dreaming


Äh ni får se den här bilden igen.


Nu sitter jag på biblioteket för att slippa stå i kylan och vänta på bussen som ska ta mig till S. Jag har precis varit duktig och postat ett paket. Det kurrar i min mage men jag har köpt en massa bullar vi kan festa på. Gårkvällen spenderades tillsammans med  en nyligen hemkommen Josefin. Vi bakade kladdkaka, pratade och tittade på film. Saknad tjej.
Nu måste jag springa ner till bussen, tjingeling!

eclipse


Imorgon är jag i dina armar igen.

and so are you


yesterday


Hey Jude, don't make it bad

Tre kannor te, en snötäckt vik med ett väldigt passande hopptorn att sitta på, tända ljus och en brasa, en himla massa snack och kvällspromenad med fina Tess, Rasmus och Dennis igårkväll. Somnade klockan 06 på morgonen och nu är jag trrrrrööttt. Men jag kan inte sova, nej, jag måste fortsätta måla till tonerna av Beatles (de är mitt nya knark)!

tess & flora



jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Det här var en underbar vårdag i Aprill förra året och då hade jag bara haft min kamera i två dagar.

Paulina och Tore är hur bra som helst. Vi satt vid havet på den snötäckta bryggan och pratade med en himmel som var otroligt stjärnklar över oss.  En vinternatt har aldrig förut varit så vacker.

Det är dags för dig att komma hem nu

Paulina och Tore pussas i soffan medan jag sitter och sniffar på Sebastians tröja som luktar så mycket honom.
(det är den han sprayar sin parfym på, på bilden)

Nej nu måste jag rycka upp mig! Nu blir det pulkaåkning i mörkret!

vinter



Jag och Boris (min vovve) var nyss ute på promenad ner till udden. Där stod jag och vinkade över till dig Hanna, eftersom Lidingö är på andra sidan. Sen kom jag ju på att du är på Gotland och då slutade jag vinka.
Idag har jag annars suttit och ritat till bildproverna, djur i främmande miljö var det ja. Det går ganska bra, men jag tittade mest på Gossip girl istället.
Nu sitter jag och glufsar i mig uppvärmd äppelpaj och väntar på att Paulina och Tore ska komma hit så att vi kan åka lite pulka.

ps. om ni vill kan nu ju rösta på mig här.

pause


(sån här fin utsikt har jag inte, tacka photoshop vettja)

Varför reser alla utomlands utom jag som måste sitta hemma och rita på mina dumma bildprover hela lovet? (som jag förövrigt aldrig kommer till skott med). Jag vill också bort ett tag!

Fortsätt buda på jackorna i några inlägg ned! Skinnjackan ligger fortfarande på 350 kr (helt stört billigt för en sån fin kvalitétsjacka) och jeansjackan ligger på 375 kr.

i en stad där minnen trängs


När jag kom hem till mamma låg det ett paket på min säng. Inuti fanns världens finaste tekopp med rosor på. Gammalt möter nytt, och oj vilket lyckat resultat. Tack mami.

Idag har jag jobbat, sovit och packat för att åka hem till mamma. Jag önskar att jag kunde säga att jag har packat ned mina finaste väl utvalda kläder i min prickiga koffert, men istället måste jag tala om att jag i stort sett tar med mig hela min garderob när jag ska flytta i två veckor. Två sånadär blå, stora IKEApåsar fyllda med kläder och jackor, en väska med skor och en väska med allt annat man måste ha med sig. Tungt! Men när mamma och pappa klagar säger jag bara att dom får ta konsekvenserna med att skilja sig!

laughter


I'm all gone



När jag läser era fina kommentarer känner jag bara för att sväva. Jag är verkligen bortskämd när det gäller komplimanger, ja, ni skämmer bort mig!
Men ibland får jag kommentarer som kan låta ungefär såhär "har följt din blogg ett bra tag nu, älskar den samtidigt som jag hatar den om jag ska vara ärlig. för du är så sjukt fin att jag har lust att riva ner alla speglar här hemma när jag ser bilder på dig." Och då tänker jag: NEJ!

