hippie

Det blev inte en så lyckad shoppingtur, kom bara hem med en sak vilket var detta söta hårband.
Jag är mucho nöjd!
från H&M och kostade 29.90
image458
image459

idag var det frost

Tjolahopp tjolahej!
Ikväll har jag spenderat min dyrbara tid med tre gulliga tjejer vid namn Ellika Wilma & Lovisa. Vi tittade på någon dålig film och åt gammalt godis (köp aldrig godis från videorullen), men det var mysigt ändå. Det var jobbigt att gå från orminge, då vi missade bussen. Men vi bet ihop och traskade hem till Ellika som bor precis vägg i vägg med mig.

image451image452image453image454
fotografen är jag.

Zero 7 - HomeEn galet bra låt som har funnits med mig sen barnsben.


hej mandarin

Imorgon ska jag åka in och shoppa med Josefin. Det ska bli nice. Det är inte bara några få grejer som jag vill ha, nej det är mycket. Idag kanske jag ska åka skridskor i Kungsan med Ellika Wilma och Matilda. Men jag vet inte riktigt om jag orkar åka runtrunt. nej vad tråkig jag känner mig nu! Skrillor är ju kul.. eller inte.. Men det är en tradition att åka skrillor på kungsan vid jul, och det är ju trots allt jul snart.
Jag sitter här och har just ätit upp mina berömda mackor, vilka innehåller rostat bröd med smör på, sedan honung och sen kanel. Det är inte lite gott det. Mums.
Och mandariner har jag ätit också, dom är goda även fast det var mandariner jag kräktes upp natten innan.
Förresten så mår jag bra nu, har inte mått illa i natt och det gör jag inte nu heller. Ska dra förbi mammas utställning som ligger här i närheten och göra henne glad.

image447image448

här sitter jag och bloggar med sällskap av mandariner & en tallrik med honung- och kanelmackesmulor på.

Those Dancing daysDetta bandet är helt sjukt bra, och vilken grym klädsmak till råga på allt! Underbart, känner verkligen att detta är två favoriter som kommer eka i mitt huvud framöver.

lugg?

Kanske blir det rent ut av lugg?

Klingan is tha shit.

RSS 2.0