bye

Hejdå alla underbara läsare!
Nu bär det av till våren, Frankrike står på schemat!
Vi åker om exakt elva minuter, och kommer tillbaka på måndag nästa vecka.
Tack för att ni är så otroligt söta och snälla, ha ett bra sportlov!
kram

shorty

image777      image778image779image780
mammas gamla klockhalsband och denimsak, AA fodral, vagabondskor, oranga dependnaglar.
KORT HÅR!
med lutning fram, alltså lite längre där.
Ni skulle sett hårhögen bakom min frisörstol, den var enorm! jag grät nästan en skvätt, eller mest skrek faktiskt. men jag är nöjd. Det hade kunnat vara en cm kortare överallt, men detta är fina grejer det också. Jag är nöjd.
Tack Esmeralda för trevlig helg kanske jag borde säga också! puss på dig.

by the sea

image775image776
Foto: Marcus Ohlsson

Mina naglar är oranga, sminket utkletat efter TVtittandet och det är mörkt ute. Imorgon ska jag titta på tapeter med mamsen till mitt rum, det kanske blir blommigt. vem vet. Sen ska jag träffa Esmeralda och förmodligen klippa mig, lång page somsagt. Det blir skoj det. Varfan är mitt AAfodral? Fuck.

hattifnatt

DET ÄR LOV!
image770image771
"Håll i hatten!" För imorse blåste det. Jag har på mig blus och hatt från H&M, Chap Monday jeans, converse och skinnjacka från Hollies på NK.

PMSdag idag igen. Höll på att börja gråta hela tiden, ajaj.
Senare på dagen blev det äkta vårväder. Himmelen var blå och fåglarna sjöng. Då var jag glad som en.. kossa. Riktigt glad då alltså!!
Åkte in till staden med mina kära väninnor och jag uträttade några ärenden samt köpte mina drömskor! Ja, de vackraste skorna som finns. Jag är så glad så glad. Köpte lite annat krimskrams okså men det är ingenting mot dessa skapelser. Vagabond är de ifrån, 550 kr.
image772 image773
Tänk dig dessa till bruna ben!
ikväll blir det myskväll med mamsen, det ska faktiskt bli mysigt. faktiskt.

classic

image767image768
prov idag, det gick bra. och min hund Boris är fin han.
imorgon blir det staden, kanske kläder, men jag har saker jag måste köpa som jag egentligen inte alls har någon lust att köpa. som strumpbyxor och kalender. som rouge och krämer.
tvi. jag vill köpa kläder ju.

på måndag åker jag till våren i frankrike.

FÖRRESTEN, JAG SKA SKRIVA OM EN KARAKTÄR I SIMPSONS I ENGELSKALÄXA, GE MIG TIPS OM VEM!
(inte homer)

in the woods?

polan & pyret tröja, mammas gamla kostymbyxor. två bollar i håret. image766

batik

image757

batik känns lite.. i fjol.. men det verkar vara tillbaka! detta var iallafall grymt snyggt. budgetbatik hittar man ju på indiska för billig penning.
nu blir det ÄNNU mer plugg. Fysikprov imorgon, plus beep-test på idrotten, och jag som har sjukt ont i rumpan pågrund av träningsverk! sen har jag ont i magen också. stackars mig idag igen.

my favourites

blev utmanad av hanna, som förövrigt driver en av mina favoritbloggar.
min uppgift är att visa mina fyra favoriter från garderoben;
image755image756image608image676
hjärtväska från H&M, min knallröda underbara body från Monki, snörkängorna som också är från Monki och Carlingskjortan. AAklänningen gömmer sig under skjortan och den är också en stor favorit. (den sista bilden är klickbar)

Okej, så vad vill jag ha? de rosa vagabondskorna, hjärtglasögonen, gladiatorsandalerna och jumpsiuten.

great

image751image754image752image753
plugga plugga plugga, jävla skitprov! kemi och allt. bajs. Spanskaprovet gick iallafall toppen.
Tack förresten Siri, för att du lyssnar, pratar och förstår mig så bra. Du får bli min storasyster nu när min ena storebror är på resa, om du vill.

