And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep.

Igår gick jag upp kl kvart i sju, dansade i starka ljus i nästan åtta timmar och åt bara kl 12. Detta resulterade till en enorm utmatthet, hunger och huvudvärk, men det var det värt! Det var ruskigt kul att spela in muskvideon, så häftigt att se hur det går till på riktigt! Den kommer vara färdigställd om en månad och då lägger jag upp den så ni får se hur den blev.

Jag har köpt en ny jättefin klänning förresten. Och min bror Viggo har varit här över helgen, så jag är glad.


1. Vi river guld&silver confetti
2. Wilma, Ellika och Matilda poserar med lysrören (dock är bara Matildas tänt)
3. Matilda i filmkameran
4. Sångerskan Narin och tjejerna med våra fina paraplyer som vi dansade med

dancing in the moonlight


(det ska se ut som att jag blir knockad av han på planchen, bra så att ni vet!) jeans från cm, hembakad T-shirt, gammal kavaj, skor från London, väska second hand och röda läppar.

Först skola, sen bar det av till Fridhelmsplan tillsammans med Matilda, Ellika och Wilma, där vi mötte Johan och några andra människor inför musikvideon. Det kommer bli urballt! Vi ska ha på oss svarta tighta dräkter i svart, mot svart bakgrund och hålla i ljusrör och göra olika rörelser samtidigt. Åh, hur kul som helst blir det. Nu måste jag sova, ska gå upp sju imorgon för att sedan kunna träna på koreografin och börja filma hela dagen, ända till kvällen.

Tack för att ni finns!

what you want, baby I got it

Det absolut bästa med att vara sjuk är att man kan äta hela tiden. Ja, för det finns ju inte så mycket annat att göra. Så efter att jag hade legat och läst en sjukt bra bok imorse så steg jag upp och lagade mannagrynsgröt och te. Sen ville ju mamma att jag skulle städa mitt rum, och så borde jag ju göra matteläxan och.. ja, jag kanske helt enkelt borde ta itu med allt jag borde göra istället för att göra banan&choklad-smoothie (recept!) och sitta och spela in filmer på mig själv.


rise cookies, laugh, photography and talking




My och Jag.

love don't lie


Jag sitter i sängen och spelar munspel i väst från monki och T-shirt från Tpost och ros i håret.

Det blir inte Linköping i helgen, det var alldeles för dyrt! Istället ska jag tillsammans med tre kompisar dansa i en musikvideo. Ja, det är sant! Min extrapappas son Johan jobbar med film, och han ville att jag skulle dansa i musikvideon han skulle göra, och han ville ha fler dansare, så jag ringde mina kompisar och självklart hakade dom på! Det är en sångerska från Kurdistan, mest känd där, som vi ska dansa för. Hur kul som helst! Lär komma upp på Youtube och då lägger jag sjävklart in klippet!

Hanna, min fina Hanna, är tillbaka efter en liten bloggpaus. Tidigare bloggade hon på http://nanajaja.devote.se men nu hittar ni henne HÄR.

I hear the sound of ticking clocks



Jag sitter och dricker grönt te och lyssnar på Coldplay. Idag var första danslektionen för terminen, härligt!
Ikväll har jag sorterat ut min garderob, ojojoj säger jag bara!

we belong together



Här är bilderna från Gotland. En av de lyckligaste perioderna på mitt sommarlov, som jag spenderade tillsammans med Tess. Tess är en av mina absoluta bästa vänner som jag älskar helt oändligt mycket. En helt underbar tjej, verkligen.

Gud vad jag saknar det, de soliga dagarna, Felix, Gustav, Emil och Oscar och allt skratt.
Men vet ni vad? Nästa helg åker jag och Tess förhoppningsvis till Linköping och träffar killarna. Underbart? Ja!

far far away


Igår var jag, Esmeralda och Clara i Vitan och åt bokstavskex efter skolan. Senare kom även Christoffer, Martin och Olle dit och tillsammans drog vi vidare till String och hängde. På sista bilden ser ni mina underbara strumpor som jag har fått helt spontant av min fina vän Josefin.
Jag har ny header, jippiyey!

Ps. Säg nu att ni känner igen Clara! Hon är ju med i J-store/JC reklamen som går på tv nu! :)

where did I go wrong



Igår bestämde jag mig för att lära mig spela munspel, så i eftermiddag har Paulina fått stå ut med mina falska toner. Eller jag tyckte att det lät otroligt bra men Paulina tyckte att det lät fult (men snart blir jag grym, så att även hon tycker det).  Jag hade på mig hatt och storebrors trasiga herrklocka och det spöregnade nästan hela eftermiddagen.

ciao!