Jag vill inte ge folk dåligt självförtroende, jag vägrar vara den som får folk att må dåligt! Jag blir helt snurrig, för jag förstår ju faktiskt vad dem menar. Jag brukar känna exakt likadant, det gör ont i hela mig när man går in på vissa bloggar.
Men jag måste ändå säga att ni som känner så, gör inte det!
För jag är inte "världens sötaste människa" som vissa av er säger, jag menar - jag väljer ju faktiskt alltid ut de bilder som blir bäst, och redigerar dem, så det är verkligen inte så att jag blir bra på alla bilder. Jag är långt ifrån perfekt! Jag har ofta dåligt självförtroende och som många andra människor komplex.

Och ännu värre är det nästan med kommentarer som "jag vill vara du" eller "du verkar ha det perfekta livet". Självklart blir jag glad, men mest vill jag bara lägga mig platt på marken och skrika ut min ångest.
Visst, jag är lycklig. Och visst, jag är ofta omringad av människor jag älskar och som tycker om mig, men inte i så stor mån att jag skulle säga att jag har det perfekta livet! Det finns säkert många som inte alls tycker om mig.
Jag visar ju bara inte de dåliga stunderna här på bloggen, för hur kul är det att läsa sånt? Jag är ledsen lika ofta som ni andra, jag är inte alltid glad och jag ler inte jämt. Jag är precis som vilken tonårsflicka som helst. Det skrämmer mig att jag kanske ger vibbar som "jag är världens lyckligaste människa". För det är inte vad jag vill med min blogg. Det vill jag inte att ni läsare ska tro om mig.
Jag är inte mammas duktiga flicka som aldrig säger några svordomar, aldrig skriker och gråter och aldrig är vulgär. Det är bara något som jag inte tycker att ni ska behöva läsa om.

Så om det är någon eller några av er läsare som mår dåligt av att läsa min blogg. Skrik då!
För jag vill verkligen inte att det ska vara så.
Tack för er som orkade läsa enda hit, jag tycker om er allihopa.

what are we supposed to do


Sol, snö, sol, snö, sol, snö. Vädergudarna verkar ha beslutsångest.

Igår såg jag ut såhär en stund (och idag för den delen) när jag och Josie klättrade upp på räcket på en bro. Med min höjdskräck och alla bilar som susade nedanför är det ett under att jag kunde se så glad ut. Min kjol sydde jag på slöjden igår och jackan är från H&M.

I förrgår var jag med min fina pojkvän. Just nu befinner han sig i Italiens kyligare breddgrader och åker skidor. Jag saknar honom så att det gör ont.

Idag vaknade jag upp med Tess vid min sida och sedan åkte jag in till stan med Anna, Ebba, Paulina och Josie. Vi åt en ljuvlig asiatisk buffé men ikväll blir det tidig sänggång, ska vara på jobbet klockan åtta imorgon bitti.
puss!

ps. jeansjackan i två inlägg ned ligger nu på 375 kr och skinnjackan på 350(!) skynda fynda!

hej korven




Jag är med världens finaste Tess.
Första bilden är från i somras (saknar saknar saknar Gotland) den andra bilden är från i våras (jag hade brunt, kort hår!).

till salu

Nu säljer jag två av mina finaste jackor. Jag har helt enkelt för många.


Eftertraktad skinnjacka (äkta skinn) i MCmodell från Ellos.se, köpt i höstas.
Använd ett tiotal gånger, t.ex här, här och här, men är i mycket fint skick.
Stl 36
Nypris 999kr (jag hade rabattkod så den gick på 500 kr för mig). Startbudet är 350 kr (+ frakt 50 kr).



Jättefin ljus jeansjacka köpt i spanien på Zaras barnavdelning i somras.
Även denna är använd ett tiotal gånger, t.ex här, men den ser så gott som ny ut.
Stl 164 (13-14 år) men är i stretchmaterial så den känns inte trång.
Nypris ca 320. Startbudet är 170 kr (+ frakt 35 kr).


Är ni sugna på någon av jackorna?
Buda via min mail: [email protected]
Högst bud innan söndag vinner! Jag meddelar om någon budat högre.

