togs för nästan exakt ett år sedan på Ormingekarnivalen, närmare bestämt den här helgen som kommer fast förra året. Det borde ju faktiskt vara tvång på att jag ska bada i helgen. Faktiskt.


part of the plan


under studsmattan..

Varken min eller pappas mobil, bredbandet eller hemtelefonen fungerar (får sitta här med ett segt mobilt bredband nu). Så går det när man inte har betalat räkningarna, PAPPA. Anar ni hur instängd jag känner mig? Det var hela 17 timmar sedan jag sist pratade med Sebastian. Blä.
Efter skolan har jag varit barnvakt åt mina gullekusiner, och nu MÅSTE jag skriva klart min uppsats.. Kan inte dra ut på det här längre. Fast, jag kanske ska ta och svara på lite fler frågor jag har fått istället..

skulle du inte kunna göra ett inlägg där du visar hur du redigerar dina bilder? kanske det.. men hur kul är det om allas bilder ser likadana ut? det är bättre om man testar runt själv, googlar på nätet efter tips och så, så att man kan få sin personliga stil på fotona! när du lägger upp flera bilder på rad och ska göra mellanrum, klickar du enter bara då? det blir mellanrum mellan bilderna av sig självt.. dom hoppar liksom isär när jag tryckt på publicera. Do you have a Flickr or an other website?No, not Flickr. But I have a lookbook account. Flora W. Not very updated though! Har du någon möjlighet att lägga upp någon låt med Sebbes band eller så? Sebbe har i och för sig sagt att han inte vill att jag länkar till bandet förän deras låt är färdigmixad.. Men vafan! Här är länken till deras myspace, fast låten är inte mixad än. Jag var tvungen att radera länken, Sebbe ville inte visa låten förrän det riktiga versionen kommer ut! Hur kommer det sig att du heter Flora (ganska ovanligt namn ju)? Men fint var det, min moster heter också så.. Haha där ser man! Jag vet inte riktigt, mamma tyckte att det var fint.. Vi har alla ganska flummiga (men fina!) namn i kusinskaran. Några av de är: Veste, Silja, Saxe, Vilda, Truls, Froste, Viggo och Dixi. vad har du för dator? En dell-laptop här hos pappa och hos mamma använder jag en mac. hur gammal är din pojkvän? 16. Född 93. Varför började du att blogga? Tyckte att det verkade kul. Behövde skriva av mig någonstans. Oj, det var så länge sedan. Läser dina föräldrar din blogg? Ja, då och då. Den lyckas alltid komma på tal när vi har gäster.. vad andvänder du för smink? mascara, eyeliner, rouge, lite solpuder och concealer. Hur ser din morgon ut? Vaknar 06.20. Kliver upp direkt och springer in i duschen! Ingen snoozare här inte! Klär på mig, äter frukost och går sedan ut med hunden. Kommer hem från promenaden och sminkar mig, packar väskan och småspringer sedan till bussen. var någon stans hittar du dina fina ramar som du har på dina bilder? Vilka ramar? Vingetteringen jag gör i kanterna på vissa foton gör jag i photoshop. Vart dansar du? Värmdö Scenskola. vart köpte du din kamera? Någonstans på nätet. Sökte på Nikon d40x på pricerunner.se och valde den billigaste nätshoppen. Röker du? nepp. Hur många poäng lär du ha när du går ut nian? 310 tror jag det blir. How old is Sebastian? 16. What are your favorite shops? H&M, Weekday, American Apparel. Maybe. And where are most of your clothes from..or where do you mainly shop? Mostly from H&M I think! du är 94:a men går i 9an? Jag hade väldigt lätt för att läsa och skriva när jag gick på dagis, och när mina kompisar som var ett år äldre skulle börja ettan tyckte lärarna och mina föräldrar att jag lika gärna kunde börja samtidigt som dom. Vad för klänning ska du ha på balen? Jag håller på att sy den på slöjden. Den är silvergrå och blir kort och vippig med puffärm.

save it for a rainy day


1. Ellika är lika fin som alltid. 2. Jag hade på mig samma sak som i förrgår. Satinjacka från American apparel, Coldplay t-shirt som jag köpte på konserten, tights från H&M, keds och hårband från Monki. 3. Något fint.
Okej ganska osammanhängande foton med ganska dålig redigering men jag är så trötttttttt...