If you love me, won't you let me know?


melerad tshirt från Weekday. Till det: strumpbyxor, tygskor, klocka, tygros i håret och naglarna lackade i orange.

Ja, så hur var det första dagen i nian? Jo, det var ganska bra. Skitsjuorna kryllade runt mina ben med antingen emofrisyrer eller fjortisrufs och alla äldre kramades hit och dit och kors och tvärs och jag blev alldeles yr i huvudet av allt. Ändå känner jag mig extremt motiverad inför läsåret, och jag ska verkligen satsa allt. Jag var inne på monki och köpte en kalender för att inte glömma någonting (och för att för mycket information samtidigt inte får plats i mitt huvud) med matchande pennor. Underbart!

Nåja, ville bara till sist nämna att ni är så godhjärtade, allihopa. Thanks for that darlings!

hit the road

http://www.stylesightings.com/wp-content/uploads/2008/08/img_2082as.jpg
Here we go!
Här hittar ni andra snyggsnygga stockholmare som också blev fotade igår. Snart ska jag till skolan, och usch för det. Första skoldagen i nian alltså, jag hoppas verkligen att det ska bli ett roligt läsår. Fy, nationella proven..

oh dear you look so lost



Idag var jag med My. Åh, hur gullig som helst är hon! Vi satt vid vattnet i Gamla stan och åt glass (det ska man göra sisra dagen på sommarlovet) och pratade, men när My blev fruktsugen gick vi till konsum i slussen och köpte frukt, kex och godis för våra sista småpengar. När vi skulle gå och sätta oss på en gräsmatta nedanför Södermalmstorg kommer en man i snygga glasögon fram till mig. På amerikanska frågar han om han får ta ett foto på mig till hans streetstylehemsida. Självklart sa jag ja, och vips stod jag där och poserade. Ikväll skulle bilden komma ut och jag väntar spänt! Visar er den då.
My och jag gick och satte oss på gräset och började prata om det mesta. Tillslut bestämde vi oss för att gå och titta lite på Götgatan, och My dansade runt i mina skor inne på Monki.

Later!

here I go again



Mamma mia var bättre än bäst! Helt underbar.
Måste ställa om dygnet nu, godnatt!

dom kommer kliva på dig igen


Annas jacka från H&M, herrskjorta från Bläck, jeans från H&M och nya skor från dinsko.

Jag och Tess var i stan idag, jag hade inga pengar men det hade hon. Ett par timmar senare, några tusenlappar fattigare och tolv klädesplagg rikare åkte hon belåtet hem tillsammans med mig. Men snäll som hon är, lånade hon ut 400 kronor så att jag kunde köpa mina drömskor! De från dinsko såklart. Nu trippar jag runt med dom här hemma till tonerna av Coldplays nya platta! Bara en månad kvar till konserten nu!

Ikväll ska jag tillsammans med mamma, Paulina och hennes mamma se Mamma mia på bio. Mammakväll, såklart!

one for the money, two for the show


Igår var jag med Rebecka, en mysig och pratglad tjej som verkligen skiner! Vi var vid Boobadet och picknickade, med vaniljmunkar, cookies och hallonsoda samtidigt som vi pratade om sommarflirtar och annat trevligt. Svanarna gjorde oss sällskap vilket gjorde tillvaron ännu bättre! På kvällen åkte jag och kompisarna in till The Voice (fastän jag inte riktigt har den musiksmaken), där jag och Tess mötte upp våra älskade gotlandspojkar (ja, alltså dom som vi träffade på gotland) som hade tagit sig till stockhom. Vi satt vid vattnet och rökte vattenpipa med kardemummasmak och hade det roligt. Senare drog vi oss in till kungsan där vi mötte upp andra kompisar som vi hade kul och dansade med. När vi åkte hem värkte mina fötter rejält.