details

image745image746image747image748image749
Ellika har ritat familjen Thåström på mina tår, lite allmäna foton från den dagen och accesoarer jag bar idag, skimrande nagellack, mammas gamla ur som fakiskt fungerar, pärlhalsband och rosett. Körde lite på Moderniteterstuket. Nu ska jag fortsätta plugga spanska, stort prov imorgon!
puss

where the sun was shining

image744
jag reser ju till frankrike på sportlovet. där är våren i full gång, tyvärr ännu inte sommar.
här låtsas jag iallafall att sommaren är, på detta kollage alltså.

chockrosa läppstift från IsaDora piggar upp. jeansjackan blir min bästa vän i sommar, denna från lindex. Kjolen och den svala klänningen från Topshop skulle hänga med på stranden. sista Harry Potterboken som är så spännande skulle jag läsa samtidigt som jag lyssnar på vågorna. stråhatten skymmer solen åt mig från H&M. Mina älsklingar, flatsen från vagabond hade hängt med mig ut på stan. baddräkten från halens är snyggast att ha under jeansshortsen. vacker jumpsiut och hjärtbrillor från bonadrag hade gjort mig till en riktig pingla! Lite fina undies är ju alltid bra att ha! dessa frn Topshop. mina wayfarers hade gjort mig sällskap när jag åt frukost på balkongen i solen. De grymt snygga gladiatorsandalerna från ellos hade jag inte gått långt utan och den mysiga tröja från H&M hade värmt mig under kalla kvällar. Hawaiian Tropic sololja som doftar kokos hade blivit min motsvarighet till rosebud, min favorit liksom. samt bruna ben!

jeansjackan, hawaiian tropic, fejk-wayfarers och boken har jag redan, men resten skulle inte sitta fel.
plus ett par fräknar!

knaperiknaperi knus, vem är det som knaprar på mitt hus?


gårdagens

gammal jeansjacka, brillor, skjorta, nitskärp, hjärtväska och converse
image743
image742 image741image740
ååååååååååååh.
ingen rolig dag idag. jag är på pms-humör och gråter mest hela tiden. och imorrn är det skola, fy sjutton!

where is the love

image761image762
förlåt för usel uppdatering.
helgen har spenderats med min käre vän jaana. vi fikade på string och gick sedan runt och letade efter drop-in frisörer, men utan framgång. Men det får bli en annan dag. Jag ska förmodligen klippa lång page till axlarna.

dessa skor från Vagabond provade jag igår, samt de svarta med blommor på. Men dessa var så otroligt fina. De ska jag absolut ha i sommar. Och gladiatorsanderna. yummie.

time isn't healing



Ni vet Draco Malfoy från Harry Potter? Det är han som sjunger och spelar. Tom Felton heter han, och han sjunger och spelar fint. plus att han har en söt brittisk accent. Låten är fin överhuvudtaget, och har blivit som en favorit hos mig. Hittade den för några veckor sen på någon blogg, men kom tillbaka till den på youtube igår och har lyssnat på den hela gårkvällen.
jag är förresten sjuk idag. stackars mig.

sommar, kom till mig!

image736image737image738
konstigt väder idag.. sol men sen snö. jag fattar inte?
bilderna är iallafall tagna av mig och typ min bror. alla tre är från vårat landställe på västkusten, utanför Grebbestad. längtar till sommarn.

happy valentine

image731image732
tack tess för denna underbart fina ros. du är en sann vänn och jag älskar dig.
idag är det allahjärtansdag. Jag spenderade dagen i skolan småsjuk med en penna ritandes hjärtan på alla jag tycker om. Tårtbak var det också, samt massage och film.
image735image734
brors t-shirt, AAfodral och väst från River Island i London. Rosettsaken jag har i håret är gammal som gatan.

peacock

image730
studiedag.
men hinner inte göra någonting, ska iväg och dansa om ett par timmar. sen bär det av till min lilla farmor. hon är fin hon.
örhängena är förresten nya, köpte dom på UO för 145 kronor. fina tycker jag.

little bit

image728

image729
ny klänning jag fyndade med tess på Zara i fredags. 59 kronor för skönheten. jag tycker faktiskt att mönstret påminner lite om söta hanna's klänning. tror bestämt att fashionsquad har en likadan också.
idag har jag varit på 3årskalas med släkten. Hon dansade runt i sina prinsessklänningar, den lila Niki. Hon visade stolt upp med fingrarna hur gammal hon blivit, men det var riktigt svårt för henne att bara ha tre fingrar uppe!