Ellika och jag har äntligen gjort klart våran engelskafilm. Känns sjukt skönt. Efter skolan träffade jag Sebastian som följde med mig hem. Han är läskigt bra.

du säger att jag har en liten värld men den är större än begärd


Kolla vad fint Eira har ritat av Sebastian och mig! Åh blir så himla glad av sånt här! Sebbe sitter här bredvid och är "skarpt imponerad". Tack!

we are not alone




bilder från igår.

imorse hade jag skolföreställning med dansen. kan vara den sista föreställningen  på gamla goda värmdö scenskola någonsin. känns lite sorgligt men nu är ju vi faktiskt äldst av alla dansgrupper och då blir det inte riktigt samma grej! lär fortsätta dansa i höst, men någonstans i stan där jag kan utvecklas lite mer.
igår såg jag på my som spelade teater i samma föreställning fast med andra dansare/skådespelare. hon var hur duktig som helst! jag känner mig åter igen som en stolt mamma. jag och ellika var duktiga idag och stannade kvar i skolan enda fram till halv sex. vi redigerade en film som vi har gjort på engelskan. ni kanske kan få se den någon gång! kanske.
puss

longing for sunday


lyssnade på sebbes och tores (och davids och lövets) bandrep idag! dom är grrrrrrrrrrymma.