SÅLDA

I miss you even when you're around


gamla foton

Idag har jag varit med världens finaste Paulina.
Åh tack Javaneh!

those shining stars



när man har haft bollar på huvudet och släpper ut dem, har man plötsligt mittbena och lockigt hår.
och det saknas nagellack på mitt pekfinger, jag har en tendens till att pilla bort det..

be kind



Idag var det "vara snäll-dagen" på min skola. Varje år runt alla hjärtans dag anordnar min skola en sån dag, då man myser med klassen och gör något extra kul. Idag var vi på Cosmonova. Wilma, Matilda, Ellika och Josie på bild.

Jag har världens sötaste vänner. Matilda och Wilma.

En fin stolpe täckt av klistermärken och Wilma.

Såhär såg jag ut idag. Skinnjacka från Ellos, jeanstights från Gina Tricot, farmors kofta, randig tröja från Weekday, väska från New Yorker och mammas sjal.

hey mister


Alltså jag måste verkligen be om ursäkt för den här bilden. Jag vet inte vad som flög i mig när jag gjorde den men jag orkade bara inte plocka fram kameran och fota mig. Så såhär ser jag ut idag. Melerad t-shirt från Weekday (uppförstorat mönster dock), mockaväst från Bikbok, jeansshorts, tygskor.

Tack för alla fina kommentarer i inlägget här under. Ja, jag är kär. Så himla kär.
Och förresten, kul att ni gillade headern. Hade lite småtråkigt igårkväll och behövde utlopp för mina känslor.

you



Jag kan knappt sitta still. Det känns som att jag inte har känt såhär på tusen år.

I don't see what anyone can see in anyone else


S igår.

Hey folks! Igår firade jag den bästa alla hjärtans dagen någonsin. Vissa människor blir man bara sådär löjligt lycklig av.
Hjälp, det är verkligen på tiden att jag gör mitt gymnasieval. Men jag är inte ett dugg säker på vad jag vill. Eller, jag har nog de första tre valen - men sen då? Nej nu måste jag verkligen styra upp det här med valet, jag har ingen tid att förlora!
puss!

kärlekens dag


Glad alla hjärtans dag kära vänner!

säg mig är det så




pirr i magen

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/204255/images/2009/mssa_29068366.png
1. Idag, 2. I sensomras.

in the shadows


1. Det är väl här vi sitter för det mesta nu för tiden. Ovanpå skåpen.
2. Idrottsdag, vi körde Curling. Det sög ganska hårt.

Nej nu MÅSTE jag plugga. AAAAAAAAH jag dör av stress. Hjälp!

the hardest part


Varför händer det här mig exakt varje gång jag ska plugga NO? Jag tänker "åh vad trött jag blev, jag ska bara lägga mig ned lite.." och så lägger jag mig ned ovanpå alla anteckningar och böcker och somnar. Idag blev det 45 minuter, på knä på en stol med huvudet bland papper. Det är helt sjukt vad fysik kan trötta ut en stackars flicka.

Nu osar det kycklingwok nerifrån köket och det kurrar som om jag hade en borrmaskin i magen på mig. Mums.
Ja just det, om ni undrar vad jag har på mig så är det en melerad T-shirt från Weekday, jacka från H&M (använde den som en tjocktröja, alltså hade jag inte på mig den som ytterplagg om ni undrar), hårband och nagellack i samma färg från Monki respektive depend och en väska från New Yorker (!). Mindre inspirerande kläder, men oj vad jag saknar inspiration!

and they told me I don't need to worry




Himlen var knallblå och solen sken när jag och Esmeralda for in till söder i förmiddags.  Vi åt årets första semla, lapade sol mot väggen på Nytorget och lyssnade på fågelkvitter. En studiedag som inte skulle kunnat vara bättre alltså.
Är våren här nu? Hoppashoppashoppas.

du är himlen för mig varje dag.


Och han lärde sig Stjärnfallet på gitarr för min skull.
Hur kan jag ha sån tur?


come in to my world i've got to show you


Josie och jag förfrös tårna av oss i våra tygskor. Men som man säger - vill man vara fin så får man lida pin.

Jag kom nyss hem från jobbet och är dödstrött. Ska sova ett par timmar sen ska jag fortsätta rita mitt stilleben.

while you where sleeping


Sista bilden är på Josies vackra ögon, om ni undrade.