banana

image725

image726

lite shopping och tjejkväll. inkluderat jacuzzibad. mys.
fyndade dessa indigoblåa jeans på H&M för halva reapriset, vilket betyder 49 kr. Ett kap, eftersom jag alltid velat ha ett par knallblåa byxor. Jag hittade också en klänning, örhängen, ring och strumpbyxor. fast strumpbyxorna tappade jag i stan. tyvärr.

upside down

image720

image718

image719

image721

ni får ta del av mitt badrum. bodyn från monki och kjolen är gammal som gatan. nej men ungefär sådär en sju år kanske.

jag träffade min kära vän esmeralda idag, vi fikade på string och tog del av alla coola människor som finns där. seriöst, varenda en är snygg, åtminstone snygga kläder! alla killar i sina snedluggar och ååh. ja kul var det iallafall.

so what's up

image717
magtröjan för 20 spänn från weekday var på idag igen fast såhär. de glansiga tightsen var svarta idag inte mintgröna.

när jag kom hem från skolan gjorde jag läxor och åt tre portioner chokladpudding. sen somnade jag i pappas säng.
jag hatar allting.
hejdå.

summer, oh summer.

bror, om du läser detta så är detta ett smakprov på vad som kommer komma hem till dig. jag kan börja med att säga att du inte ska få ett par äkta raybans, inte ens ett par kopior. nej du ska inte få ett par glasögon över huvud taget, utan något annat som innehåller det du kan se på bilden...image716
illustration av mig.

how to save a life

image712image715
favoritskjortan från carlings, vita jeans och converse.

idag åt jag en semla. den var god och smakade sött. florsocker grädde och kardemumma. mandelmassan klarar jag mig utan. den fick jag peta ut med gaffeln.
jag hade tur och fick ingen semla tryckt i ansiktet som vissa andra i skolan. kul är det iallafall att jag får en till semla till efterrätt, det är allt bra grejer det.

kiss

image704 image709

 image706
ni kanske känner igen texten som jag har skrivit på tishan?


idag hade vi bara en lektion, hemkunskap. sen drog vi på bio på medis med klassen och såg Juno, jag gillade den verkligen. Biokillen var inte där, vilket var en stor besvikelse.
Sen var det dans med Freja som gällde och slutligen en visit hos farmor.
engelskmännen är här. jag går inte in på närmare detaljer men ni som känner mig vet vilka jag snackar om. hittils har jag gjort bort mig ett antal gånger, engelskan är inte på topp. plus att dom var fulare än jag trott.
jag tappade bort mina beloved brillz på bion! åhnej åhnej! får dra in till staden och köpa nya trots mitt köpförbud.

frankrike

image702image703
bilder fotade av pappa och redigerade av mig liksom ba.

jo, nu är det ju så att vi har köpt en lägenhet en halvtimme från marsielle, och dit ska vi på sportlovet.
mamma är arg på pappa för att han har köpt den. det är ju dåligt för miljön att flyga.
pappa håller med, men nu har han iallafall gjort det, han och hans tjej.

jag längtar så jag håller på att dö. jag vill bort från snön.


mintgrön kärlek

en helt underbar helg. träffade esmeralda och jaana och såg på Försoningen på bio. Jag blev smått kär i biokillen. Han var charmig. Han menade sugrör men han sa "sånnadär suggrejer" och gjorde en rörelse där han förde handen mot munnen. nåja, kul var det iallafall. Filmen var otroligt bra och jag grät nästan lite. Kul var det när jag låtsaspruttade och alla trodde att det var en riktig prutt. Tanten som satt bredvid mig såg äcklad ut. vi avslutade dagen med ett låååångt bastubad och en himla massa snack.

Mycket onyttigt, och en del reashopping. nya tights från weekday och väska från H&M, den var dock inte på rea. plus en magtröja för sådär en 20 pengar också från weekday och en plånka. glassbaren på medis bjuder på god glass. eller nej, den bjuder inte men ja, ni fattar.

idag har jag fikat med gamla lågstadiekompisar, inkluderat jaana och esmi. det var otroligt härligt att prata om gamla minnen från den lyckligaste tiden i mitt liv. för att inte tala om när jag hade mitt livs första och största kärlek. Sebastian.

image701image699

RSS 2.0