lite svar


Vad dansar du för något?
jazz & showdans Hur mycket pengar får du i månaden och hur spenderar du dom? 1050 kr från barnbidraget. jag betalar allt utom busskort, dans och mobilpengar. dvs. kläder, fika osv. sedan jobbar jag ju som barnvakt då och då, och på en frukostrestaurang. ibland köper jag upp alla pengar jag har och ibland sparar jag, olika! hur träffade du Sebastian? paulinas (min kusin/bästa vän) pojkvän tore var kompis med sebastian så på så sätt lärde vi känna varandra! vad tycker du om min blogg? gullig! när kysstes du och sebastian för första gången? hur var det? jag, sebastian, tore och paulina satt i tores soffa och vips när paulina satt och berättade bellmanhistorier så kysstes vi! oj, det var allt vad en kyss ska innehålla. ett himla massa pirr i magen! hur länge har du dansat? nio år. vad är du minst/mest nöjd med på din kropp? minst nöjd är jag väl med min dåliga hy, mest nöjd med benen kanske! fast bara på sommarn när dom är bruna då. har du någon dold "talang"? jag kan forma en blomma med tungan! har du något speciellt motto i livet? gräset är alltid grönare på andra sidan. Vilken artist, band eller låt har berört dig mest? stjärnfallet med markus krunegård. ger mig rysningar. What is you top 5 favorite playlist-names for iTunes playlists? tricky question! maybe stjärnfallet by markus krunegård, I sing I swim by seabear, X&Y by coldplay, dry your eyes mate by the streets, pink bullets by the shins. är du oskuld? nej.vad ska du läsa i gymnasiet, vilken skola och varför? bild och form på viktor rydberg jarlaplan eller på södra latin förhoppningsvis. för att jag inte vet vad jag vill jobba med när jag blir stor och vill göra något kul samtidigt som jag får en bra utbildning. det är bra skolor samt att jag tycker det är så kul att rita! vad har du för kamera? nikon d40x. hur gammal e du? 14. född 20 september 1994! vilka bloggar läser du? jättemånga! oj jag orkar inte ens skriva alla. vart bor du? nacka utanför stockholm. är du duktig i skolan? jovars. har du konfimerat dig? nepp. e du aldrig ute o dricker o sånt? har väl hänt.
skriver du dagbok (för hand)? det går i vågor. började för ett tag sen och skrev varje kväll men nu har jag inte gjort det på ett tag. men visst gör jag det! har gjort det i vågor sedan jag var liten. tar du hand om ditt barnbidrag själv? ja. har du eget bankkort? jupp. jag har alltid undrat om du sebastian, paulina & tore går i samma klass? nepp! alla tre går i en annan skola. tore och sebbe går i paralellklass och paulina i en klass under. dina favorit låtar för tillfället? hmm.. sebbe har fått mig att gilla lars winnerbäck en hel del. har knappt lärt mig några texter än men åh vad dom är fina! din favorit coldplay låt? (vet att du gillar dom ) X&Y ska du fortsätta med triss i bra bloggar? har inte tänkt över det. vi får se! vem av dina föräldrar är den mest estetsika? ngnstans måste ju talangerna kommit från! haha gulle! mamsen i så fall. hon har varit illustratör. varför är du så fin? men åh, du kan va fin! Hur blir man vän med dig? säger hej och är trevlig, social och öppen! favoritblogg? vad gör just den till det? hannas. hon är så duktig på allt som har med foto och text att göra, plus att hon är en så himla fin vän! och åh, ellen! så ung men så himlahimla fin tjej! fotona, kläderna, utstrålningen! Vilken film ligger högst upp på din lista? amelie från montmartre, en riddares historia och the holiday. vilka/vilket objektiv använder du dig av? standardobjektivet till min nikon d40x. Haft en bra dag? mest myst runt med sebbe och det kan ju inte vara fel! dagen avslutades med sjukt god middag och sedan monopol och vattenpipa med låtsasbror och hans flickvän. Vilken är din favoritlåt med kent? socker. tråkigt nog. Vad är din favoritkänsla? kärleksrus! när är du som lyckligast? när jag är med mina fina vänner (sebastian inräknad). när visste du att du var kär i sebastian? det tog ett tag. när han sa att han var det i mig visste jag inte alls hur jag kände. men jag lärde känna honom bättre och vips så var jag där, så full av kärlek att jag inte kunde tänka klart!

skulle aldrig säga nej


jag, esmeralda och jaana för någon månader sedan. miss you, want to kiss you!

dansuppvisningen igår gick nog bra! nervöst. pirrigt. förväntansfullt.
ny header har jag också.. tryck på f5 om ni inte ser den. yeah.
men hurrni, vill ni ställa några frågor till mig nu? känns som att det är på tiden med en liten frågelåda.
tänk bara på att många svar finns i kategorin "fråga mig".

crash and burn girl



1. paulina, flora, tore, sebastian.
2. köpte skor till balen! 600 kr från dna.

yeah



Dansuppvisning idag!

hey guys






efter middagen ringde holmis mig och frågade om jag ville komma till trollsjön med honom och dennis. och eftersom det var så soligt nu ikväll så tackade jag inte nej! efter en stund kom även joel och gjorde oss sällskap på klipporna.

you arrived in my arms


1. söder. 2. sebastian och jag.

era ord i inlägget här under. wow. jag vet inte vad jag ska säga.
ni är så himla fina, allihopa. jag önskar att jag kunde ge er allihopa varsin kram. för många av er verkar behöva det.

to my foreign readers, I have a google-translator now! just choose your language to the left. the sentences may be quite weird but that's okej, isn't it?

allt kändes svart

ikväll har jag suttit och läst igenom saker jag skrev i min dagbok för ett år sedan.
mest lät det såhär:

"men det gör så ont,
att veta att det är såhär det kommer att bli,
att det är såhär det
alltid har varit.
att jag måste få mig själv att inse, att jag är en förlorare, en tönt,
en människa ingen kille vill ha."