Idag fikade jag med Mathilda och Hanna på String, på söder och gick runt och tittade i olika butiker. Synd för mig att jag har 0,00 kronor på mitt konto förutom de småpengar jag hade i plånboken, men killen på Seven eleven var snäll och lät mig få munkar billigare. Nu är jag med Paulina och myser!

i fell asleep on your pillow



Hans skratt fyller upp alla tomrum i min kropp, och hans skämt får mig att vilja kasta mig på golvet i skrattattacker.
Vi bråkar minst lika ofta som vi är sams, men om vardagliga saker. Om vem som ska gå ut med hunden tillexempel, eller vem som ska göra disken. Men det gör bara våra fina stunder tillsammans, hundra gånger finare.
Han heter Viggo, är 17 år och han är min storebror. Och imorgon flyttar han till Lysekil, på västkusten, för att börja i Marinbiologsgymnasium. I tre hela år. Där ska han bo ensam, och tvingas stå på egna ben i alla lägen.
Jag har inte riktigt insett det än, men han kommer inte bo hemma mer. Och hemma är inte hemma utan honom.

Jag hade aldrig hört honom säga de tre orden.
Sen så låg jag där, i frankrike på sportlovet gråtandes i sängen medan han klappade mig varsamt över ryggen och strök bort en hårslinga från mitt ansikte. "Jag älskar dig" hulkade jag, och han tittade på mig, rakt i ögonen. Och tog liksom sats, och sa "Jag älskar dig med." Hans ord, kändes mer äkta än några andra ord jag någonsin hört. De där orden sitter kvar i huvudet, och verkar inte vilja försvinna.

Viggo, om du läser det här, så vill jag att du ska veta att jag verkligen, verkligen kommer att sakna dig.

i need to find peace anywhere in me


ljusblå blus med spetsdetaljer från indiskas rea, 60 kronor.

what to say? nothing. nada. noll.
men jag är gla, och Tess är påväg hit.

jag har varit i alla städer, letat efter dig.





Igår var jag i stan och reashoppade med Esmeralda bland andra reasugna människor. Dock var det ganska utplockat men jag fyndade en blus och en klänning på indiska och en gråsvart melerad Tshirt på Weekday. Esmeralda hittade en underbar gul jumpsiut i frotté för de otroliga 34 kronor. Vi fikade på Muffin Bakery och åt sagolika muffins. Jag åt Brownie-cheescakemuffin och Esmi Blåbär-cheescake. Till det drack vi Rabarber grädd-te. Helt underbart.
När vi kom hem till mig fick jag sätta upp Esmis underbara hår till Margaretaflätor, och sen åkte vi och hyrde skräckis. Det fick bli The eye med Jessica Alba, och jag kom på det smarta att om man inte var så koncentrerad på filmen så blev man inte lika skrämd, vilket gjorde att jag klarade mig undan tårar och skrik från min sida. Vi åt upp allt godis vi köpt (tips!: frys sånnadär skumsockerbitar alltså typ marsmallows! De blir först hårda, men när man har dom i munnen smälter dom ljuvligt.) spelade datorspel i några timmar och sen hoppade vi isäng och pratadepratadepratade. Imorse gick vi ut med hunden som vanligt, jag iförd min nya T-shirt och skor från Weekday plus avklippta favoritjeans.

shoes for sale


Hej! Någon som är sugen på dessa otroligt fina skor?
De är bara använda en gång, och är i stl 40. Passar den som har stl 39-40.
Jag säljer dem pga att jag inte kan gå i dom. Surt, men sant.

Ps. Jag ryser av era fina kommentarer i inlägget under. Åh tack.

you had your arm around wat's-her-name


trenchcoaten och väskan är second hand, strumpor från AA och skorna är Converse.

Jag är lycklig. Lycklig för att mina vänner är de finaste som finns och lycklig för ni skriver så fina kommentarer. Kommentarer som gör mig alldeles varm i hjärtat.
kolla bara den här som bästa Sofia skrev:
Åh en så fin liten historia. Du är verkligen en sån där människa som det finns få av. Sånna som världen behöver fler av. Jag vet inte vad dom kallas, men dom har alltid hjärtan av guld.
Puss på dig!

Till alla er fina människor framför datorerna som läser det här nu, vad får er att läsa just min blogg?

so, i guess i did a good deed.


sox, American Apparel

Den lilla tordyveln låg mitt på gångvägen när jag gick förbi. Den låg och sprattlade med benen på rygg och glänste i solen.
Jag insåg att den inte kunde vända sig om, så jag hjälpte den på benen igen. Men ett ben var brutet och ena vingen pekade utåt, och tordyveln såg ledsen ut. Jag övervägde att döda den snabbt, så att den slapp lida, men insåg sedan att den ändå skulle kunna ha ett bra liv. Kanske skulle den trippa hem på sina andra fem ben och hälsa på en vän som kunde hjälpa honom. Plötsligt såg tordyveln glad ut. Jag gick leende vidare.

that blue eyes



1. Flora loves Tess
2. H&M, second hand och weekday
3. William ville veta vilken ögonfärg han hade
4. Josefin, Rasmus, Tess, jag och Wille

Hur mår ni? Jag mår bra.

look at the stars, look how they shine for you and everything you do


ny väst för 87 kronor från Monki, tshirt från London, avklippta jeans, tygkasse och solbrillor från second hand, hatt från H&M, Josefins skor.