Min storebror Viggo är hemma i Stockholm över helgen. Han bor ju annars i Lysekil och går i skola där, och det är så kul att ha honom hemma. Skönt att slippa vara ensambarn hela tiden, då min andra storebror Froste är ute och reser i Centralamerika i fyra månader.
Imorgon ska jag upp klockan sju och jobba, sedan ska jag fortsätta rita till intagningsproverna. Ingen rast ingen ro.

Tack för alla fina mail och kommentarer jag får av er, ni är verkligen bäst!

just dreaming away



Foto: Jag

Min Josie är så fin.

you make me feel


Igår spenderade jag de första timmarna efter skolan med Josefin. Därefter träffade jag Paulina, Tore och Sebastian och vi hamnade i ett enda virrvarr av kartonger och skumplast i Tores rum. Sånt uppskattas.

I'm in love with how you feel


Storebrors skjorta, jeanstights från ginatricot, AAfodral.

Åh vad jag älskar livet tack vare alla fina människor som finns runt om mig.

don't kill me I'm still young


in the bathroom



Jag har egentligen inte sådär hiskeligt mycket att säga men tänkte mest säga hej.
Hej.

somewhere half way between


Dagen började med första nationella provet i nian för mig någonsin, men det gick bra tror jag! I eftermiddag har jag varit med den här fina människan. Vi åt bland annat jordgubbar med mjölk och socker (fast jag spillde ut halva skålen i knät) och saknade sommaren. Ledsen för dålig bild.
Sen var jag på Bounces genrep, till deras nya föreställning tillsammans med mina fina kusiner plus en vän till dom som jag dansar med. Det var helt grymt! Alltså, se se se Bounces föreställning på Orionteatern!!!! Fantastiskt. Verkligen inte som vanliga dansföreställningar utan sjutton gånger häftigare.

Måste plugga måste sova. Kommer bättre bloggning när min skola lugnar ned sig!

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

Söndag. Efter att ha stått och väntat 50 minuter i Ropsten utan att få tag på Hanna (visste inte vilken buss jag skulle ta till henne) ringer hon äntligen och säger att hennes mobil är paj. Snurrig som tjejen är säger hon åt mig att ta en buss, som åker helt fel, vilket resulterar till att jag fick gå tillbaka ett par hållplatser och hon sprang och sprang och sprang för att möta mig där.
Vi köpte med oss sushi hem, men när vi tittade på klockan såg vi att bussen skulle gå till Cirkus om en kvart, så vi tog maten i en påse med oss. Fast när busschaffören åkte förbi oss (och vi skrek och stampade av ilska) skjutsade Hannas storebror oss till Cirkus. Tack! Vi slog oss ned på en parkbänk och glufsade i oss maten. Hannas yakiniku var god!

Min sushi hade ramlat isär lite på vägen dit, men vad gjorde det? Jag käkade upp den glamoröst med händerna.

Sen skulle vi gå på toaletten.

Hanna drar upp byxorna.

Sjukt taggade inför konserten.
First Aid Kit var första förbandet. Sjukt duktiga tjejer med otroliga stämmor!
Sen kom Parken som andra förbandet. Har inte lyssnat på dem förut, men jag älskade dem direkt! UNDERBARA.

Min kamera strejkade lite men det här var bland det bästa på kvällen. När Markus skakade loss med rumpan!

Fantastisk kille.

Sen plötsligt säger Markus att han har "den här mannen att tacka för, för att min skiva låter som den gör" och så kommer Mauro Scocco in och tillsammans körde dom "Sarah" Åh Sarah, kom ut ikväll...

Jag trodde att det var kört när lamporna tändes och folk hade börjat gå ut. Markus hade ju inte sjungit Stjärnfallet, min favoritlåt! Efter mycket skrik och nästan gråt, släcks lamporna igen. Markus går in på scen, den här gången utan sitt band i följe, och plockar upp gitarren från marken. Han spelade Stjärnfallet, och det var det vackraste jag någonsin hört. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

En helt fantastisk kväll, helt klart.

"Stjärnfallet det är jag & Stockholm Cirkus ni är himlen för mig varje dag"

Ikväll har jag sett min gud live.

RSS 2.0