och jag skräms av mig själv. skräms av hur mycket jag krossade mig själv förra året.
hur mycket jag sänkte mitt eget självförtroende.
hur ful, äcklig, dålig, töntig jag gjorde mig själv till.
hur mycket jag trampade på min egen kropp, hur mycket jag spottade på min egen personlighet.

jag trodde aldrig, aldrig att kärleken skulle komma till mig då. jag trodde att jag var totalt utesluten och utelämnad från den.
jag trodde att jag inte var värd den.

men sen en dag stod han där.
och jag förstod, att kanske, kanske är jag värd den här underbara känslan ändå.
kanske kan jag acceptera mig själv.
och han såg mig för den jag var, för den jag är.  
och vet ni?
allt det där svarta runtomkring mig liksom löstes upp.

så ni tjejer där ute som inte tror att ni någonsin kommer bli kära,
ni som tror att ni aldrig kommer få någon att dela era finaste stunder med,
sluta inte hoppas.
för plötsligt pang bom krasch så är han där. tro mig.

och försök att inte krossa er själva. för jag vet hur ont det gör.


never ever ment to make you cry


varför gav jag upp att lära mig spela munspel?
ikväll har jag varit hos sebastian. han är faktiskt världens bästa människa. på riktigt.

translation:  why did I stop learning how to play harmonica?
iv'e been at sebastian's tonight. he is the best human in the world. for real.
sorry for my translation-gap. I will be better!

och såklart drömde jag om dig



Planen var att jag skulle ta med mig biologiböckerna ut och sitta i solen och läsa. Men såklart tänker jag "åh, nu ska jag passa på att sola" så jag byter om till bikini, lägger mig på en filt, läser första sidan i boken och - somnar. Kul.
Så nu sitter här en tös med solbränd näsa och noll ny kunskap om biologi.

save me



Okej, jag vet att jag har varit hemskt dålig på att uppdatera men nu ska jag snabbt tala om vad som har hänt de senaste dagarna.
I fredags picknickade jag med Lova, Mimmi, Agnes och Sebbe på Djurgården. (bilderna ovan) Massa god mat! Sedan for jag och Sebbe vidare till Emmis födelsedagskalas som även den var på en äng.
Igår var jag på dop. Det var min fina kusin Saxe som döptes. På kvällen var jag med Paulina, Tore, Sebbe och Richard hemma hos Paulina. Mys! Idag ska jag pluggapluggapluggaplugga. Heja Flora!
Blä. Sen har jag 168 olästa inlägg på Bloglovin och helst vill jag bara ligga ute i solen. Min arm är så mycket bättre idag, hoppashoppas att den blir bra tills fredag då jag har de första föreställningarna med dansen!
Oj nu ordbajsar jag bara känns det som. Tjingeling!

a brand new day



Oredigerade bilder som togs i Sebastians badrum där fönstret gör fina mönster på väggarna.


Åh ni är så fina som håller koll på min och Sebbes dag! Yes, igår har vi varit tillsammans i tre underbara månader. En fjärdedel av ett år alltså! Gårdagen bjöd först på dansrepetition. Men under en av danserna lyckades jag ramla över en bänk som jag inte visste att den fanns där (lär vara den fulaste vurpan genom tiderna). Jag reste mig upp och kände att det hade gått bra, att jag var oskadd. Men icke sa nicke, min arm var helt vriden! Så det blev till att åka till akuten där det visade sig att några leder i min armbåge hade vridits. Och jag säger bara en sak - det gör extremt ont. Så nu sitter jag här och knappar på tangenterna med min friska hand och håller tummarna att armen ska bli bra tills dansföreställningen (vilket antagligen inte kommer hända).