Jag har hängt med min kära Paulina i stan. Skönt att vara tillbaka, har saknat det. Vi strosade runt på Götgatan och satt vid kajen i Gamla stan och lyssnade på Coldplay. Som vi ska se live den 17e!
Som ni ser har jag fått tillbaka min kamera, och nu fungerar den finnemang. Nu ska jag och Pawie träffa Tess, och sen får vi se vad som händer.
just det, jag har köpt fina AAstrumpor, ni får se dom någon dag. Puss!


and she sang about all the birds in the sky



Den otroligt söta och charmiga människan ni kan se på bilderna är Vilda, min snart trettonåriga kusin.
Bilden är tagen av mig eller hennes fina syster Freja i fårhagen hos mormor i hälsingland. På sig har hon alla blommiga kläder vi har, det mesta från H&M men också från Urban Outfitters och Gina Tricot.
Vi har tagit en hel fotoserie med en massa bilder, så det kommer komma upp flera på Vilda, Freja och mig.
puss!

a good song

I förrgår, igår.


Tillsammans med Lova och Mimmi sov jag i sjöboden i förrgår. Lovas sjöbod. Detta är något som jag och Lova har gjort för tredje året i år. På kvällen bjöds det på poker tillsammans med fem andra killar och tjejer. Jag, som aldrig förut har spelat poker kände mig ganska grym när jag satt med flera stora travar marker. Men framåt finalen förlorade jag, och blev av med tjugo kronor.
Lova, Mimmi och jag tog kvällsdopp i marelden. Mareld, för er som inte vet, är plankton som verkligen lyser som tusen små stjärnor under vattnet. Enormt vackert. Sedan sov vi, iallafall jag, som en stock. På morgonen cyklade vi upp till affären och köpte god frukost och mumsade i oss det vid träbordet i sjöboden. Efteråt paddlade vi kajak med nio stycken andra härliga människor i det gråa vädret och blev plaskblöta. När vi kom tillbaka till land igen cyklade jag och Benjamin hem till honom.

Imorgon kommer jag hem.

mostly you're a mind game in my head



du hjälpte min vilsna själ att hitta hem igen,
ändå sitter jag här ensam och vet varken ut eller in.
du fick mina tårar att gå från sorgsna till lyckliga med ett enda leende,
och mina tankar från mörka till ljusa med en enda blick.

jag kan fortfarande känna din doft, och se ditt leende framför mig.
jag kan fortfarande komma ihåg hur det kändes att sitta tätt bredvid dig.
Och det gör ont.

vet du? jag tror att jag behöver dig.


a dream you can't wake up from



Solen skiner och det salta vattnet är 25 grader. Trutarna skränar behagligt i bakgrunden och vattnet kluckar mot klipporna.
Bästkusten.

Åh, Tack så hemskt mycket.

blondie


Jag sitter här och dricker jasminté och har precis kommit på att jag har gått och blivit riktigt blond av solens strålar.

I höstas hade jag långt blont hår, i vintras färgade jag håret mörkbrunt och klippte lugg, och på sportlovet klippte jag page till axlarna, men då hade jag fortfarande brunt hår. Sen i våras färgade jag håret ljusare en gång, och slingade det två gånger. Men det var aldrig blont, utan mer ljusbrunt. Men nu mina kära vänner, nu har jag äntligen tillbaka min vanliga hårfärg! Blont ska det vara, och helst långt igen! (ja, på mig alltså.)

Chockerade jag er med trosbilden? Jaså det gjorde jag? Bra.

come away with me



Jag har städat till tonerna av Norah Jones och med dammsugaren till danspartner.
Nu ligger jag helst i sängen och bara tar det lugnt.
puss!

you give me something


Det var länge sen jag var såhär glad, jag har ont i käkarna för att jag har lett så mycket idag.
Vi har badat, paddlat kajak, ätit lunch och suttit uppe på ett berg med utsikt över hela Koster och pratat om allt i timmar.

Han är nästan för bra för att vara sann.. den där Benjamin.

RSS 2.0