Efter trippen till sjukhuset igår så åkte jag hem till Sebastian. Han hade köpt tio röda rosor till mig! Så otroligt fint. Vi lagade middag i flera timmar, men sen visade det sig att köttet var ruttet så vi fick slänga det. Våran vanliga tur alltså!
Imorse vaknade jag upp bredvid min fina, nyvakna och rufsiga pojkvän.

knas


såhär såg jag ut igår. eller ja, ärligt talat tror jag inte att jag gick runt med det där ansiktsuttrycket..

Det skulle va lätt för mig att säga att jag inte hittar hem



idag när vi gick på promenad på idrotten stötte vi på tre elefanter i skogen. cirkusdags!

efter skolan träffade jag bästa esmi. vi satt och åt lite i en park, pratade, skrattade och sånt.

jag hade på mig mina sandaler för första gången i år! (förra årets, från vila)

nu väntar jag på papi som ska komma hem med mat och så länge måste jag hitta kläder till dansen imorgon. genrep, wihaaa!
imorgon är det förresten en ganska så speciell dag..

singing la la la la



Sebastian, trots att du brottar ned mig och kittlar mig tills jag nästan börjar gråta, så är jag extremt kär i dig ändå.
Ja, herregud vad jag är kär.

tänk att någon så långt borta kan kännas så nära.


tack gud för skype!
translation: thank god for skype!

och jag tänker att du och jag är vi




nä nu ska jag plugga!
translation: studying time!

and i think to myself, what a wonderful world.


idag efter min dansrepetition träffade jag hanna. det var SÅ efterlängtat! sist jag och hanna träffades hade jag och sebbe bara kyssts en gång = tre månader sen! alldeles för länge sedan med andra ord.
vi gick runt lite på söder, åt middag och satt på nytorget och lekte. åh, så himla himla fin tjej!

när jag gick hem från bussen var det solnedgång bakom träden.

translation: met my wonderful friend hanna today. like her a lot.

och jag kallar dom lycka



paulina varför i hela fridens namn tog du bort den där snyggsnygga bilden på dig? frustration!

let it out

just nu sitter jag ihopkrupen i tores soffa och lyssnar på honom och sebbe som plinkar på varsin gitarr.
annars har dagen bjudit på matsalstjänst i skolan, efter det traskade runt i stan en stund med david och josefin och sedan träffade jag sebastian, paulina och tore. vi myste lite här hemma hos tore, och sedan var paulina tvungen att åka hem och plugga tråkigt nog så vi tre resterande gick och lyssnade på sebbes och tores bands trummis som hade spelning med sitt andra band! yeah.
ja, sen satt vi ute på tores balkong och rökte vattenpipa och pratade om väsentligheter och oväsentligheter.
mmmmm.. mina vänner är bra.


min pojkvän lär vara världens finaste. bilden är lillys.


Let me rest in the silence of your embrace


ikväll var det en såkallad kulturkväll i min skola. det innebar uppträdanden, lite film och lite musik hela kvällen. såhär såg ellika ut när vi väntade på bussen. fin tjej!
dennis och viktor var konfrencierer. även dom är fina!

alex, ellika, josefin och matilda

de i förgående bild plus simon och wilma

att springa runt i skolkorridorerna på kvällen kändes förvånandsvärt normalt. det brukar ju kännas så ensligt annars!

vi tittade på en snutt av en gammal skräckfilm

matilda, jag och moa!

translation: my school had a culture evening this evening with activities like appearances, movies and music. actually, it didn't feel so weird being in school this late! felt almost like usual.

peaches and cream



efter skolan for jag hem till sebbe. jag hade köpt med mig lite inlagd frukt och munkar som tröst, som vi mumsade på. tillsammans med en massa annat gott han hade hemma. bullkalas med andra ord! för dom som har missat det har han opererat ögat igår, men det är på bättringsvägen hoppas jag!

jonas hassen khemiri var förresten grym. helt fantastisk. och otrolig. trots att jag knappt läst något av honom blev jag så otroligt inspirerad och förbluffad över allt klyftigt han sa.

nu: sängen!

today

jag fick visst lite tid över på morgonen så då hamnade jag här.

idag kommer jonas hassen khemiri till vår skola och jag som inte ens har läst något av honom. panik.
varför läste jag aldrig klart ett öga rött? hmpf.
efter skolan ska jag iallafall hem till sebastian för att se hur han mår. han har nyopererat öga och har jätteont. stackarn. har bara suttit och oroat mig över honom det senaste dygnet. jag gillar inte när folk mår dåligt eller har ont! men å andra sidan, vem gör det?

ps. wihoo ni gjorde så jag vann tävlingen! tack för alla röster, ni anar inte hur det värmer i min lilla tonårsmage!

translation: a swedish writer is coming to our school today, but I havn't read anything by him. congratulations flora.
after school, I'm going home to sebastian. he operated his eye yesterday so I'll se how he's doing. poor thing.

froste


när jag som bäst sitter och skaver bort nagellacket från naglarna
så får jag ett meddelande av dig där du säger att du vill skypa.
och så gör vi det. 
min stora stora storebror.
din varma, vänliga röst och ditt stora vackra leende fyller hela min kropp med varmt rus.
du vid en dator på ena sidan av jordklotet och jag vid en dator på andra. 
du med brunbränt ansikte och solblekt hår, efter fyra månader där borta, 
jag med ett slitet ansikte efter en hel eftermiddag med regelbundet pluggande. 
klockan är halv tolv, där hos dig i centralamerika. här är det kväll.
och som jag saknar dig.
som vi saknar varandra.
du säger att du funnit kärleken. och det gör mig så glad, för jag vet ju hur det känns.
men så säger du att du inte vet hur länge du stannar.
något skriker inombords. nej tänker jag. 
nej nej nej.
fast du lovar mig att
du inte ska stanna för alltid.  

why are we so scared of getting lonely?


Speglingar.

Hej på er.
Gårdagen var grym. Först dansade jag, sedan for jag hem till My. Vi åt middag i hennes trädgård med tända lyktor i kvällsmörkret. Sedan sov jag över där! Imorse gick vi upp extra tidigt för att baka scones och göra smoothie till frukost. Hur gott som helst. My är allt bra hon.
Idag står detta på schemat: skola, dans, middag hos farmor, vara barnvakt, plugga matte.
Åh. Hur ska jag hinna? Vi får höras imorgon, lär inte hinna skriva ikväll.
ps. jag gick vidare i tävlingen tack vare er! nu kan ni fortsätta rösta på mig i finalen här. om ni vill alltså (snällasnälla).

translation: Yesterday was amazing. After my dance rehearsal, I went to My's. We ate dinner in her garden with candles in the gloaming. I slept over, and then this morning, we baked scones and made smoothies for breakfast. My is fantastic.
Oh I have so much to do today, talk to you more tomorrow!
 

och du ser mig som ingen annan förut gjort


Nu ska jag snart iväg och repetera inför dansföreställningen. Underbart.

Translation: Off to my dance rehearsal! Wonderful.

du


din närhet är helande för själen.
alla pusselbitar som någon gång dragits bort, kastats iväg, stampats på,
samlar du ihop och sätter tillbaka. bit för bit.

last night I had the strangest dream





I förrgår var jag med härliga människor! Sebastian, Elias och Jonatan. Vi hade det himla mysigt.
Idag åkte jag in till stan för att träffa Esmeralda, och gud vad jag tycker om henne! Vi låg i diverse parker på söder och lapade sol, pratade om ditt och datt och badade våra fötter i en fontän.

translation: I was spending my day with this people yesterday. Cosy. Today, me and Esmeralda went to some parks in the city. It was so sunny and lovely!

lost cause

hurrni, rösta på mig här om ni har lust!

valborg



grillade igår med fina människor.
1 maj idag!

bbq with my wonderful friends yesterday, walpurgis night. first may today!

RSS 2.0